Gość: jacijohn IP: *.globalconnect.pl 16.07.06, 21:34 Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tunezji? Jakoś pamiętam "zaamaza" był tytuł czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lusia Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.ssnet.pl 16.07.06, 21:41 Chodzi Ci pewnie o "Zama Zama" w wykonaniu Tafkarinas. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agga126 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 16.07.06, 22:27 albo i "Zannouba" Turk Mix choć ja często słyszałam tam "aichę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:15 zadnej z tych piosenek kaza nie moze znalezc!!!! gdzie tego szukac????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucas Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 212.106.168.* 17.07.06, 22:41 podaj maila to Ci wyślę parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia65 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:55 CZy ja też dostanę jak podam maila; mbuz@wp.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 19.07.06, 16:27 Ja też chcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebda Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 194.150.247.* 18.07.06, 07:08 ja też proszę: zebda@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 07:30 ja oczywiscie rowniez prosze i to nawet nie jedna jesli mozna, dzieki m_stachowiak@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 212.106.168.* 18.07.06, 09:00 wysłałem wam po 6 kawałków, takich w miarę najlepszych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talencja Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:01 czy ja tez moge prosic o pare kawalkow moj mail natali_m@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebda Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 194.150.247.* 18.07.06, 10:56 dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł23 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:01 Moge i ja sie podłączyć...pabllo123@wp.pl Jeśli nie sprawi kłopotu to prosiłbym o pare piosenek:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga9 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:29 a ja tez moge dostac jakas piosenke? nigga9@wp.pl.ja dopiero w czwartek 20 lece ale chce byc na topie:)najlepsze co jest po takiej wycieczce to wspomnienie i piosenki.buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.chello.pl 18.07.06, 11:31 Czemu sobie nie kupujecie cd w Tunezji w Magazine Generale np to tylko 2 dt za płytke czyli ok 5 zł-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIGGA Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:26 SORKI:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wimi70 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:45 bardzo proszę też o kilka kawałków dobrych, będę wdzięczna, niedawno wróciłam z Tunezji i jeszcze jestem pod wrażeniem.Mój adres wimi70@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:33 A czy ja rowniez moglabym prosic o te szesc najlepszych kawalkow?! Jesli tak to z gory wieeelkie dzieki!!! Moj adres:iza32@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 01:07 Ja tez baaardzo bym prosila o muzyczke Tunezyjska, najlepiej glowne hiciory! Wielkie dzieeeeki z gory! Moj adres: iza32@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuleczka:) Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:13 Czy ja tez mogłabym prosic o kilka kawałków Tunezyjskich, lece 17.08.06r. i zbieram, czytam i słucham wszystkiego co jest związane z Tunezją. Będe bardzo wdzieczna. Pozdrawiam i bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrauziQ Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:30 Jeśli nie sprawi to problemu to tesh poproszę o Tunezyjskie hiciory. KRAUZIK20@INTERIA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
jmj2 Re: ZPoprosze o piosenki tunezyjskie 10.08.06, 22:09 Ja też poprosze na priva kilka piosenek, dopiero dzisiaj was znalazłam. Będę bardzo wdzięczna, odgrzebie sobie słoneczne wspomnienia . Mi w pamięc zapadła "Corina" czy jakos tak i "a si a si, a ri a ri" taka smieszna z pokazywaniem. Szymek Wirkus aukcje Szymka bigoski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACooL Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:18 Jezeli mozna, to ja tez poprosze. jacool@meblux.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.gl.digi.pl 22.09.06, 21:04 ja tez poprosze bede wdzieczna kaska.brzeczek@op.pl z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jmj2 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 09.10.06, 08:05 i co z tymi piosenkami?? Ja też chciałabym to "pipi" ale chyba nikt tego nie ma, bo jakiś słaby odzew jest:(((. Ja ze swej strony podałam tylko to, co znalazłam, nic więcej niestety nie mam :(((((( Gdyby ktos miał te nowe hity to mozna mi podesłać na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betika Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.07.06, 14:40 Prześlecie i mi??? Dziękuje bardzo:) powergirl.mojo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia65 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:21 Dzięki za muzyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
focusbis Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 18.07.06, 15:36 Ja też poporoszę o kilka piosenek na adres keycik@tlen.pl Z góry dzięki.Może znacie jeszcze piosenkę "collita" albo coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.tktelekom.pl 19.07.06, 12:13 jeśli ktos może przesłać dalej to tez proszę o tunezyjskie wspomnienia amster50@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:20 wielkie dzieki za piosenki, juz przeslalam dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacijohn Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.globalconnect.pl 18.07.06, 19:46 Mi też możecie wysłać jacijohn@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_wa Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:55 to moze i ja poprosze??? aga_wa@wp.pl a kto zna tytuł "pip pip pipipipip" kultowy układ synchroniczny tego lata?? ps.a na płytkach niestety nie zawsze jest ta melodyjka ktora akurat wpadla w ucho:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.ssnet.pl 19.07.06, 19:35 Kultowy hit z pewnością z "Rosa Beach" to "Awled Ejjovoni" w wykonaniu Sibha Ya Sid Ejjayeb... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sbks Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 24.07.06, 22:27 Ja też bardzo prosze o te piosenke ... te z Rosa Beach..... Mój e-mail: sylwia.sadowska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.uwgda.gov.pl 09.08.06, 12:43 ta "pi pi pi" szybko wpada w ucho i nie chce wyjść. Mnie strasznie prześladuje. Gdyby ktoś się zmiłował i podesłał (układ choreograficzny na szczęście jeszcze pamiętam).Innymi piosenkami też nie wzgardzę. Z góry dziękuje adyksinska@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Z Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 24.07.06, 00:48 Czy ja też moge poprosic o te hity ;) kaatiaa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lidiasz1 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 24.07.06, 12:07 Może mnie też ktoś prześle. Bardzo proszę i z góry dziękuję:)) lidiasz1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xkala86 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 24.07.06, 15:02 i jeśli to nie problem, to ja również poproszę... xkalax@gmail.com Z góry dziękuje i sorki na problem... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna162 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 80.54.74.* 24.07.06, 15:47 To może ktoś mi też wyśl,zwłaszcza to ;pipi.To był rzeczywiście przebój w Rosa Beach. mareks11@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia65 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:41 Ja też proszę o pi, pi, pipi.... mbuz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 212.106.168.* 24.07.06, 22:08 Na dole stronki macie wszystkie piosenki, gramuzyka.pl/tunezja/music.php Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_wa Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:51 cóz..ja nic nie otrzymałam.:-((( a polecana strona "gra muzyka" zawiera wyłacznie lokalne przeboje z tamtego roku....(z uporem maniaka przytaczana na kazdym forum:-(((a nie o to nam chodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
dorrisha Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 25.07.06, 13:50 Ja też bardzo bardzo mocno proszę o te pioseneczki, mój mail dorrisha@o2.pl Pozdraweiam Odpowiedz Link Zgłoś
shrimps Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 25.07.06, 14:29 gramuzyka.pl/tunezja/music.php Tam macie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia65 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:14 Szukam piosenki, która wrefrenie ma pi, pi,pipipi.... i nie mogę jej znależźć. Nawet hna podawanej przez was stronie. Może ktoś mółby mi ją przesłać : mbuz@ wp.pl. Lub podać tytuł, może uda mi się gdzieś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:35 Ta piosenka to bez wątpienia Ivan i Delfin - Czarne oczy:) Ja szukam piosenki co ma w refrenie tra ta ta ta boom boom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:11 ja również proszę o kilka piosenek będe bardzo wdzięczna za wspomnienia z Tunezji.Pozdrawiam podaje adres dorisak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliś Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 213.199.238.* 30.07.06, 16:22 ja tez chcę Olikdom@interia.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.tktelekom.pl 31.07.06, 09:05 Poproszę także: amster50@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:51 Ja takze baaardzo prosze! Moj adres:iza32@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:02 Ja tez BARRDDZZOO prosze karolinka628@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina9913 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:00 Ja też poproszę hity Tunezyjskie.Z góry wielkie dzięki. mój e-mail jolka1313@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
