Dodaj do ulubionych

Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parlament

23.09.06, 16:02
Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parlament Europejski powinien przyjąć
deklarację solidarności z papieżem?
(pytanie z sondy onetu)
------
eee jaka solidarnosc z papiezem ??? dlaczego swiecka europa ma byc solidarna
z papiezem i pic piwo ktore on nawazyl ?
Obserwuj wątek
    • grgkh Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 23.09.06, 16:46
      adam81w napisał:

> Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parlament Europejski powinien
      > przyjąć deklarację solidarności z papieżem?

Ja mówię - NIE. Nie uginać się. Nigdy. Ale zrobią, co będą chcieli. A po tym, co zrobią, będziemy mogli ich ocenić.
    • markus.kembi Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 23.09.06, 18:21
      To nie papież "nawarzył", tylko islamiscy fanatycy. Ciekawe co powiedzieliby,
      gdyby Europejczycy zbierali się na antyislamskich demonstracjach, palili kukły
      imamów i ajatollahów, napadali na konsulaty państw arabskich i atakowali ludność
      bliskowschodniego pochodzenia? - do takich zajść jak na razie nie doszło,
      ciekawe dlaczego muzułmanie tak się zachowują, a "niewierne psy" nie?
      • 0golone_jajka Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 23.09.06, 18:38
        bo to są prości biedni zindoktrynowani ludzie nie mający perspektyw - to znaczy taka jest większość, im wystarczy powiedzieć słowo a zaraz wyjdą na ulice z karabinami i zaczną strzelać, a jak dorwą jakiegoś "niewiernego psa" to z chęcią go zabiją za tę ich nędzę której zepsuty Zachód jest winien.
        Indoktrynacja przez całe życie, od najmłodszych lat robi niezłe spustoszenie w mózgu.
        • xxara Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 23.09.06, 19:51
          Ja natomiast uważam, że Papież zrobił to celowo, żeby zjednoczyć ludzi wokół
          Kościoła przeciwko wspólnemu wrogowi. Kościół amerykański się łamie, kasy nie
          ma, coraz więcej niewiernych w Europie, więc przyłączył się do wojny z
          wiatrakami, eh terroryzmem. Stary SSman nie wiedział że wqrwi Arabów? To
          rzucenie iskry na lont.
          • vitmik Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 25.09.06, 07:40
            ss-manem to był idol lewaków a nie benio16, tak żeby było jasne
            • grgkh Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 25.09.06, 13:16
              A kto jest dla Ciebie ten przysłowiowy już "lewak"? Spotykam to słowo wciąż, od
              czasu kaczokracji jakby częściej, ale wciąż umyka mi jego definicja. A może ja
              jestem lewakiem i nie wiem o tym? To mogło by być straszne.

Kto lub co to jest lewak? wink
              • vitmik Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 25.09.06, 13:39
                lewak to zwolennik partii radykalnych ekologów-terrorystów, dewiacji
                seksualnych, nieograniczonej wolności smierdzącej już anarchią.

gunther grass przez lata popierał wszelki ruchy lewicowe atakujące spd z lewa,
                bronił rterrorystów z raf-u i gdyby nie chęć zarabiania dużej ilości bundes
                deutsche mark mieszkałby w ddr
                • grgkh Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 25.09.06, 13:52
                  vitmik napisał:

> lewak to zwolennik partii radykalnych ekologów-terrorystów, dewiacji
                  > seksualnych, nieograniczonej wolności smierdzącej już anarchią.

Uff, odetchnąłem z ulgą. Nie jestem lewakiem. Jestem zwolennikiem
                  nieogranicznej wolnosci, ale ponieważ jest to taka sama, nieuprzywilejowana
                  wolność dla wszystkich, więc nikomu nie zagraża, a nawet porządkuje sprawę, bo
                  odbiera prawo do nadużywania uprzywilejowania dla wybrańców. Poza tym używam
                  mydła i nie śmierdzę (także anarchią).

A teraz wytłumacz mi, dlaczego tak często "lewak" (nie mający nic wspólnego z
                  polityczna lewicą, według Twojej definicji) jest utożsamiany z człowiekiem
                  pragnącym wolności w sferze osobistej, światopoglądowej, politycznej i
                  gospodarczej? No, bo jest. Nieprawdaż?
                  • vitmik Re: Czy po pogróżkach ze strony muzułmanów, Parla 25.09.06, 14:01
                    polityczna lewica opowiada się z wolnością gospodarczą? w jakim kraju?
                    w szwecji z 70% podatkami? w reichu gdzie gospodarka ledwo zipi z powodu
                    wymagań roboli-związkowców?
                    • vitmik lewactwo 25.09.06, 14:03
                      pl.wikipedia.org/wiki/Lewactwo
                      szeroko opisane komusze bzdury

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka