Dodaj do ulubionych

DJERBA Sun Club

12.07.12, 12:04
Witam, wybieram się w sierpniu do Djerba Sun Club. Proszę o informację, jakie widoki z pokojów można "trafić". Z tego co się doczytałam to jest budynek główny i boczne? Czy można "poprosić" o pokój w którymś z ww budynków. Jezeli tak to o co prosić? Czy wszystkie pokoje mają balkony? Pozdrawiam serdecznie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: DJERBA Sun Club IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 21.07.12, 21:42
      witam, ja rowniez wybieram sie do tego hotelu i jestem ciekawa jak to jest z tymi pokojami
      bo ponoć ITAKA ma wykupione gorsze pokoje???
      • Gość: stt. Re: DJERBA Sun Club IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 20:07
        Polacy zazwyczaj dostają gorsze pokoje i to nie tylko w Tunezji czy gdzie kolwiek, bo łapy na hotelach trzymają niemcy a od nie dawna, również rosjanie. Polak owszem dostanie lepszy pokój np. z widokiem na morze, ale musi dać w łapę panu w recepcji. W Egipcie trzeba zawyczaj dać 50 60 dolców od osoby, bo co lepsze pokoje w tzw. superiorach zarezerwowane są w całości właśnie dla nich. Miejsca na plaży także, w restauracjach również.
        • Gość: gość Re: DJERBA Sun Club IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.12, 09:30
          witam
          byłam w tym hotelu w 2009 roku,nie polecam pokoi w budynku głównym.Ja miałam pokój daleko oddalony od głównego blisko dp plaży.
          W hotelu są tylko dwa baseny leżaki zajmować trzeba o 6.00 rano bo potem nie było szans znaleźć wolny.Na plaży trochę lepiej z leżakami ale śpiochy nie załapią się na leżaki.
          Nie podobała mi się restauracja glowna,przyjemniej jeść na zewnątrz
    • Gość: Jona Re: DJERBA Sun Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.12, 20:37
      W moim przypadku wystarczyło 20E, aby dostać pokój z widokiem na morze (jest ich niewiele w tym hotelu). Jednak ani pokój, ani widok "nie rzuciły mnie na kolana". Gdybym wybierała się jeszcze raz, poprosiłabym o pokój w budynkach przy mniejszym basenie, bo z uwagi na brudną plażę, tam spędzałam większość czasu - to miejsce jest spokojne, budynki i pokoje najnowsze, a numery pokoi to 600+.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka