Dodaj do ulubionych

Soviva Resort

IP: *.warszawa.mm.pl 20.05.14, 17:05
Wybieramy się 12 czerwca do tego hotelu, ktoś był lub się wybiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anula Re: Soviva Resort IP: 81.161.113.* 23.05.14, 14:10
      Byłam tam latem 2012r. i nigdy, przenigdy więcej!
      Chyba, że znowu pokoje 2-osobowe staną się 2-osobowymi, a nie dla 2+2. A tym samym na stołówce (bo to nie restauracja!), plaży i wokół basenu sytuacja z miejscami, leżakami i parasolami ulegnie normalizacji.
      I obowiązkowo musi zniknąć zwyczaj podawania napojów przez kelnera do obiadu i kolacji. Kelnerów, którzy reagują jedynie na sowity napiwek!

Makabra, najgorsze wakacje, chociaż do Tunezji jeżdżę co roku. W tym hotelu skusiła mnie zjeżdżalnia. Nie warto marnować czasu, pieniędzy i urlopu. Chyba, że ktoś ma tego w nadmiarze.

Poczytaj opinie na holidaycheck...
      • Gość: A Re: Soviva Resort IP: *.warszawa.mm.pl 23.05.14, 15:23
        O rany!Przerażające, ale chociaż czysto było?
        Hotel miał remont w 2013, na fb są zdjęcia, jedziemy w czerwcu, może nie będzie większych problemów z leżakami?
        • Gość: praktyczny Re: Soviva Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 20:19
          Zabierzcie lezaki ze soba. I koniecznie reczniki.
          • Gość: A Re: Soviva Resort IP: *.warszawa.mm.pl 23.05.14, 21:37
            :-) ręczniki zabiorę, z leżakami będzie trudniej.
            Jestem nastawiona optymistycznie..mimo wszystko.
            Najważniejsza jest ekipa, prawda?

Napiszcie proszę czy na plaże przechodzi się przez inny hotel czy ulicą?
            Czy pokoje są wszystkie jednakowe, czy mają różne standardy?
            I nie załamujcie więcej..proszę
            • Gość: rada praktyczna Woz przed zaprzegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.14, 10:01
              Kochaniutka, nie katuj sie. Praktyka zaleca najpierw zbieranie opinii o hotelach a pozniej
              ewentualnie wykupienie miejsca. Tak robia ludzie praktyczni z doswiadczeniem.
              Ty robisz odwrotnie. Nic juz nie zrobisz. Nie dopytuj sie i nie targaj uczuc. Szkoda
              nerwow. Lec, modl sie zarliwie i nigdy tak juz nie rob.
            • Gość: spokojnie Re: Soviva Resort IP: *.matcom.com.pl 24.05.14, 12:16

Hotel ma całkiem dobre opinie, przesadzacie -sprawdzałem
              Typowo polskie-wieczne narzekanie
              Ciekawe czy w PL stać was na wakacje w porządnych hotelach?
              • Gość: Michal Re: Soviva Resort IP: *.play-internet.pl 24.05.14, 17:36
                Bylismy w tym hotelu w sierpniu, jestesmy normalnymi osobami,nie mamy wygorowanych oczekiwan.Bylo super, jedzenie dobre,zjezdzalnie rewelacyjne, pokoje znosne. Polecam osobom ktore jada aby odpoczywac a nie robic zdjecia brudnym fugom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka