Dodaj do ulubionych

Damy sobie radę...

06.10.06, 15:37
Niech ąywi nie tracą nadzieji. Usunąłem już posty trolla "llibente"
troll występujacy tu po wieloma nickami nie da nam rady.
Nie ma szans.Zapewniam was o tym.Piszcie dalej...jest na niego sposób.
Nie poddawajcie się.....to on przegra i luty10
Obserwuj wątek
    • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 15:42
      Powtarzam żaden koniec.Macie najlepszy dowód na to,jaka bronią posługuja się
      Ci,którzy nie lubia prawdy....tak jak kościół katolicki.
      • luty10 Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 15:47
        lliberte napisał:

> Powtarzam żaden koniec.Macie najlepszy dowód na to,jaka bronią posługuja się
        > Ci,którzy nie lubia prawdy....tak jak kościół katolicki.
        >
        demagogia prosze kolegi...
        i wnioski na wyrost...

ja lubie prawde i zadna bronia sie nie posluguje, ale widze, ze mnie tez
        chetnie przypialbys jakas latke...
    • luty10 Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 15:44
      lliberte napisał:

> Nie poddawajcie się.....to on przegra i luty10
      >

ja nie pisze tu po to, by wygrywac...mnie igrzyska nie interesuja...

zobaczylem co sie tu dzieje i skomentowalem...i mam do tego prawo...

nie moge pojac, ze dopuszczacie sie tutaj takich okreslen jak;
      nienawidze katoli...nienawidze kleru...nienawidze wierzacych itd itp...
      siejecie tu nienawisc i pogarde panie i panowie, a sa przeciez inne sposoby na
      przekazywanie swoich mysli...
      • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 15:49
        Damy sobie radę....a takich jak ty ...bedziemy ignorować!!!
        Jestes schizofrenikiem,mówie to po lekturze twojego listu do mnie
        zwolniłeś mnie od mojego słowa dotrzymania tajemnicy.

Mam prośbę forumowicze....nie odpowiadajcie temu facetowi.To schizofrenik
        każdy z was gdyby przeczytał to co ja przeczytałem nie miałby wątpliwości.
        On rozmawiał z bogiem..... n/c
        • luty10 Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 15:59
          wiesz, smutne co piszesz...i nie zwolnilem Cie z obietnicy...

wpadlem tu trzy dni temu i przeczytalem watek p. Kociaka...
          po wymianie paru postow, wpadlem dzisiaj zobaczyc, co sie dzieje...
          zobaczylem ten balagan i skomentowalem, ze to wina nie tylko jakiegos trolla,
          bo zawsze czulem, ze przeginacie z ta nienawiscia...

i teraz Ty robisz ze mnie shizofrenika....i powiedz jak Ci wierzyc i ufac...
          podzielilem sie z Toba czyms dla mnie bardzo waznym, na Twoja zreszta prosbe...
          • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:01
            Spadaj schizofreniku...podziękuj sobie i tym,którzy chcą zlikwidować to forum
            wszak im przyklasnąłeś....nie mam już z toba o czym rozmawiać.Adieu.
            • luty10 Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:07
              lliberte napisał:

> Spadaj schizofreniku...podziękuj sobie i tym,którzy chcą zlikwidować to forum
              > wszak im przyklasnąłeś....nie mam już z toba o czym rozmawiać.Adieu.

oczywiscie, ze pojde, nawet nie musisz mnie o to prosic...
              nikomu nie przyklaskuje, nie mam takiego zwyczaju i po co malbym chciec
              likwidowac forum?....mowie tylko o tym,
              co mnie od tego forum odpychalo...min Twoja pogarda...
              ale lubilem poczytac p. Kociaka...taka mialem slabosc...smile
              czesc...
              • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:10
                Ja żegnam...stanąłeś po stronie trolla.wpadać możesz poczytac to wszystko.
                Tego ci nikt nie zabrania.
                • 0golone_jajka Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:14
                  już jestem i robię porządek, spoko, a grgkh i kociak40 mają uprawnienia do kasowania postów
                  • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:16
                    Dzięki ogolone....nie dajmy się.
                  • witaz1 Re: Damy sobie radę... 05.01.07, 11:16
                    propos dyskusji religinych, rzeczywiście prowadzimy tu raczej rozmowy
                    antyreligijne, ale nie wiem, czy jest jakaś szansa na zmianę. Prawie każdy tu
                    ma już ustalone poglądy, inaczej rozmawiają ludzie, którzy poszukują swojej
                    drogi, inaczej tacy, którzy taką drogę już obrali. tu jest więcej tych drugich,
                    więc celem ich dyskusji jest przekonywanie do swoich racji a nie szukanie,
                    odkrywanie nowych wartości." - xxara

Pani xxaro, religia, oprócz ceremoniału, kultu obrazów i takich innych, niesie
                    także bardzo mądre przsłania. Można być człowiekiem niewierzącym, a te
                    przesłania dostrzegać. Może przykład aby praktycznie to wyjaśnić. Jest zapis w
                    NT, w Ewangelii, tz. kuszenie Jezusa przez szatana. Mozna traktować to
                    dosłownie lub jako alegorię, nie ma to znaczenia, znaczenie ma przekaz.
                    W obrazowy sposób, zrozumiały dla wszystkich, przekazana jest wielka
                    mądrość "tego świata". Przyczyną wszelkiego zła na tym świecie, praprzyczyną
                    wszelkiego grzechu, przyczyną, ze taki jest świat, a nie inny, lepszy, są trzy
                    czynniki: żądza człowieka do pieniądza, bogactwa, mamony,
                    żądza człowieka do władzy nad innymi ludzmi oraz żądza człowieka do własnego
                    wywyższenia nad innym człowiekiem. Koniec. Czy jako ateistka, zaprzeczy pani
                    tej wielkiej prawdzie? czy uważa Pani, że jest to nieprawda?
                    Przecież może Pani to przyjąć, nie musi Pani wierzyć. Człowiek wierzący ma też
                    do przyjęcia tą prawdę, ma i więcej, sam Bóg, ktory stał się człowiekiem, daje
                    przykład obrazowy, jak należy postąpić. Takich przykładów można mnożyć bezliku,
                    nie tylko trzeba widzieć zło w religii, ale i dostrzegać dobro, które niesie.

• luty10 Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:14
                  lliberte napisał:

> Ja żegnam...stanąłeś po stronie trolla.wpadać możesz poczytac to wszystko.
                  > Tego ci nikt nie zabrania

nie stanalem po stronie trolla...
                  napisalem tylko, ze nienawisc wzbudza nienawisc...
                  • 0golone_jajka Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:18
                    ja tam nikogo nie nienawidzę, a troll się bawi, znudzi mu się
                    • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:20
                      Ja również....
              • handschar Re: Damy sobie radę... 08.10.06, 18:28
                bombasticsmile
    • kirkegor Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 16:55
      W roku 649 papież Marcin orzekł:

"Kto nie wyznaje razem ze świętymi ojcami, że święta, zawsze dziewica i
      niepokalana Maria jest we właściwym i prawdziwym tego słowa znaczeniu Bożą
      Rodzicielką, gdyż prawdziwie poczęła, bez nasienia, za sprawą Ducha Świętego
      samo Boskie Słowo zrodzone przez Ojca przed wszystkimi czasy, urodziła to
      Słowo, przy czym jej dziewictwo nie zostało naruszone również po urodzeniu,
      niech będzie odrzucony. "(47)

z polskiego na nasze: jak nie wierzysz, że była dziewicą (po poczęciu i
      narodzeniu), to nie jesteś z nim. Jesteś odrzucony.

pozdrsmile
      • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:23
        Co ty adam zrobiłeś ? a teraz uważasz,że sam nie dajesz sobie rady ?
        Pieprzysz tak jak ten troll.Daruj sobie.
        • adam81w Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:47
          sory lliberte ale widze co ty zrobiles . karmiles trola i odpisywales na jego
          posty co jest najglupsza rzecza jaka admin moze zrobic . wtedy bowiem on trol
          uzywa ciebie do wyciaganai watkow ktore on chce wyciagnac na gore . a ja co
          robielm ? od momentu jak tu wpadlem zaczalem kasowac posty trola . poza tym
          zluzuj troche i nie atakuj mnie . bo ja ciebie nie atakuje
          • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:48
            adam81w napisał:

> sory lliberte ale widze co ty zrobiles . karmiles trola i odpisywales na jego
            > posty co jest najglupsza rzecza jaka admin moze zrobic . wtedy bowiem on trol
            > uzywa ciebie do wyciaganai watkow ktore on chce wyciagnac na gore . a ja co
            > robielm ? od momentu jak tu wpadlem zaczalem kasowac posty trola . poza tym
            > zluzuj troche i nie atakuj mnie . bo ja ciebie nie atakuje

To przestań pie....ć,że sam walczysz.I tyle.
            • adam81w Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:55
              sluchaj libberte zluzuj i przestan wobec mnie uzwac wulgaryzmow . co ci sie
              dzieje ? skrytykowac cie nie mozna ? obrazasz sie o jedno glupie zgodne z prawda
              slowko nieumiejetnie ?
              poza tym napisalem tylko zgodnie z prawda ze w momencie gdy ja na forum usuwalem
              trolowe posty robilem to sam . nikt mi wtedy nie pomagal . nie mowie ze zawsze
              sam to robie . ale nie uwazam tez ze nalezy sie tym chwalic ze sie robi co do
              admina nalezy .
              • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:57
                adam81w napisał:

> sluchaj libberte zluzuj i przestan wobec mnie uzwac wulgaryzmow . co ci sie
                > dzieje ? skrytykowac cie nie mozna ? obrazasz sie o jedno glupie zgodne z prawd
                > a
                > slowko nieumiejetnie ?
                > poza tym napisalem tylko zgodnie z prawda ze w momencie gdy ja na forum usuwale
                > m
                > trolowe posty robilem to sam . nikt mi wtedy nie pomagal . nie mowie ze zawsze
                > sam to robie . ale nie uwazam tez ze nalezy sie tym chwalic ze sie robi co do
                > admina nalezy .

Pieprzysz i tyle.
          • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:51
            adam81w napisał:

> sory lliberte ale widze co ty zrobiles . karmiles trola i odpisywales na jego
            > posty co jest najglupsza rzecza jaka admin moze zrobic . wtedy bowiem on trol
            > uzywa ciebie do wyciaganai watkow ktore on chce wyciagnac na gore . a ja co
            > robielm ? od momentu jak tu wpadlem zaczalem kasowac posty trola . poza tym
            > zluzuj troche i nie atakuj mnie . bo ja ciebie nie atakuje

To teraz pokarm go sobie sam.Ja i tak nie zrezygnuję.Chciałem tylko dać sygnał
            tym co czytają posty na tym forum.Powodzenia.
            • adam81w Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:56
              ja trola nie karmie w przeciwienstwie do ciebie . a sygnal czytajacym to forum
              dales taki ze wszystko sie wali . a nalezalo po prostu wycinac posty i siedziec
              cicho.
              • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 20:58
                adam81w napisał:

> ja trola nie karmie w przeciwienstwie do ciebie . a sygnal czytajacym to forum
                > dales taki ze wszystko sie wali . a nalezalo po prostu wycinac posty i siedziec
                > cicho.

Zamilcz...zamilcz bo nie wiesz co mówisz.
                • adam81w Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 21:12
                  sam zamilcz i nie odnos sie tak do mnie . popelniasz podstawowe bledy
                  administratorskie
                  • lliberte Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 21:18
                    adam81w napisał:

> sam zamilcz i nie odnos sie tak do mnie . popelniasz podstawowe bledy
                    > administratorskie

Nie, nie zamilczę......w......wia mnie twoja hipokryzja.Przestań pieprzyć
                    że ty walczysz. Nie potrafisz tego zrozumieć widocznie,że to nie ty, mu
                    przeszkadzałeś na tym forum.
                    Ponawiam prosbe...zamilcz,bo ja nie ustąpie napewno.
                    • adam81w Re: Damy sobie radę... 06.10.06, 21:23
                      juz zamilczam szkoro taki szefu mi kazal.
                • adam81w NIEEE damy sobie radyyyyyyy o nieeee 06.10.06, 21:14
                  taki watek trzeba bylo zakladac co chwila . albo " zalamujmy sie , to koniec
                  forum " .
                  • kociak40 do lliberte 07.10.06, 00:44
                    Czy możesz potwierdzić, wymianę wątków między Tobą, a Lutym10, które są
                    na początku tego tematu? Czy to Ty pisałeś osobiście?
                    • lliberte Re: do lliberte 07.10.06, 07:13
                      kociak40 napisał:

> Czy możesz potwierdzić, wymianę wątków między Tobą, a Lutym10, które są
                      > na początku tego tematu? Czy to Ty pisałeś osobiście?

Tak,potwierdzam w całej rozciągłości dla pewności przytoczę tu mój post

Damy sobie radę....a takich jak ty ...bedziemy ignorować!!!
                      Jestes schizofrenikiem,mówie to po lekturze twojego listu do mnie
                      zwolniłeś mnie od mojego słowa dotrzymania tajemnicy.

Mam prośbę forumowicze....nie odpowiadajcie temu facetowi.To schizofrenik
                      każdy z was gdyby przeczytał to co ja przeczytałem nie miałby wątpliwości.
                      On rozmawiał z bogiem..... n/c

Taka była moja ocena i takie zdanie sobie wyrobiłem,chociaż niedawno
                      wymieniałem z nim posty.Mam prawo do swojej oceny ?
                      • kociak40 Re: do lliberte 07.10.06, 12:36
                        lliberte napisał:

> Tak,potwierdzam w całej rozciągłości dla pewności przytoczę tu mój post
                        >
                        >
                        > Damy sobie radę....a takich jak ty ...bedziemy ignorować!!!
                        > Jestes schizofrenikiem,mówie to po lekturze twojego listu do mnie
                        > zwolniłeś mnie od mojego słowa dotrzymania tajemnicy.
                        >
                        > Mam prośbę forumowicze....nie odpowiadajcie temu facetowi.To schizofrenik
                        > każdy z was gdyby przeczytał to co ja przeczytałem nie miałby wątpliwości.
                        > On rozmawiał z bogiem..... n/c
                        >
                        >
                        >
                        > Taka była moja ocena i takie zdanie sobie wyrobiłem,chociaż niedawno
                        > wymieniałem z nim posty.Mam prawo do swojej oceny ?
                        >
                        >

Jesli tak, to dziwne, bardzo dziwne. Kazdy ma prawo do swojej oceny, w tym
                        tylko sprawa, że czytając tą wymiane postów, ma sie prawie pewność, że jest to
                        odwrotnie.
                        • typ.niepokorny28 Re: do lliberte 07.10.06, 13:11
                          nie rozumiem dlaczego Pan lliberte wycina wszystkie moje posty nie jestem
                          żadnym trolem!!!!!!!!!!!!
                          naprawdę to wszystko co tu się dzieje przypomina jakieś totalitarne metody.
                          wypowiedziałem się tylko,żę moim zdaniem Pan lliberte postąpił
                          nieuczciwie,nikogo nie obraziłem nawet nie użyłem żadnego brzydkiego
                          wyrazu,Panie lliberte dlaczego mnie Pan tak traktuje?
                          Ci którzy mają dostęp do wykasowanych postów niech ocenią czy jestem trolem i
                          co złego zrobiłem??????!
                        • lliberte Re: do lliberte 07.10.06, 13:28
                          kociak40 napisał:

> Jesli tak, to dziwne, bardzo dziwne. Kazdy ma prawo do swojej oceny, w tym
                          > tylko sprawa, że czytając tą wymiane postów, ma sie prawie pewność, że jest to
                          > odwrotnie.

Niedobrze jest, jeżeli emocje biorą górę nad rozumem.Mnie się to przytrafiło.
                          Nie jestem wolny od emocjii i od błędów.Tak,popełniłem błąd-poszedłem
                          o jeden most za daleko.
                          Niedawno napisałem....niedobrze jest kiedy rozum działa na krótkim
                          dystansie.Sam wpadłem w te sidła.
                          Głupotą jest trwanie w błędzie.Przeprosiłem luty10,za moje słowa,niepotrzebne
                          słowa,spowodowane emocjami.
                          Nie szukam jednak usprawiedliwienia-sam sobie "strzeliłem w stopę"
                          i sam poniosę konsekwencje.

• kociak40 Re: do lliberte 07.10.06, 14:00
                            "nie rozumiem dlaczego Pan lliberte wycina wszystkie moje posty nie jestem
                            żadnym trolem!!!!!!!!!!!!
                            naprawdę to wszystko co tu się dzieje przypomina jakieś totalitarne metody.
                            wypowiedziałem się tylko,żę moim zdaniem Pan lliberte postąpił
                            nieuczciwie,nikogo nie obraziłem nawet nie użyłem żadnego brzydkiego
                            wyrazu,Panie lliberte dlaczego mnie Pan tak traktuje?
                            Ci którzy mają dostęp do wykasowanych postów niech ocenią czy jestem trolem i
                            co złego zrobiłem??????!"" - typ.niepokorny28

Odpowiem za Llibete, proszę się nie przejmować, jest Pan bez "skazy" i
                            zareagował własciwie. Mamy mały bałagan na tym forum, wywołany celowym
                            działaniem osób, ktore chciałyby to forum zniszczyć. Podszywają się pod nicki,
                            mieszają posty itd. W takim przypadku trzeba zachować spokój i działać z
                            rozmysłem. LLiberte, wkłada duży wkład w rozwiązaniu tego problemu, trzeba to
                            zrozumieć, nastapiła chwila, że wszystkich podejrzewa się, że może to troll.
                            Tak jak z tymi "teczkami", już wszystkich podejrzewamy, że byli na usługach SB,
                            nawet w stosunku do siebie nie jesteśmy pewni. Liczę, że uspokoi się, proszę
                            pisać na tym forum, czym więcej rozsądnych osób tym dla forum lepiej.
                            • typ.niepokorny28 Re: do lliberte 07.10.06, 14:24
                              Dziekuję za odpowiedź,no właśnie widzę co tu się dzieję,proponuję ustalić nicki
                              troli i dać im dożywotniego bana.
                            • lliberte Re: do lliberte 07.10.06, 14:27
                              kociak40 napisał:

> "nie rozumiem dlaczego Pan lliberte wycina wszystkie moje posty nie jestem
                              > żadnym trolem!!!!!!!!!!!!
                              > naprawdę to wszystko co tu się dzieje przypomina jakieś totalitarne metody.
                              > wypowiedziałem się tylko,żę moim zdaniem Pan lliberte postąpił
                              > nieuczciwie,nikogo nie obraziłem nawet nie użyłem żadnego brzydkiego
                              > wyrazu,Panie lliberte dlaczego mnie Pan tak traktuje?
                              > Ci którzy mają dostęp do wykasowanych postów niech ocenią czy jestem trolem i
                              > co złego zrobiłem??????!"" - typ.niepokorny28
                              >
                              > Odpowiem za Llibete, proszę się nie przejmować, jest Pan bez "skazy" i
                              > zareagował własciwie. Mamy mały bałagan na tym forum, wywołany celowym
                              > działaniem osób, ktore chciałyby to forum zniszczyć. Podszywają się pod nicki,
                              > mieszają posty itd. W takim przypadku trzeba zachować spokój i działać z
                              > rozmysłem. LLiberte, wkłada duży wkład w rozwiązaniu tego problemu, trzeba to
                              > zrozumieć, nastapiła chwila, że wszystkich podejrzewa się, że może to troll.
                              > Tak jak z tymi "teczkami", już wszystkich podejrzewamy, że byli na usługach SB,
                              >
                              > nawet w stosunku do siebie nie jesteśmy pewni. Liczę, że uspokoi się, proszę
                              > pisać na tym forum, czym więcej rozsądnych osób tym dla forum lepiej.

LLiberte, wkłada duży wkład w rozwiązaniu tego problemu, trzeba to
                              > zrozumieć,

Nie ma żadnych obsesji ale założę się o "diamenty przeciw żołędziom"
                              że osobnik o nicku niepokorny.....to ta sama osoba,która robi bagno
                              z tego forum.
                              Nie ma ludzi bez skazy Panie kociak40.
                              • typ.niepokorny28 Re: do lliberte 07.10.06, 14:39
                                a Pan znowu swoje Panie lliberte,powiadam więc jeszcze raz niech ludzie mający
                                dostęp do moich postów sprawdzą czy jestem trolem.Liczę tylko po tam na Pana
                                przeprosiny,już Pan raz musiał przepraszać wczoraj.Rozumiem że Pana boli że
                                jako pierwszy zauważyłęm ten incydent ale nie musi się Pan na mnie
                                tak "paradnie" mścić.
                                • lliberte Re: do lliberte 07.10.06, 14:44
                                  typ.niepokorny28 napisał:

> a Pan znowu swoje Panie lliberte,powiadam więc jeszcze raz niech ludzie mający
                                  > dostęp do moich postów sprawdzą czy jestem trolem.Liczę tylko po tam na Pana
                                  > przeprosiny,już Pan raz musiał przepraszać wczoraj.Rozumiem że Pana boli że
                                  > jako pierwszy zauważyłęm ten incydent ale nie musi się Pan na mnie
                                  > tak "paradnie" mścić.

Kogo miałem przepraszać to przeprosiłem.Proszę nie wymieniać ze mną postów.
                                  Wkrótce forumowicze sami się przekonają o czystości intencjii.
    • lliberte Re: Damy sobie radę... 07.10.06, 14:41
      Ten fanatyk religijny,który zabagnia to forum ma już tyle nicków,że nikt
      nie jest już w stanie ocenić "kto jest kto" oczywiście nie dotyczy
      to "starych" forumowiczów.....cel ma jeden,doprowadzić do tego aby to forum
      omijał każdy, a nawet starym uczestnikom uniemożliwić dyskusję.

Będę śledził czy mu się to uda.
    • typ.niepokorny28 Re: wyjazd stąd niepokorny! 07.10.06, 16:02
      lliiberte napisał:

> a tak wogóle to wypierdalaj stąd obesrany matkojebco!
      > łżesz jak pies i chciałeś mnie zdyskredytować przed kociakiem i innymi
      > forumowiczami,walczymy dzielnie i żaden pierdoloby trol nas nie pokona!

Gratuluję Panie lliberte słownictwa i taktu.Widzę,że skutecznie zastrasza Pan
      wszystkich na forum i ma Pan "specjalne pełnomocnictwa" do obrażania i gnojenia
      ludzi.....sad
      • lliberte Re: wyjazd stąd niepokorny! 07.10.06, 16:19
        Kto ma jeszcze wątpliwości,że niepokorny28 to troll,niech mnie nazwie jak chce.
        Poniżej macie dowód namacalny. Mój nick ma dwa l - lliberte....ten ma trzy "l"
        llliberte.......nie wycinajcie tego.
        Poza tym ja piszę troll,zgodnie z pisownią przez dwa "l" niepokorny28
        przez jedno "l" proszę zobaczyć jego posty poprzednie jak pisze troll
        ja zauważyłem to od razu,ale milczałem celowo,żeby się sam zdemaskował
        i zrobił to właśnie.

Jeszcze masz jakieś obiekcje Andrzej,że wczoraj wyciąłem jego posty,a nie
        wyciąłem swoich gdzie nieładnie nazwałem luty10 ?
        • typ.niepokorny28 Re: wyjazd stąd niepokorny! 07.10.06, 16:24
          Pan jest chory na glowę,mściwy i tryskający własnym jadem.
        • typ.niepokorny28 Re: wyjazd stąd niepokorny! 07.10.06, 16:25
          I jeżeli ktoś na tym forum pownien dotać bana to Pan jako pierwszy,za
          chamstwo,agresję i butę.
          • kociak40 Re: wyjazd stąd niepokorny! 07.10.06, 20:47
            typ.niepokorny28 napisał:

> I jeżeli ktoś na tym forum pownien dotać bana to Pan jako pierwszy,za
            > chamstwo,agresję i butę.

Panie typ.niepokorny28, prosże zauważyć, że reakcję pana spowodował post
            podpisany jako lliiberte (2 x i) i nie pochodzi od lliberte, wyciąłem ten post,
            a pan powinien baczniej przyglądać sie nickom. Trole dopisują literkę,
            wstawiają kropkę, robią spację itd. czyli podszywają się pod uczestnika forum.
            komputer to "tępe bydle" on odczytuje zanki tz. ASCII, my nie, patrzymy
            wzrokowo i nie zawsze zauważymy roznicę.
            • lliberte Re: wyjazd stąd niepokorny! 07.10.06, 20:51
              Andrzej....sorry ale nie bądź naiwny i przeczytaj wszystkie jego posty do mnie.
              Naprawdę nie widzisz,że jątrzy ? Zobacz jakich on słów używa do mnie.
              Czytaj wszystko a nie wyrywkowo.
              • bruner4 Re: wyjazd stąd niepokorny! 07.10.06, 22:50
                Dziwne, tak sobie czytam te dialogi i nie bardzo wiem czy wy sobie czasem jaj
                nie robicie?Bo że tu katolskie trole są to jasna sprawa, jest się czym
                przejmować? Przecież to nawet zabawne patrzeć jak się dwoją i troją i jakich
                przemyślnych metod używają aby tu namieszać, wiadomo przecież że czarne nie
                tylko chciwe jest ale i przebiegłe i sprytne.Ja bym nie banował, wycinałbym
                tylko chamskie posty, z czasem można zrobić listę prowokatorów
                pozdrawiam Hermann Brunner
                • grgkh Re: wyjazd stąd niepokorny! 08.10.06, 22:39
                  bruner4 napisał:

> Dziwne, tak sobie czytam te dialogi i nie bardzo wiem czy wy sobie czasem jaj
                  > nie robicie?Bo że tu katolskie trole są to jasna sprawa, jest się czym
                  > przejmować? Przecież to nawet zabawne patrzeć jak się dwoją i troją i jakich
                  > przemyślnych metod używają aby tu namieszać, wiadomo przecież że czarne nie
                  > tylko chciwe jest ale i przebiegłe i sprytne.Ja bym nie banował, wycinałbym
                  > tylko chamskie posty, z czasem można zrobić listę prowokatorów
                  > pozdrawiam Hermann Brunner

Bardzo słuszne. Ja też to zlewam. Wycinać największe wulgaryzmy, a reszta niech
                  będzie przykładem kultury i "dobrej woli" przeciwników ateizmu.

Z podobnego powodu ucieszyła mnie kiedyś, poparta bardzo szczerymi
                  wynurzeniami, wizyta na tym forum pis-owca.

Żywe dowody, do zachowania na zawsze jako przykład.
                  • lliberte Re: wyjazd stąd niepokorny! 08.10.06, 22:52
                    Mówiąc o "banowaniu" chciałem również aby z tego forum nie robiono bagna.
                    Ale być może nie mam racji.
    • bruner4 Re: Damy sobie radę... 08.10.06, 20:04
      To Ty nam właśnie powinieneś powiedzieć czy tam się będziesz mógł powiesić,
      słabo to jakoś wymyśliłeś, nudne to jakieś i nieciekawe, wiecej inwencji poproś
      Opatrzność o wenę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka