Dodaj do ulubionych

SIROCCO BEACH - MAHDIA

30.01.05, 15:26
Bardzo proszę o informacje o tym hotelu. Jest super oferta w kwietniu i wasze
opinie pomogą mi podjąć decyzję.
Obserwuj wątek
    • marcia.back Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 30.01.05, 18:51
      hotelu nie znam,ale mam uwagi co do samej Mahdi :) miejsce fajne,nie powiem,ale
      jesli chcesz praktycznie jechac tylko sie poopalac i odpoczac!!w samym miescie
      jest pare rzeczy do obejrzenia jak Fort,latarnia czy oczywiscie Meczet,ale tak
      na dłuższy pobyt to raczej polecam Sousse!!z tego co zauwazyłam w Mahdi nawet
      na sukach nie mozna kupic ciekawych rzeczy i po za tym sa o wiele droższe!można
      sie oczywiscie targowac,ale w Sousse jest wiekszy wybór ;) zreszta z Sousse
      jest większa możliwość na samodzielne wycieczki,gdzyż jeżdża stąd pociągi i
      autobusy do wszystkich większych miast,czego o Mahdi powiedziec nie mozna ;))
      wycieczki wykupowane w biurze podróży nie sa za bardzo opłacalne,gdyż rządają
      tak wygórowanych cen,ze jadąc samodzielnie za cene jednej oferowanej przez nich
      wycieczki,samemu mozna odwiedzic to samo miejsce i dodatkowo kilka innych w
      zupełnie przeciwnych krańcach tunezji :D no ale decyzje pozostawiam Tobie ;)
    • beta-2 Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 08.02.05, 13:19
      Byłam w Sirocco w sierpniu 2004 r. Nie polecam.
      • iwcia91 Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 17.02.05, 20:49
        a dlaczego nie polecasz tego hotelu? Ja się tam wybieram w kwietniu.
        • nigolin Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 18.02.05, 17:04
          Jeśli jeszcze możesz lub masz ubezpieczoną rezygnację, to radzę wycofać się.
          Cena baaardzo niska -adekwatna do oferty.Nie polecam.Niziutki standard.Powiem
          hotel 18.
        • nigolin Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 18.02.05, 17:05
          Jeśli jeszcze możesz lub masz ubezpieczoną rezygnację, to radzę wycofać się.
          Cena baaardzo niska -adekwatna do oferty.Nie polecam.Niziutki standard.Powiem
          hotel 1* .
          • iwcia91 Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 26.02.05, 16:10
            Ale napisz coś więcej. Dlaczego jest aż tak strasznie?
    • kinolcio Re: SIROCCO BEACH - MAHDIA 23.04.05, 15:35
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka