Gość: Iwona IP: 83.238.170.* 23.05.06, 21:32 Lecimy 8 czerwca do Skanes Rivage z Sun&Fun, czy ktoś jeszcze??? Wylatujemy z Katowic o 1:55. Pozdrawiamy, Iwona i Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Euforia Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:25 Ja lece z tym samym biurem do tego samego hotelu, ale 25.05 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.devs.futuro.pl 24.05.06, 17:10 A ja z żoną i dzieckiem 13-tego lipca. Z Warszawy !! Prosze o podzielenie się uwagami po powrocie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: 83.238.170.* 24.05.06, 21:30 nie ma sprawy,podzielimy sie widomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonka Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.osiedle.net.pl 01.06.06, 00:50 ja lece z mezem i dzieckiem 6 lipca z warszawy, bardzo prosze o podzielenie sie uwagami oraz o ....jakies towarzystwo...., moze jeszcze ktos bedzie tam w tym samym czasie? Jonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: 62.89.76.* 25.05.06, 15:27 my wylatujemy 8 czerwca z Warszawy na 2 tygodnie do tego hotelu - do zobaczenia na plaży :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: 83.238.170.* 25.05.06, 17:03 To super, że ktoś leci!!! Bedzie extra zabawa!!!Do zobaczenia na miejscu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.provider.pl 01.06.06, 01:19 bedziemy w sousse od 7.06. jedziemy na sahare 10.06 i szukamy kto jedzie w TYM terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.jjs.pl 02.06.06, 22:17 Byłem w tym Hotelu w roku ubiegłym,gorąco polecam obsługa bardzo miła,pokoje czyste i wygodne, kuchnia rewelacja.Może pojadę tam w tym roku ok.6 lipca. jeżeli macie małe dzieci szczególnie dziewczynki nie obrażajcie sie jak będą wam proponowac 100 wielbładów i 50 mercedesów lub pocałować je/nie obrażajcie sie/W hotelu super mówi sie po niemiecku,angielsku i francusku.Tunezyjczycy nie cierpia francuzów.PAMIĘTAJCIE O NAPIWKACH NAWET 1 DINAR SPOWODUJE ŻE BĘDZIECIE OBSŁUGIWANI EXTRA. Odpowiedz Link Zgłoś
and_39 Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? 03.06.06, 21:04 my również do tego hotelu,tzn.30.06 z katowic, do Iwony-wylot z Katowic nie 8.06 a raczej 9.06 o 1.55,po powrocie koniecznie podzielcie sie wrażeniami,czekamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.jsn.osi.pl 11.06.06, 15:03 Wróciłem z żona z tego hotelu 2-dni temu.Byłob.dobrzei naprawde wypoczynek byl udany.Prosze ewentualnie o konkretne pytania -postaram sie odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.autocom.pl 11.06.06, 16:29 napisz coś n temat wyżywienia i pokoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:21 Powiadasz że było bardzo dobrze? A zapomniałeś o kradzieżach? Chyba masz krótką pamięć i lepiej nie korzystać z twoich informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdich Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.devs.futuro.pl 11.06.06, 20:58 Kradzieżach ?? Może odrobinę konkretniej ?? Kto kradł, komu i co ? Trochę życzliwości dle planujących tam wyjazd ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:04 Dokładnie 2 dni temu wróciła moja koleżanka i stąd te informacje. Poprosze aby jutro coś więcej naskrobała tutaj. Była 2 tygodnie i w połowie obrobiono połowę pokoji więc po aparatach czy kamerach pozostały tylko wspomnienia. Oczywiście nikt nic nie widział a rezydentka zachwalała na wstępie że hotel jest super. Organizatorem był oczywiście Sun&Fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.kat.wiih / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:40 za namową koleżanki odpisuję. Wróciłam w piątek z pokojów ginęło dokładnie wszystko począwszy od kamer, aparatów, komórek po alkohol, ciuchy czy fajki. Rezydentki całkowicie niekompetentne, żadnych informacji nie udzielały o kradzieżach.Ja wiem o 5 . Sprzątaczki wogóle nie sprzątały. Do pokojów wchodziły kiedy tylko miały na to ochotę. Jeżeli ktoś się tam wybiera to najlepiej w samych kąpielówkach, wtedy nie będzie żadnych problemów, bo ubezpieczenie właściwie niczego nie zwraca. Jechałam z biura Sun & Fun. Nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.jjs.pl 13.06.06, 19:54 dziwią mnie wypowiedzi o kradzieżach w Skanes Rivage.Ja się z niczym takim nie spotkałem,Tunezja jest jednym z bezpieczniejszych krajów dla turysty. Powiem tak ja i moja rodzina w czasie kiedy wypoczywaliśmy byliśmy jedynymi polakami w hotelu + ok.100 francuzów.Może dlatego nic nie zgineło? Gorąco polecam ten Hotel Ja byłem ze Scanholiday Pytania proszę kierować makton@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdich Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? IP: *.devs.futuro.pl 11.06.06, 20:59 Ile trzeba wymienić kasy na 2 tygodnie, żeby spędzic czas przyjemnie acz nie hulaszczo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozek20 Re: Skanes Rivage z Sun&Fun??? - widziałem 17.06.06, 21:45 Widziałem tylko ten hotel z autokaru i wstępnie powiem że wygląda co najmniej miernie, ale za to osoby które tam były sobie chwalą. za 1200 zł nie można oczekiwać luksusu. Byłem w maju i większość (cały jeden autokar) wycieczki na Sahare, to ze Skanes Rivage. Po wyjściu z hotelu nie ma nic, sklep pół godzinki drogi w lewo. Widziałem też że są korty do tenisa (miernej jakości). Bungalowy mają jedno okno, drzwi, kawałek okna od kibelka i to wszystko. Pomalowane ładnie na biało. Odpowiedz Link Zgłoś