luea Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 03.08.06, 14:47 ja też chcę luea@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m-replay Sporo Muzy !!! 04.08.06, 10:27 www.mazika.com/en/songs.aspx - kopalnia muzki arabskiej tylko trzeba wiedzieć czego się szuka i tu jest problem ! Również proszę o przesłanie tych paru dobrych kawałków m-replay@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Sporo Muzy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:30 Wróciłam z Tunezji i chodzi za mną piosenka chyba jej tytuł to habibi lub jak wy mówicie pi pi piii.Dajcie znac jak coś wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia i Karolinka Re: Sporo Muzy !!! IP: *.chello.pl 19.08.06, 19:51 Amr Dieb Habibi nou el ain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akai Re: Sporo Muzy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:13 Amr Diab?? o bosh ja mam caly jego album .. z ta opuisoenka na czele. najlepsze jest to, ze moj wujek przywiozl go z jakies 7 lat temu z Izraela :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrinka Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 80.51.73.* 11.08.06, 15:35 przyslecie i mi pare pioseneczek ?:D baaardzo baaardzo prosze :D katrinka_ndm@wp.pl z gory serdecznie dziekuje :D ja dzis wrocilam z Tunezji i tych piosneczek z checia bym posluchala i powspominala :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:49 Widzę że wszystkim, którzy byli w Tunezji udziela się temtejszy klimat.Ja również proszę o kilka kawałków: dorota.pazdziora@vp.pl Wracając do piosenki pi pi to jej tytuł brzmi habibi i wykonuje go El Samah, przynajmniej tak mi się wydaje. pozdrawiam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:07 Moze Salma Ya Salama - w wykoaniu Dalidy a czasem ze wstawkami flamenco - tez zcesto leci. Odpowiedz Link Zgłoś
jmj2 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 19.08.06, 15:14 podaję linka dla wszystkich zainteresowanych. Znalazłam świetną stronę, na której jest bardzo dużo muzyczki tunezyjskiej, właśnie tej, która leciała podczas mojego pobytu :))) Jestem zachwycona stronka, bo w końcu mam to czego szukałam od maja :))) Bardzo dziękuję osobom, które prowadza te stronkę, duzo zdjęc i informacji mozna tam znaleźć o Tunezji... nalezy tylko kursorkiem zjechać w dół i tam na dole są gtowe pliki do pobrania. Miłej zabawy, ja już muzę mam a to link muza z Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.uwgda.gov.pl 19.08.06, 15:28 ta "pi pi pi" szybko wpada w ucho i nie chce wyjść. Mnie strasznie prześladuje. Gdyby ktoś się zmiłował i podesłał (układ choreograficzny na szczęście jeszcze pamiętam).Innymi piosenkami też nie wzgardzę. Z góry dziękuje adyksinska@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:48 salom alekum! ;) <czy jak to sie pisze ;P > ja tez poprosilabym o kilka najpopularniejszych kawalkow, gdyby ktos mogl przyslac, bede bardzo wdzieczna :)) aalexxiaa@poczta.fm z gory dziekuje i pozdraffiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.gl.digi.pl 22.09.06, 20:47 Ja tez poprosze bylabym wdzieczna za przeslanie kilki kawalkow w tym to "pipipi" bardzo milo sie wspomina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.gl.digi.pl 22.09.06, 20:48 zapomnialam podac maila kaska.brzeczek@op.pl prosze prosze przeslijcie cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta do: "dziubek" IP: *.uwgda.gov.pl 21.08.06, 10:56 jak ktoś Ci podeśle fajne piosenki to pchnij dalej. Ta strona na którą powyżej dają namiary jest fajna - ale brak tam tegorocznych "hitów". Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: do: "dziubek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:16 dokladnie!! jasne, jak tylko cos dostane to puszcze w obieg ;) tamta stronke juz jakis czas temu sprawdzalam, sa fajne kawaleczki ale brak tego pi pi pi pi pi przy ktorym prowadza aerobik w wodzie, np przy tour khalefie ;)) a na tej mi najbardziej zalezy i do tej pory nie znam tytulu ani wykonawcy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: 194.150.247.* 23.08.06, 09:14 mój chłopak jest z Tunezji i jest tam djem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:52 jesli masz faceta dj-a to chyba nie problem zapytac go co to za kawalek?? (ten pi pi...) :) pomoz jesli mozesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
marika00 Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 26.08.06, 12:51 ja tez poprosze jesli mi ktos moze przesłac pare kawałkow. arletamoszczynska@wp.p dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: more Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 13:37 I ja, i ja poproszę kogoś kto już ma o wysyłkę;) milkshake00@wp.pl - z góry baardzo dziekuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajwer Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:50 Fajna piosenka, będąca hitem w Tunezji, ale zdaje się raczej francuska - Magic System "Bouger Bouger". Bez problemu do ściągnięcia przez kazę,osiołka. Ja natomiast poszukuję innych kawałków też: - takiego hiciora dość sporego, gdzie w refrenie jest "e na na na na na yeah" i potem się powtarza, tylko już bez yeah na końcu - tych takich właśnie francuskich rapowo-dancehallowych kawałków, jeden był z takimi karaibskimi rytmami w tle i powtarzało się w refrenie coś co umiem zapisać tylko fonetycznie: "lit de lewa" i tak parę razy. W trakcie trwania piosenki często gość mówił coś w stylu "sexy girl" albo "you're so sexy" - no i generalnie tegoroczne hity arabskie, jakby ktoś pchnął mi na maila gajwer2@interia.pl to byłbym wdzięczny. poza tym od dj-a wziąłem namiary na 2 płytki 1: "COMPIL DANCE PERSO" (to te francuskie kawałki, ale za cholerę nie mogę tego znaleźć w necie) i "ORIENTAL DANCE DE VENTRE" (tu arabskie rytmy, też nie do wyszukania). Może akurat komuś się uda znaleźć to, to niech powie co, gdzie i jak :) Dzięki z góry, a teraz lecę oglądać zdjęcia z aparatu, bo wróciłem do Polski dopiero ok 20h temu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:55 dzieki, skorzystalam z Twoich info i wlasnie sciaga mi sie album, ten drugi oriental... bo tego pierwszego nie znalazlo. a szukalam przez DC++, weszlam na kilka turkish hubow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajwer Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:43 Ok, jakbyś znalazła to spróbuj uploadnąć go gdzieś np. na rapidshare, yousendit, sendspace...cokolwiek ;) Może być nawet nasze swojskie patrz.pl :) (tylko nie pamiętam jaki tam jest limit wielkości pliku, ale chyba nie taki zły) Jakbyś znalazła szczególnie ten pierwszy, to by było fajnie - ja cały czas szukam - a tam było parę fajnych hitów, których niestety moja nieznajomość francuskiego nie pozwala mi rozponać co do tytułu... Teraz trochę żałuję, że się nie skusiłem, bo dj chciał mi sprzedać kopie tych płytek po 8 dinarów, ale stwierdziłem, że nabywanie zwykłej cd-r z muzyką, której nawet nie miałbym opisanej wykoonawca/tytuł mija się z celem :P P.S. - ten zespół Magic System warto wpisać do wyszukiwarki i może znajdziecie jakieś inne znane Wam hity, ja znalazłem jeszcze jeden, oprócz Bouger Bouger - taki Un.... coś tam, coś tam ;) Znany w Tunezji i spotykany na disco i w mieście często daje się usłyszeć. P.S. 2- czy to wasze habibi pi pi pi to jest taki kawałek śpiewany przez kobietę i słychać w tym refrenie też słowo "Egipt"? Wydaje mi się też, że w tym refrenie śpiewa tak: "habibi, habibi - musti, musti". To to? :) Jak to coś innego to też proszę o podanie tytułu jak ktoś wie. Z góry dzięki i pozdrawiam! Gajwer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.uwgda.gov.pl 28.08.06, 15:16 i co z tą piosenką "pi pi pi"? Odpowiedz Link Zgłoś
kaatiaa Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 29.08.06, 14:58 Bardzo duzo muzyki jest na www.mazikana.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: a kto ma jakies nowe hity z tego lata?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 02:36 jesli ktos posiada nowe hity z tego lata to czy moge prosic na maila?? a.85@wp.pl z gory dziekuje...bede bardzo wdzieczna jesli ktos powie mi kto spiewa piosenke w ktorej facet spiewa cos w stylu : rigi digi digi..przesladuje mnie ona....pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.uwgda.gov.pl 12.09.06, 09:21 no i się niedoczekałam Odpowiedz Link Zgłoś
jmj2 Re: Mam muzę z Tunezji!!! wszystkim dam namiary:)) 17.09.06, 19:09 Po raz juz drugi podaję wszystkim, natrafiłam na super stronkę, wystarczy tylko po wejściu przesunąć suwaczkiem w dół i pościągać wszystko, co chcecie. podaję linka dla wszystkich zainteresowanych. Znalazłam świetną stronę, na której jest bardzo dużo muzyczki tunezyjskiej, właśnie tej, która leciała podczas mojego pobytu :))) Jestem zachwycona stronka, bo w końcu mam to czego szukałam od maja :))) Bardzo dziękuję osobom, które prowadza te stronkę, duzo zdjęc i informacji mozna tam znaleźć o Tunezji... nalezy tylko suwaczkiem zjechać w dół( nie klikać na te linki z przodu) i tam na dole są gotowe pliki do pobrania. Miłej zabawy, ja już muzę mam i "cała tańczę" :) :) :) :) a to link muza z Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
jmj2 Re: Mam muzę z Tunezji!!! wszystkim dam namiary:) 17.09.06, 19:12 Jeszcze raz wstawiam linka, bo coś nie zaskoczył poniżej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmj2 Re: Mam muzę z Tunezji!!! wszystkim dam namiary:) 17.09.06, 19:14 <a href="http://gramuzyka.pl/tunezja/music.php"</a> Do 3 razy sztuka, może tym razem weszło dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jmj2 Re: Mam muzę z Tunezji!!! wszystkim dam namiary:) 17.09.06, 19:18 muza z Tunezji ostatni raz, jak nie wskoczy to nie wskoczy. w razie czego sam link podam: gramuzyka.pl/tunezja/music.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.uwgda.gov.pl 18.09.06, 15:45 ale Ty cały czas o zeszłorocznych hitach piszesz. A my szukamy tegorocznych wakacyjnych przebojów. W minionym królowała "za ma za" a w tym " pi pi pi". :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:50 wlasnie...i "rigi digi digi"....:)...kto to ma??lub kojarzy tytul lub wykonawce bo ja tylko zapamietalam ten kawalek.. Odpowiedz Link Zgłoś
hasiu Re: Kto zna tytuł piosenki która często leci w Tu 09.10.06, 15:01 Zna ktoś może z Was taka piosenke przy, której był tańzony tzw. pociąg z dziecmi podczas animacji?? byla bym baaardzo wdzieczna za przesłanie jej:) frymel@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś