Gość: Dorka IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.11, 22:16 Witam! Mam pytanie czy był ktoś w maju w Tunezji? Jaka temperatura wody w morzu? Jadę z 3 letnim dzieckiem i to bardzo ważna informacja dla mnie proszę o informację.Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagoda Re: Tunezja w maju? IP: *.aster.pl 29.03.11, 07:47 witaj Dorka. Kilka lat temu byłam w maju w Monastyrze. Woda w morzu jest jednak jeszcze trochę chłodna, ale w odkrytym basenie już się można spokojnie kąpać. Gdzie lecisz, do jakiego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Tunezja w maju? 29.03.11, 08:11 Jeśli wyjazd planujesz na początku maja, to na kąpiele raczej nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anq28 Re: Tunezja w maju? IP: 31.63.226.* 29.03.11, 15:54 Woda w morzu raczej do najcieplejszych nie będzie należała. Koło 18 stopni przy spokojnym morzu. Tak, żeby się pochlapać przy brzegu trochę. Będzie tylko nieco cieplejsza niż nasz Bałtyk latem. Odpowiedz Link Zgłoś
aslema17.1 Re: Tunezja w maju? 29.03.11, 17:41 Witam!Ja byłam 2lata temu w terminie 7-14 maja.Pogoda była super!W dzień gorąco,natomiast wieczorem trochę chłodno.Trzeba mieć lekką bluzę.Ale wróciłam super opalona.Morze naprawdę chłodne,zwłaszcza,że ciało rozgrzane.W basenie woda też raczej chłodna,ale tak naprawdę wtedy dopiero zaczął się sezon turystyczy.Życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Tunezja w maju? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.11, 15:41 Byłam w zeszłym roku w Tunezji w ostatnim tygodniu maja. Cały czas był upał. Woda w morzu ciepła. Na pewno cieplejsza niż Bałtyk w lipcu/sierpniu. W basenie woda do południa była trochę chłodna, ale popołudniu i wieczorem bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Tunezja w maju? IP: *.a2c-250-146.astra2connect.com 31.03.11, 12:11 Zgadzam sie z przedmówczynią- ja byłam 3 lata temu w Tunezji w terminie 03-16 maj, pogoda wymarzona! (bez tropiklanych upałów), wieczory nieco chłodniejsze, woda w morzu napradwe przyjemna. W tym roku równiez lece w terminie 12-26 maj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tunezja w maju? IP: *.play-internet.pl 31.03.11, 13:35 gdzie się wybierasz, do jakiego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Tunezja w maju? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.04.11, 21:49 Bardzo dziekuję za wszyskie bardzo cenne uwagi , wczasy kupione 12-26 maj, hotel Delphin Habib .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Tunezja w maju? IP: *.cdma.centertel.pl 05.04.11, 12:00 Susse ,hotel Samara 12-26 maj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1kkk Re: Tunezja w maju? IP: *.tktelekom.pl 06.04.11, 10:08 Czy mogłabyś pojawić się na tym forum po powrocie. Wyjeżdżam z wnuczką wkrótce po twoim powrocie do Samara w Sousse. Będę wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa1900 Re: Tunezja w maju? IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 20:39 czyli tak jak i my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa1900 Re: Tunezja w maju? IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 20:40 to miało być do "dorki".Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanika Re: Tunezja w maju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 22:43 Witam, ja lecę 21 kwietnia (do 28.04) - czyli nie mam co liczyć na kąpiele w morzu? Ktoś był w takim treminie? Mozecie podzielić się swoim doświadczeniem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Tunezja w maju? 06.04.11, 09:03 Jeśli nie jesteś "morsem" na kapiele w morzu nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tunezja w maju? IP: *.12-1.cable.virginm.net 22.05.14, 13:13 Wczoraj wrócilam z Hammametu (pobyt od 14.05 do 21.05) i muszę powiedzieć, że pogoda była bardzo kiepska - jestem bardzo zawiedziona. Przez cały pobyt bylo ok 20 stopni, większość czasu brak słońca, kilka razy padało, raz była burza. Ale najgorszy był wiatr - przenikliwy i przyprawiający o gęsią skórkę, dosyć porywisty, zwłaszcza na plaży. Woda lodowata, a morze (z wyjątkiem kilku pierwszych dni pobytu) wzburzone i spienione - tragedia. Jechaliśmy na wakację żeby wygrzać sie w słońcu, poopalać, a tu... :( masakra . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Tunezja w maju? IP: *.nplay.net.pl 22.05.14, 18:07 dzis wrocilam z Monastiru, niestety pogoda byla w kratke jeden dzien sloneczny drugi pochmurno a nawet deszcze i sztorm w nocy;/ jesli chodzi o morze to da rade sie kapac, chodz z dzieckiem to roznie bywa :) ale z tego co wiem koniec maja ma byc juz lepszy i prkatycznie same slonce to pewnie i morze zrobi sie cieplejsze juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiaa9889 Re: Tunezja w maju? 30.05.14, 18:12 Ja byłam z dziećmi i mężem w ubiegłym roku w maju pod koniec miesiąca , pogoda była super ciepło cały czas, tylko przez 1 dzień troszkę pokropiło. Wczasy nam się udały. Fajne oferty można znaleźć na tej stronie: www.traveliada.pl/wczasy/Tunezja/adt,2/ już dwa razy tak kupiliśmy wczasy wiec polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tunezja w maju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.14, 20:48 Pogoda, o jakiej piszą osoby zawiedzione warunkami atmosferycznymi to w maju w Tunezji rzecz normalna, w każdym razie tego dowiedziałam się przed rokiem w hotelu w Monastirze od Tunezyjki. Bywa bardzo ładnie, czasem jest pochmurno, może padać deszcz, wieją wiatry. Odpowiedz Link Zgłoś