pmalcz 01.08.05, 09:54 Chętnie odpowiem na pytania odnośnie hoteli w tych miejsowościach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewazy Re: Byłem: Monastir,Sousse,Port El Kantaoui 01.08.05, 11:41 my lecimy w czwartek do amir palace w scanes.wiesz cos o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
mines7 Re: Byłem: Monastir,Sousse,Port El Kantaoui 01.08.05, 12:02 co wiesz na temat hotelu eden club w monastirze? konkretnie chodzi mi o animacje i kto z animatorów jest w tym roku? dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pmalcz Re: Byłem: Monastir,Sousse,Port El Kantaoui 01.08.05, 14:49 -Amir Palace Pokoje:bardzo ładne Jedzeni:dobre,duzy wybór Plaża:duza i ladna ale co z tego skoro pełno na niej tubylców a obok jeszcze publiczna plaza(koszmar) P.S Skanes to straszna dziura 10km do Monastiru i 10 do Sousse jest tylko 1market i ani jednej restauracji czy bloków mieszkalnych.Wszędzie pustynia. -Eden Club leży na samym początku Monastiru ,to wszystko.To wszystko co o nim wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczekfi1 Re: Byłem: Monastir,Sousse,Port El Kantaoui 03.08.05, 14:46 Witam! zastanawiam sie nad wyborem hotelu golden beach w monastirze? fajnie tam jest? sa okolice do spacerowania wieczorkiem? jakies "kafejki"?? ad ruga propozycja to w port El kantanoui? co lepsze? tam bym wybrala hotel vinnci el kantonui. jesli mozesz to opisz mi te miejscowosci...ktora fajniejsza? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś