Dodaj do ulubionych

Tunezyjczyk z facebook

19.10.10, 22:10
a do mnie jak juz po powrocie z tunezji ostygłam z zauroczenia tym miejscem i klimatem przyplatał sie na facebook pewien tunezyjczyk :P twierdzi ze własnie skoczył studia, szuka pracy w zawodzie. nie praktukuje swojej wiary, pisze sms, dzwoni, jest przesympatyczny. Przegadalismy kilka nocy na skaypie. Niestety po tym wszystkim co tu przeczytałam i nota bene poniekad doswiaczyłam ( nie w sexe a przyjazni z dwoma) to ciezko mi uwierzyc w jego intencje. nie wiem skad sie wział ..
Obserwuj wątek
    • parad221 Re: Tunezyjczyk z facebook 19.10.10, 22:42
      Nie jedź nigdy więcej do Tunezji. Z Tunezji normalny, zdrowy człowiek -turysta z cywilizowanej Europy nigdy nie wraca znudzony lub "ostygły" tym miejscem - cyt. twoje słowa......... " juz po powrocie z tunezji ostygłam z zauroczenia tym miejscem .Na marginesie, nazwy państw piszemy z dużej litery. Więc nie tunezja, a Tunezja !!!!
      Kolejne zdania są ewidentnym przykładem ,że nawet nie zauważyłaś piękna Tunezji , bo pojechałas na tzw "k...o". Więc trzymaj fasom od początku do końca. Powiedz jawnie , po co pojechałaś. Ja i miliony....się martwimy ( hahhahahaha) po co tam byłaś. Ale , ja osobiście cenię osoby , które pierdoleści nie wciskają , tylko jawnie mówią ,że nie kraj, nie zabytki, nie obyczaje, ale sex-turystyka jest celem.
      Odpowiadaj na każdy jego sms. W najbliższym wyjeździe do Tunezji będziesz jego żoną. GRATULACJE - tak na wszelki wypadek.
      • koko09888 Re: Tunezyjczyk z facebook 19.10.10, 22:58
        nie znasz mnie a obrazasz. pojechałam do tunezji na wakacje i byłam pierwszy raz w zyciu za granica a w ogole. Po drugie nie miałam mozliwosci wyboru ani miejsca ani terminu bo w ostatniej chwili zdecydowałam sie na wyjazd. Po trzecie Gówno wiesz o mnie wiec sie nie wymadrzaj bo ja akurat o tym wszytskim co sie dzieje usłyszałam na miejscu. po czwarte nie pouczaj mnie o pisowni bo nie pisze pracy licencjackiej a post na forum. bez odbioru.
        • ma.rs Re: Tunezyjczyk z facebook 20.10.10, 13:04
          Koko sorry ale to nie była odpowiedź dla ciebie. Coś się poprzestawiało!
      • ma.rs Re: Tunezyjczyk z facebook 20.10.10, 13:02
        Skoro już jesteś taka poliglotka to powinnaś wiedzieć, że nie mówi się "dużą literą" a wielką literą. A poza tym twój wpis zawiera tyle błędów stylistycznych, że aż nie chce mi się wymieniać. Zanim zaczniesz krytykować innych , kup sobie słownik ortograficzny, oraz coś na temat wulgaryzmów i dobrych manier!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka