Gość: marcin IP: *.udn.pl 13.08.06, 00:45 czy ktos moze napisac w jakiej cenie i czy dostepne sa w tunezji czerwone marlboro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: ceny marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 13:15 Sa za 4 dinary, niczym sie nie roznia, tzn te ktore kupowalam w hotelu, bo te kupione w sklepie to siano ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talencja Re: ceny marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:21 ja marlboro kupilam na medinie za okolo wlasnie 4 dinary. ale byly ochydne. smakowaly jak zioło. juz lepsze byly camele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga241 Re: ceny marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:55 osobiścei odradzam kupowanie na ulicy to fajki z maroka- robione ręcznie, czasem bardzo to widać,ale karton można kupic już za 4 dinary, a w sklepie tyle kosztuje paczka. liepiej kup sobie w polsce, ja tak zrobiłam i nie żałuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długi Re: ceny marlboro IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.08.06, 17:46 Papierosy przywiozlem do Tunezji z Polski, w tym zakupione w sklepie wolnoclowym. Skusilem sie na camele, ktorych oprocz bezclowki nie dostaniesz w Polsce. Paczka kosztowala 3 dinarki. Szlo je palic, nieznacznie zajezdzaly sianem. No i tunezyjskie marsy tez sa w miare dobre. Jednak to byla degustacja. wolalem fajki z Polski i z beclowki:) Odpowiedz Link Zgłoś