Dodaj do ulubionych

DJERBA Club Meninx

IP: 212.106.27.* 06.08.06, 10:32
Chcę wykupić pobyt na Djerbie w tym hotelu, czy Ktoś ma jakieś uwagi do tego
hotelu? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: rosa Re: DJERBA Club Meninx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:25
      Byłam tam z rodziną w lipcu. Hotel niezły, przytulne pokoje. Jedzenie dobre i
      zróżnicowane. Bogaty program animacyjny. Hotel przyjazny dzieciom. Jest nawet
      mini przedszkole. 2 baseny + dojście do plaży. Moje wrażenia były pozytywne.
      Jeśli masz jakieś pytania, chetnie na nie odpowiem.PZDR.
      • Gość: marta Re: DJERBA Club Meninx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:10
        wybieramy się do tego hotelu z dzieckiem 6 lat. chciałabym wiedzieć, co
        oznacza, że napoje są bezpłatne tylko do posiłków? czy w ciągu dnia trzeba za
        nie płacić i ile to kosztuje? na internetowej stronie hotelu przeczytałam, że
        leżaki i parasole przy plaży i basenie bezpłatnie, natomiast w opisie oferty
        Eximtours , że odpłatnie. czy okolica jest "spacerowa"? przyznam, że to nasz
        pierwszy wyjazd na tego typu imprezę, będę wdzięczna za każdą poradę.
        pozdrawiam, marta
        • Gość: rosa Re: DJERBA Club Meninx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:11
          Witam. Do posiłkow jest do wyboru woda gazowana i niegazowana oraz wino białe i
          czerwone. Napojów w ciągu dnia nie kupowałam w hotelu ( choć oczywiście jest to
          możliwe)ale w pobliskim sklepie.Leżaki zarówno na basenie jak i na plaży
          mieliśmy za darmo. Okolica... No cóż. Hotele, hotele i jeszcze raz hotele.
          Jednak bez trudu można złapać taksówkę i zwiedzić choćby pobliską farmę
          krokodyli. ( karmią je w poniedziałki, środy i piątki)W ogóle Jerba to mała
          wyspa, więc taksówką można ją objechać praktycznie w 1 dzień i zobaczyć
          wszystkie atrakcje.A w hotelu jest wieczorami fajna animacja. Na pewno nie
          bedziecie sie nudzić.Życzę udanego urlopu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka