altis 30.01.05, 15:26 Bardzo proszę o informacje o tym hotelu. Jest super oferta w kwietniu i wasze opinie pomogą mi podjąć decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 30.01.05, 18:51 hotelu nie znam,ale mam uwagi co do samej Mahdi :) miejsce fajne,nie powiem,ale jesli chcesz praktycznie jechac tylko sie poopalac i odpoczac!!w samym miescie jest pare rzeczy do obejrzenia jak Fort,latarnia czy oczywiscie Meczet,ale tak na dłuższy pobyt to raczej polecam Sousse!!z tego co zauwazyłam w Mahdi nawet na sukach nie mozna kupic ciekawych rzeczy i po za tym sa o wiele droższe!można sie oczywiscie targowac,ale w Sousse jest wiekszy wybór ;) zreszta z Sousse jest większa możliwość na samodzielne wycieczki,gdzyż jeżdża stąd pociągi i autobusy do wszystkich większych miast,czego o Mahdi powiedziec nie mozna ;)) wycieczki wykupowane w biurze podróży nie sa za bardzo opłacalne,gdyż rządają tak wygórowanych cen,ze jadąc samodzielnie za cene jednej oferowanej przez nich wycieczki,samemu mozna odwiedzic to samo miejsce i dodatkowo kilka innych w zupełnie przeciwnych krańcach tunezji :D no ale decyzje pozostawiam Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beta-2 Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 08.02.05, 13:19 Byłam w Sirocco w sierpniu 2004 r. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia91 Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 17.02.05, 20:49 a dlaczego nie polecasz tego hotelu? Ja się tam wybieram w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nigolin Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 18.02.05, 17:04 Jeśli jeszcze możesz lub masz ubezpieczoną rezygnację, to radzę wycofać się. Cena baaardzo niska -adekwatna do oferty.Nie polecam.Niziutki standard.Powiem hotel 18. Odpowiedz Link Zgłoś
nigolin Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 18.02.05, 17:05 Jeśli jeszcze możesz lub masz ubezpieczoną rezygnację, to radzę wycofać się. Cena baaardzo niska -adekwatna do oferty.Nie polecam.Niziutki standard.Powiem hotel 1* . Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia91 Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 26.02.05, 16:10 Ale napisz coś więcej. Dlaczego jest aż tak strasznie? Odpowiedz Link Zgłoś