Dodaj do ulubionych

Skanes Rivage z Sun&Fun???

IP: 83.238.170.* 23.05.06, 21:32
Lecimy 8 czerwca do Skanes Rivage z Sun&Fun, czy ktoś jeszcze???
Wylatujemy z Katowic o 1:55.
Pozdrawiamy,
Iwona i Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: Euforia Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:25
      Ja lece z tym samym biurem do tego samego hotelu, ale 25.05 :)
      • Gość: Andrzej Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.devs.futuro.pl 24.05.06, 17:10
        A ja z żoną i dzieckiem 13-tego lipca. Z Warszawy !! Prosze o podzielenie się
        uwagami po powrocie !!
        • Gość: iwona Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: 83.238.170.* 24.05.06, 21:30
          nie ma sprawy,podzielimy sie widomościami.
        • Gość: Jonka Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.osiedle.net.pl 01.06.06, 00:50
          ja lece z mezem i dzieckiem 6 lipca z warszawy, bardzo prosze o podzielenie sie
          uwagami oraz o ....jakies towarzystwo...., moze jeszcze ktos bedzie tam w tym
          samym czasie?
          Jonka
    • Gość: anka Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: 62.89.76.* 25.05.06, 15:27
      my wylatujemy 8 czerwca z Warszawy na 2 tygodnie do tego hotelu - do zobaczenia
      na plaży :-)))
      • Gość: iwona Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: 83.238.170.* 25.05.06, 17:03
        To super, że ktoś leci!!!
        Bedzie extra zabawa!!!Do zobaczenia na miejscu!!
    • Gość: kitka Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.provider.pl 01.06.06, 01:19
      bedziemy w sousse od 7.06. jedziemy na sahare 10.06 i szukamy kto jedzie w TYM
      terminie
    • Gość: Robert Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.jjs.pl 02.06.06, 22:17
      Byłem w tym Hotelu w roku ubiegłym,gorąco polecam obsługa bardzo miła,pokoje
      czyste i wygodne, kuchnia rewelacja.Może pojadę tam w tym roku ok.6 lipca.
      jeżeli macie małe dzieci szczególnie dziewczynki nie obrażajcie sie jak będą
      wam proponowac 100 wielbładów i 50 mercedesów lub pocałować je/nie obrażajcie
      sie/W hotelu super mówi sie po niemiecku,angielsku i francusku.Tunezyjczycy nie
      cierpia francuzów.PAMIĘTAJCIE O NAPIWKACH NAWET 1 DINAR SPOWODUJE ŻE BĘDZIECIE
      OBSŁUGIWANI EXTRA.
    • and_39 Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? 03.06.06, 21:04
      my również do tego hotelu,tzn.30.06 z katowic,
      do Iwony-wylot z Katowic nie 8.06 a raczej 9.06 o 1.55,po powrocie koniecznie
      podzielcie sie wrażeniami,czekamy!!!
    • Gość: Leszek Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.jsn.osi.pl 11.06.06, 15:03
      Wróciłem z żona z tego hotelu 2-dni temu.Byłob.dobrzei naprawde wypoczynek byl
      udany.Prosze ewentualnie o konkretne pytania -postaram sie odpowiedziec.
      • Gość: Marta Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.autocom.pl 11.06.06, 16:29
        napisz coś n temat wyżywienia i pokoi
      • Gość: Ja Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:21
        Powiadasz że było bardzo dobrze? A zapomniałeś o kradzieżach? Chyba masz krótką
        pamięć i lepiej nie korzystać z twoich informacji
        • Gość: zdich Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.devs.futuro.pl 11.06.06, 20:58
          Kradzieżach ?? Może odrobinę konkretniej ?? Kto kradł, komu i co ? Trochę
          życzliwości dle planujących tam wyjazd ?
          • Gość: Ja Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:04
            Dokładnie 2 dni temu wróciła moja koleżanka i stąd te informacje. Poprosze aby
            jutro coś więcej naskrobała tutaj. Była 2 tygodnie i w połowie obrobiono połowę
            pokoji więc po aparatach czy kamerach pozostały tylko wspomnienia. Oczywiście
            nikt nic nie widział a rezydentka zachwalała na wstępie że hotel jest super.
            Organizatorem był oczywiście Sun&Fun
          • Gość: Ania Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.kat.wiih / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:40
            za namową koleżanki odpisuję. Wróciłam w piątek z pokojów ginęło dokładnie
            wszystko począwszy od kamer, aparatów, komórek po alkohol, ciuchy czy fajki.
            Rezydentki całkowicie niekompetentne, żadnych informacji nie udzielały o
            kradzieżach.Ja wiem o 5 . Sprzątaczki wogóle nie sprzątały. Do pokojów
            wchodziły kiedy tylko miały na to ochotę. Jeżeli ktoś się tam wybiera to
            najlepiej w samych kąpielówkach, wtedy nie będzie żadnych problemów, bo
            ubezpieczenie właściwie niczego nie zwraca. Jechałam z biura Sun & Fun. Nigdy
            więcej!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Robert Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.jjs.pl 13.06.06, 19:54
          dziwią mnie wypowiedzi o kradzieżach w Skanes Rivage.Ja się z niczym takim nie
          spotkałem,Tunezja jest jednym z bezpieczniejszych krajów dla turysty.
          Powiem tak ja i moja rodzina w czasie kiedy wypoczywaliśmy byliśmy jedynymi
          polakami w hotelu + ok.100 francuzów.Może dlatego nic nie zgineło?
          Gorąco polecam ten Hotel
          Ja byłem ze Scanholiday

Pytania proszę kierować makton@o2.pl
      • Gość: zdich Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.devs.futuro.pl 11.06.06, 20:59
        Ile trzeba wymienić kasy na 2 tygodnie, żeby spędzic czas przyjemnie acz nie
        hulaszczo ??
        • mrozek20 Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? - widziałem 17.06.06, 21:45
          Widziałem tylko ten hotel z autokaru i wstępnie powiem że wygląda co najmniej
          miernie, ale za to osoby które tam były sobie chwalą. za 1200 zł nie można
          oczekiwać luksusu. Byłem w maju i większość (cały jeden autokar) wycieczki na
          Sahare, to ze Skanes Rivage. Po wyjściu z hotelu nie ma nic, sklep pół godzinki
          drogi w lewo. Widziałem też że są korty do tenisa (miernej jakości). Bungalowy
          mają jedno okno, drzwi, kawałek okna od kibelka i to wszystko. Pomalowane
          ładnie na biało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka