Dodaj do ulubionych

Riadh club - pytanie

IP: *.centertel.pl 09.06.14, 06:34
Czy klienci "Riadh Club" mają inny kolor opasek niż klienci "Riadh Palms"?
Obserwuj wątek
    • olin1980 Re: Riadh club - pytanie 09.06.14, 17:41
      Kolor opasek taki sam, dostęp do atrakcji, restauracji itp. taki sam, tylko śpisz gdzie indziej. Czasem jak nie ma full obłożenia to kwaterują w Riadh Palms wszystkich-ja tak miałam 2 lata temu w czerwcu.
      • Gość: prima holiday Re: Riadh club - pytanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.14, 19:02
        cześć

we czwartek wrociłem z riadh club, byłem tydzień z prima holiday

opaskę masz w takim samym kolorze jak w palmsie, jak wspomniała osoba wcześniej korzystasz ze wszystkich "atrakcji" dużego hotelu.

jeśli masz jakieś pytania jeszcze to w miarę możliwości odpowiem
        • Gość: Demo Re: Riadh club - pytanie IP: *.ds.pk.edu.pl 26.06.14, 15:51
          Witam. Jak wrażenia z wakacji. Również wybieramy się do tego hotelu, mógłby Pan opowiedzieć coś o hotelu/wakacjach ?
        • Gość: Olga Re: Riadh club - pytanie IP: *.inetia.pl 20.07.14, 10:20
          prześlesz mi zdjęcia pokoju w riadh club? na olgawieczorek@wp.pl
    • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 19.06.14, 09:22
      A na jakim lotnisku lądowałeś i ile trwała podróż do hotelu?
      • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.14, 20:49
        lądowałem w Enfidha, transfer do hotelu jakies 40 minut
        • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 20.06.14, 07:05
          A jak wyglądają wieczorne atrakcje w samym hotelu, czy są jakieś animacje, pokazy? Ewentualnie jak często?
          • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.14, 09:37
            w dużym hotelu codziennie są jakies animacje, wieczorne przygrywanie na instrumentach muzycznych w dolnym holu, na scenie jakieś wystepy dla dorosłych i dzieci. Powie szczerze, że mnie nie bardzo interesowały animacje wiec nie powiem dokładnie co się tam działo,- ale widziałem i słyszałem, że się coś dzieje.
            ja preferuję wypad do miasta, lokalna dyskoteka, restauracja, itp...
            • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 21.06.14, 08:08
              Cześć.
              A możesz dokładnie napisać jakie alkohole sa w opcji "all": wino białe, czerwone, piwo to pewnie tak jak wszędzie. A jak z mocniejszymi alkoholami, są ( jeśli tak to jakie?) i czy są w opcji?
              • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 23.06.14, 16:17
                Cześć.
                A możesz dokładnie napisać jakie alkohole sa w opcji "all": wino białe, czerwone, piwo to pewnie tak jak wszędzie. A jak z mocniejszymi alkoholami, są ( jeśli tak to jakie?) i czy są w opcji?
                • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.14, 08:43
                  Nie spodziewaj się "mocnych" alkoholi w hotelu;)

W barze było wszystko lokalne: wódka, gin, whisky- też podawane same.
                  Wino czerwone i białe w restauracji do obiadu i kolacji, chyba nie widziałem wina w barze.
                  Piwo dostępne z kija w barze i restauracji.
    • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 26.06.14, 07:35
      W ofercie do Riadh Club jest napisane, że z oferty all wykluczone są:Snack Bar, American Bar, C’Zen, klub nocny. A co w tych barach (oprócz klubu nocnego) podają i jakie są ceny? Czy turyści z Riadh Palms mają to w opcji?
      • Gość: r Re: Riadh club - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.14, 08:14
        Cześć

Faktycznie te bary wykluczone są z oferty all... co w nich podają- byłem tylko w jednym american- drinki całkiem ok, piwo lepsze niż za darmoszkę:)

ceny, nie odstraszają

polecam bary na mieście, na końcu promenady sirene lub jakoś tak
        • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 26.06.14, 18:07
          Cześć.
          A jak oceniasz rezydenta-kę z prima holiday. jest na miejscu czy raz na jakiś czas iczy wogóle jest potrzebny? Jak byłem z Sun&fun to była bardzo niemiła rezydentka, która miała wszystko w du....
          • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.14, 20:21
            No cóż...

trafiłeś w sedno sprawy... niestety podczas podpisania umowy zostałem oszukany i pewnie Ty też jeśli podpisałeś już umowę. W umowie jest napisane, że hotel jest 3* a w rzeczywistości 2*- potwierdzone w hotelu!
            dopłaciłem do pokoju standard, otrzymałem ekonomiczny- poszła już reklamacja do prima holiday

co do rezydentki, miła dziewczyna jak nie masz wątów, jak kupisz najdroższą wycieczkę fakultatywną jesteś ok, jak chcesz tańsze to się dowiesz, ze nie ma chetnych. Tak było w moim przypadku. Poza tym nie odbiera telefonów. Na tablicy biura podróży nie zobaczyłem terminu i godziny dyżuru. A więc rezydentkę widziałem tylko na lotnisku, podczas spotkania powitalno-sprzedażowego i przy transferze na lotnisko.

Powiem szczerze, pierwszy i ostatni raz leciałem z tak małym biurem. Na pewno nikomu nie polecę wakacji z prima.
            • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 28.06.14, 08:14
              Dzieki.
              Zapłaciłeś za standard czyli na górze a dostałes na dole? Dobrze zrozumiałem? Nie zamienili Ci go jak pokazałeś rezerwację? ostatecznie nie można było dać 10$, żeby coś znaleźli. Mam też zapłacony "standard".?
              • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.14, 12:40
                Owszem można było dać dolce tylko dlaczego skoro już wcześniej zapłaciłem. Dostałem pokoj na parterze, przy spotkaniu informacyjnym razem z rezydentką byliśmy w recepcji,- wg. recepcjonistki wszystkie pokoje są standard a poza tym nie mieli wolnych, innych pokoi.

Na szczęście nie spedzaliśmy za dużo czasu w pokoju, są inne atrakcje.

Życzę Ci/Wam udanego urlopu w Tunezji;)
          • asianko1 Re: Riadh club - pytanie 30.06.14, 22:32
            Nikomu nie polecam tego hotelu i biura prima holiday.
            W umowie mieliśmy hotel 3+*,umieścili nas w nędznym 2*hotelu .Zrobili to z premedytacją ,przy wejściu do hotelu jest certyfikat 2* ...czyli nasze 0,5* o ile taka kategoria istnieje.Jeżeli będziecie mieć duuużo szczęścia traficie do części hotelu od strony ogrodu .Nam przydzielili pokój w części starej ,nie remontowanej od wieków -syf po prostu.O zamianie nie było mowy ,bo niby full gości.10 dolarów wzbudza tylko głupi uśmiech ,za 40 dolarów oferują pokój w tej samej części z tym ,że na piętrze.Standard identyczny ,czyli smród,brud i grzyb na ścianie.Po dłuugich negocjacjach $$$$$ przenieśli nas do pokoju w nowej części,na piętrze.Nagle pokój się znalazł,wszystko działające ,widok na ogród i morze.Część ogrodu tragiczna ,jak śmietnik.Rano pobudka, z wielkim hukiem para puszczana z jakiegoś kotła .W tej "lepszej" części hotelu pokoje na dole z karaluchami -widziałam żywe i rozdeptane ! Po przeprowadzeniu małego śledztwa okazało się ,że w tym hotelu umieszczają tylko Polaków inni by sobie nie pozwolili takiego "czegoś" wcisnąć.Pokoje są przeznaczone dla obsługi hotelu Riadh Palms i zwykle to pracownicy tam mieszkają .Zresztą część turystów miała obsługę po sąsiedzku -za ścianą, kłócącą się głośno po arabsku.Nie mam nic do ludzi z obsługi ,mam pretensje do biura .Jak mogą sprzedawać ludziom takie wakacje ?Większość tych pokoi po prostu nie powinna być nawet pokazywana .Z pewnością pokój do którego musieliśmy dopłacić i to nie mało,był pokojem gwarantowanym w umowie.Bywałam w Tunezji w hotelach 3* i nigdzie mnie tak nie upokorzono ......bo tak niestety trzeba na to spojrzeć. Nie wróżę przyszłości primie . Rezydentka wie o całej sprawie i stara się zatuszować wciskając turystom ,że Palms ma najlepszy inclusiv. Nieprawdopodobne ,ale prawdziwe.
            • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 01.07.14, 13:24
              Dzięki, ale cóż zapłacone. A masz może jakieś zdjęcia pokoju i wogóle wnetrza tego hotelu?
              • asianko1 Re: Riadh club - pytanie 01.07.14, 14:15
                W pierwszym pokoju byłam góra 5 minut więc zdjęć nie robiłam -czego żałuję teraz. Mam zdjęcia robali z pokoju i "ogrodu "czyt.śmietnika. Te najgorsze pokoje są w skrzydle zaraz po prawej stronie od głównego wejścia do hotelu .Walcz o pokój w drugim skrzydle.
                • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: 5.174.250.* 01.07.14, 18:09
                  a ja myslałem, że to ja jestem tylko malkontentem...

niestety mam podobne wrażenia po pobycie w tym hotelu, sam wysłałem już reklamację do biura.

o ile powiedza mi abym pocałował sie w d... wówczas zakładam sprawe w sądzie, nie do pomyslenia jest aby kłamać w kategori hotelu, gdybym wiedział, że to hotel 2* nie spojrzałbym nawet na tę ofertę!

no cóż, ja też nie polecam tego hotelu i biura!
                  • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: 5.174.250.* 01.07.14, 18:10
                    ach.... no to ja też miałem animatorów niemal za scianą! i mogłbym brać nocne kursy arabskiego przy ich rozmowach
                    • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 01.07.14, 22:43
                      A czy w tym hotelu można wogole mieć widok na morze?
                      • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.14, 07:38
                        wydaje mi sie, że nie ale... pierwsze pietro od strony ogrudu może gdzieś widać morze

przy plazy jest niewielkie wzniesienie coś ala wydmy wiec watpię czy widać morze, ale ja nie miałem możliwości tego sprawdzić, może Koleżanka mieszkając w tej cześci hotelu coś więcej napisze.

• asianko1 Re: Riadh club - pytanie 02.07.14, 16:30
                        Widok miałam na palmy, z lewej str. widok jest na cały bałagan. Morze widać w oddali ,za małym wzniesieniem.Postaram się gdzieś wrzucić zdjęcia jak to wygląda.
                        • Gość: Podi Re: Riadh club - pytanie IP: *.centertel.pl 02.07.14, 20:44
                          Ok dzięki, będę czekał. Muszę się przygotować, żeby te wakacje nie okazały sie poraszką :-)
                        • Gość: riadh club Re: Riadh club - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.14, 13:56
                          Droga Asianko, mam do Ciebie prośbę,- może masz zrobione zdjęcie tablicy informacyjnej przy wejściu do tego hotelu gdzie jest napisane, że hotel na 2*?
                          Ja niestety straciłem na urlopie telefon i zostałem pozbawiony możliwości zrobienia zdjęć.

Gdybym mógł Ciebie prosić o przesłanie na @ byłbym bardzo wdzięczny;)

lubuszak@gazeta.pl
                          • asianko1 Re: Riadh club - pytanie 04.07.14, 16:25
                            Wysłane :)
                            • Gość: Wiesiek do Podi IP: *.dynamic.mm.pl 04.07.14, 17:46
                              Będziesz miał napewno gorsza porażke jak napisałeś wybierając ten hotel .Z głodu nie umrzesz ale współczuje co będziesz jadał jedzenie tragiczne njajprawdopodobnie mieso jest z ps i ko. Jesli chodzi o drinki to lepiej kup sobie wode mineralną w sklepie -tragedia
                              • Gość: Podi Re: do Podi IP: *.centertel.pl 04.07.14, 19:50
                                Dzięki Wszystkim.
                                Asianko proszę Cię o te zdjęcie (pójdę z nim do biura podróży, zbaczę co powiedzą?)

s.podrez@wp.pl
                                • Gość: KATARZYNA Re:RIADH PALMS IP: *.dynamic.mm.pl 08.07.14, 10:19
                                  MY BYLISMY W CZERWCU W HOTELU RIADH PALMS -PŁACILISMY W BIURZE ZA POKOJ Z WIDOKIEM NA MORZE A OTRZYMALISMY POKOJ NA SMIETNIK DOPIERO PO WŁOŻENIU DO PASZPORTU 10 DOLARÓW OTRZYMALISMY Z WIDOKIEM NA MORZE.CO DO REZYDENTKI Z BIURA NECERMAN PORAŻKA TOTALNA NIE INTERESUJE SIE ABSOLUTNIE-NIE BYŁO JEJ NAWET PO WYLĄDOWANIU SAMOLOTU NA LOTNISKU.NAJWAZNIEJSZE DLA NIEJ TO TYLKO SPRZEDAZ WYCIECZEK.MAJĄC DYŻUR DWA RAZY W TYGODNIU PO PÓŁ GODZINKI MOZE BYŁA PO 15 MINUT TO GÓRA.WIECEJ NIE SKORZYSTAMY Z TEGO BIURA-POLECAM ITAKE TAM PANI REZYDENTKA TO WSPANIAŁA DZIEWCZYNA WIDAC JA BYŁO CODZIENNIE I NAPRAWDE BARDZO INTERESOWAŁA SIE WSZYSTKIMI WCZASOWICZAMI.JESL Z NECERMANA TO TYLKO Z NIEMIEC TAM TEZ INACZEJ TRAKTUJA SWOJEGO KLIENTA.JAKO SAM HOTEL TO OK TYLKO BRAK ANIMACJI POLSKIEJ -MIMO ZE 40 PROCENT W TYM HOTELU TO POLACY.
                                  • Gość: krab Re:RIADH PALMS IP: *.eaw.com.pl 20.07.14, 12:37
                                    To codziennie sprawdzaliście, kto z jakiego biura przychodzi do hotelu, czym się interesuje i jaki ma charakter? Co to za biuro Necerman ? Nie potrafisz napisać nazwy biura, z którym byłaś na wczasach ? Coś mi tu zalatuje reklamą Itaki.
                                    • Gość: Wiesiek do poprzednika IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.14, 20:00
                                      Gdzie ty człowieku wogóle zyjesz jak nie znasz biura Necerman jedno z najwiekszych biur w Polsce.Jeśli nigdy nie byłes w hotelu z zadnego biura to nie zabieraj głosu.Dwa trzy razy w tygodniu kazda rezydentka czy rezydent powinien pełnic dyżur,ąle z twojej wypowiedzi to wydaje mi sie ze jestes z Kłobucka wiec zycze tobie powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka