cassis Re: sol club selima 27.02.06, 13:34 Lecę tam z mężem i 3,5-letnią córeczką na początku czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka92 Re: sol club selima 01.03.06, 18:53 my lecimy z dziećmi 20 lipca na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: sol club selima 18.03.06, 20:15 Hmmm, ja lecę 30 czerwca:) Jeśli można, chętnie przeczytam opinie dot. hotelu i okolicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelam Re: sol club selima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:52 Ja też tam lecę w tym samym terminie z Warszawy, z żoną, synem 9 lat i córką 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: sol club selima 28.03.06, 22:28 A ja z W-wy, z synem 9-letnim i 14-latkiem:))) Do zobaczenia na lotnisku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelam Re: sol club selima IP: 62.154.216.* 30.03.06, 21:52 Do zobaczeniu na lotnisku, może umówimy się na jakieś hasło typu: żyrafy wchodzą do szafy - odzew - pawiany wchodzą na ściany ;-))) ok, żartuję, poznasz mnie po ślicznych dzieciach i bliźnie na moim czole. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: sol club selima 03.04.06, 15:05 Do usłyszenia:)) Nas poznacie a raczej usłyszycie:) bez problemu. Młodszy zawsze entuzjastycznie przeżywa wyjazdy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: sol club selima IP: *.ghnet.pl 02.04.06, 13:33 Witam! Widze niewiele opini na temat tego hotelu i dlatego prosze Ciebie i Cassis o kilka zdan jak wrocicie ze swego pobytu. My lecimy niestety dopiero 27.07 na 2 tygodnie (z Krakowa) z naszymi pociechami (5 i 7 lat) i jestesmy ciekawi czy nasz wybór okazal sie trafny. Oczywiscie pelna weryfikacja bedzie na wlasnej skorze ;), ale nasza niecierpliwosc prosi Was o komentarze. :-) Pozdrawiam i milego pobytu P.S. A moze ktos juz byl w Sol Club Selima ze ScanHoliday i moze cokolwiek napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: sol club selima IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.06, 17:59 Byłam parę lat temu, wtedy to był hotel dla gości z różnych biur w Europie.Nie wiem czy teraz to taki "polski klub" w Scanie?Wtedy Polaków nie było prawie wcale. Był doskonały all, naprawdę lepszy niż w wielu hotelach o większej ilości gwiazdek.Naprawdę byłam pod wrażeniem.Hotel, jeśli chodzi o mieszkania dość przeciętny, ale czysty, codziennie sprzątane pokoje.Bardzo rozległy teren, jeśli traficie na bungalowy w głębi ogrodu, to do restauracji i basenów będzie ładny spacerek, ale za to po bardzo ciekawym ogrodzie.Można będzie pokazać dzieciom egzotyczne owoce rosnące na drzewach.Plaża ładna, piasek jak nad Bałtykiem, drobny, jasny.Animacje niezbyt nachalne, dużo muzyki przy basenie, niestety dyskotekowej sieczki.Generalnie było nieżle, można pojechać. Acha, polecam dawanie obsłudze napiwków.Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eupe Re: sol club selima IP: *.zeelandia.pl 04.08.06, 15:29 Witam! i jak po powrocie??? jak polskie animacje, warunki w hotelu, jedzenie itd. Bede wdzieczna za opinie - ja wylatuje we wrzesniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka92 Re: sol club selima 05.08.06, 17:16 Gość portalu: eupe napisał(a): > Witam! > > i jak po powrocie??? jak polskie animacje, warunki w hotelu, jedzenie itd. > Bede wdzieczna za opinie - ja wylatuje we wrzesniu > pozdrawiam wrócilismy z sol club selima bardzo zadowoleni.Animacje po polsku są dla dzieci,prowadzi je dwoje bardzo fajnych animatorów Agnieszka i Łukasz.Prowadzą dla dzieci zajęcia 6 razy w tygodniu od 10 do 12 i od 15 do 17 oraz mini disco o 20.30.Dzieci spotykają się w klubie i są zabierane na różne zabawy:zawody na basenie ,zajęcia na plaży ,przygotowanie wystepu kabaretu dziecięcego,wykonywanie pamiątek z Tunezji,przejażdzka na bananie,przejażdżka na wielbłądach oraz inne zabawy.Moja corka chętnie chodziła na te zajęcia.Przed wyjazdem dzieci mają w klubie pożegnanie,na którym dostają małe upominki od animatorów.Jezeli chodzi o jedzenie to dostepne jest w hotelu od rana 6 lub 7 do 24,prawie bez przerwy.Rano śniadanie jest do 9.30,póżniej śniadanie dla spóżnialskich do 12.00(troche uboższe od właściwego).Od 12.30 do 14.00 obiad,od 14.00 do 16.00 w snack barze dostepne sa pizza frytki ,owoce lub inne jedzonko.Od 16.30 do 17.30 podwieczorek ,od 19.00 do 21.30 kolacja,a od 22.00 do 24.00 znowu w snack barze przekąski,prawdopodobnie od 10.00 do 12.00 też są przekaski w snack barze( nie sprawdzałam bo nie da się cały czas jeść).Dodatkowo cały czas we wszystkich barach picie " do bólu " napoje ,soki, woda piwo(słabiutkie),wino, drinki,kawa ,herbata.Posiłki jak dla mnie były bardzo dobre ,duży wybór jedzenia zawsze coś sobie można wybrać,dużo owoców i przepyszne ciasta i ciasteczka.Hotel znajduje sie w pięknym ,dużym ogrodzie na drzewach dojrzewały właśnie limonki,figi,daktyle i migdały.W hotelu dużo atrakcji 2 baseny i brodzik,chyba 10 kortów tenisowych,boisko do piłki nożnej,plac zabaw dla dzieci,boisko do siatówki plażowej.Dla dorosłych przez cały dzien też sa animacje:gimnastyka,aerobic w basenie ,water polo,strzelanie z łuku,siatkówka,jakieś zawody,wieczorne animacje i wystepy.W sumie dla kazdego coś się znajdzie.Wokół hotelu nie ma nic ciekawego,najbliższy sklep kawałek od hotelu.Polecam wieczorem wybrać sie do Portu el Kantaoui.Po 21.00 sa tam podświetlane i grające fontanny ,można zwiedzić ładny port jachtowy i park rozrywki dla dzieci Hannibal Park.Pokoje sprzątane są w hotelu codziennie ,pościel i ręczniki wymieniają codziennie.Klimatyzacja działała bez zarzutu.Byliśmy zadowoleni z pobytu,czego obie życzymy.Udanego pobytu i dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eupe Re: sol club selima IP: *.zeelandia.pl 07.08.06, 10:53 Serdecznie dziękuję za informacje! Tym bardziej, że same dobre! :))) Trochę się uspokoiłam, bo choć nie znalazłam złych opinii o tym hotelu, to zbyt wiele ich nie ma. Świadczy to raczej o "małej" popularnosci. Najważniesze, ze zapowiada się dobrze :)) Mam nadzieję, że miło będziecie wspominać pobyt w Selime. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam eupe Odpowiedz Link Zgłoś