Dodaj do ulubionych

sun & fun - proszę o opinie

IP: 10.201.57.* 29.06.06, 15:02
lecę z nimi do tunezii 13 lipca i mam mieszane uczucia, proszę poratujcie
mnie opiniami - raczej nie mogę i nie chcę wycofywać rezerwacji ale jeżeli
cos jest nie tak to powiedzcie na co mam zwracać uwagę, a co jest OK,

tylko nie straszcie błagam,

mona
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: sun & fun - proszę o opinie IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 29.06.06, 15:19
      każdy ma jakies niemiłe wspomnienia z biurami podruży. wszystko zalezy od
      człowiek i podejścia do sprawy. nawet biura z najwyższej połki maja jakies wady
      także niema reguły które lepsze.
      ja też lece z sun&fun 6 lipca i jestem pozytywnie nastawiony. mogę miec
      pretensje do biura ktore mi sprzedało wycieczke jakiś pośrednik.
      zresztą co mi więcej potrzeba pogoda ciepła woda i piwo ......
      • Gość: ILONA Re: sun & fun - proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:19
        W zeszłym roku leciałam z rodziną do Egiptu z SUN&FUNi już po wylądowaniu
        okazało się, że hotel w którym mieliśmy rezerwacje został zamieniony na
        inny.Był to szok w pierwszej chwili, bo lecieliśmy z dzieckiem i hotel
        wybraliśmy z atrakcjami dla dzieci.Z naszego lotu oprócz nas jeszcze 3 rodziny
        miały zamieniony hotel i podobni jak my byli tym faktem zdenerwowani.Ale hotel,
        który nam zaproponowano był o takim samym standardzie, jak ten, który
        wykupiliśmy w kraju.W efekcie - bardzo udane wczasy. Hotel był czysty, miał
        ładny basen, dobre jedzenie więc nie mamy pretensji do SUN FUN.
    • Gość: Vei Re: sun & fun - proszę o opinie IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 22:26
      Wlasnie wrocilam z Tunezji (biuro Sun&Fun). Bylam w Susse. Rezydent extra -
      wszyscy nasi nowi znajomi, ktorzy przylecieli z innych biur mowili, ze tylko
      jego widac w hotelu (oprocz rezydrentow z biur z Rosji) i chetnie pomagal
      turystom, ktorzy wcale nie przylecieli z Sun&Fun.
      Poza tym wg mnie hotel i wszystko inne bylo zgodne z katalogiem. Kupowalam
      wyjazd u posrednika, a nie bezposrednio u Sun&Fun, ale zastrzezen nie mam.

Pozdrawiam
      • Gość: mona Re: sun & fun - proszę o opinie IP: 10.201.57.* 03.07.06, 12:52
        dziękuję za opinie,
        mam nadzieję, że nie będzie większych wpadek, lecę do sol el mouradi skanes
        beach - może ktoś z was byl właśnie tam?

pozdrawiam
        • Gość: przem. Re: sun & fun - proszę o opinie IP: 81.15.180.* 03.07.06, 19:04
          Też lecę 13.07 z Sun Fun do Tunezji i mam nadzieję,że wszysko będzie ok.
          pozdrawiam.
          • Gość: mona Re: sun & fun - proszę o opinie IP: 10.201.57.* 04.07.06, 09:41
            Ja też, mam nadzieję, że nie będzie żadnych WIĘKSZYCH wpadek,
            w wiecie o zmianie godziny odlotu na 9 rano czy jakoś tak,
            piszę, bo moja kolerzanka, która poleciała właśnie do Turcji z tui, nie została
            powiadomiona o zmianie z 10,20 na 9,15 - przyjechała na lotnisko o 9 - żeby
            wszystko było na spokojnie i okazało się że za chwilę wylatuje, ale 13 osób nie
            poleciało,
            jak będziesz coś wiedział daj znać - moje info to 13.07 godz 9
            powrót 27.07 godz 5,
    • Gość: Tina Re: sun & fun - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:27
      ja tez jade z Sun & Fun.. i tez mam mieszane uczucia..
      za dwa dni mam leciec.. a nawet jeszcze nie wiadomo o ktorej ma byc samolot, to
      normalne?
      • Gość: Wandal Re: sun & fun - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:22
        Moi znajomi właśnie wrócili z wycieczki 7 dniowej do Tunezji z biurem Sun & Fun
        - praktyka z zamianą hoteli na miejscu jest chyba dosyć częsta z tym biurem gdyż
        właśnie takie przygody ich spotkały. Owszem inny zaproponowany hotel był tej
        samej klasy, w sumie czysty i ok, ale czasu zmarnowanego na kłótnie, przejazdy
        autokarami, przenoszenie walizek itp nikt nie odda, jak jeszcze dodać praktykę z
        popołudniowymi godzinami wylotu i rannymi przylotu to okazuje się że na miejscu
        człowiek jest 5 dni, a płaci się za 7. Pozdrawiam
        • Gość: Mona Re: sun & fun - proszę o opinie IP: 10.201.57.* 04.07.06, 15:19
          no to się troszkę zaniepokoiłam, ale mimo wszystko mam nadziję, że wszystko
          będzie OK wkońcu to nasze wyczekane, wczasy. (rezerwowałam w marcu)

pozdrawiam wszstkich :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka