25.04.06, 10:14
Czy ktoś wie jaka jest teraz pogoda w Tunezji? Chodzi mi o informacje z
pierwszej reki. Przeglądam prognozy pogody i jestem załamana Na długi weekend
przewidują deszcze, zachmurzenie i 21 stopni. Czy wierzyć prognozom?
Pozdramiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Martinez Re: POGODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:51
      No właśnie ja wybieram sie 11 Maja i też zastanawiam sie jaka bedzie pogoda.
      Patrzać na jakies tabelki to taka sobie. Mam nadzieje, że przynajmniej bedzie
      jakies 25 stopni :)
      • mellaverde Re: POGODA 25.04.06, 11:11
        ja wczoraj rozmawialam z znajomym tunezyjczy,iem, krory mieszka w hammamecie,
        caly czas swieci slonko, jest ok 25,26 stopni, problem w tym, ze troche wieje:
        (((( - a propos plazy
        • greenbu Re: POGODA 25.04.06, 11:44
          Troszkę mnie pocieszyłaś. Ja jadę w piątek na Djerbę i jadę wyłącznie po to by
          się byczyć. Żadnego zwiedzania, tylko plaża etc. Takie miałam plany, a teraz
          nie wiem co z tego będzie. Może wiatr przegoni chmury...
          • mellaverde Re: POGODA 25.04.06, 12:07
            napewno, jestem przekonana, ze bedziesz miala cudowna pogode:))) ja sie
            wybieram do hammametu - juz trzeci raz - ale jakos tak pod koniec maja lub w
            czerwcu i tez jade tylko po to, zeby sie polenic!
            • greenbu Re: POGODA 25.04.06, 13:29
              Tez mam nadzieję, że prognozy klamią. Liczę na słońce, plazę i błogie lenistwo.
              Pozdrawiam
              • Gość: oluszka78 Re: POGODA IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 26.04.06, 09:00
                Widziałam prognozę na napoczątek maja i nie była zbyt zachęcająca:((((
                • greenbu Re: POGODA 26.04.06, 10:02
                  Ja też ogladałam i dlatego sie martwię:( Wierzę tylko w omylność meteoorologów.
                  • domi_mikolka Re: POGODA 29.04.06, 18:52
                    a ja widziałam prognoże dzisiaj i jest bardzo optymistyczna - w poniedziałej 30
                    stopni i pelne slońce. nie ma się co martwić.
                  • Gość: Gość Re: POGODA IP: netsystem4.netsystem* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 15:00
                    Przestancie panikować tam nieleje cały dzień opady są przelotne a słońce
                    wychodzi więc można śię opalać
                    • Gość: daywalk3r Re: POGODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:49
                      wlasnie wrocilem z tunezji i pogoda troszke w kratke jak przylecielismy 25.04
                      to tunezja przywitala nas nieciekawa pogoda i powiem szczeze bylo tak przez 3
                      dni pozniej sie wypogodzilo mam natomiast kontakt ze znajmomymi i przez
                      oststanie 2 dni bylo chlodno
                      • Gość: panda Re: POGODA IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 12:50
                        A ja wróciłam dziś i to samo mogę powiedzieć.Pogoda jest w kratkę, raz leje raz
                        jest 30 stopni!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka