Dodaj do ulubionych

Residence Kantoui

IP: 82.10.37.* 06.01.07, 14:35
Czy ktoś z Was był w tym hotelu?
Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: maja334 Re: Residence Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:57
    • Gość: maja334 Re: Residence Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:02
      Niestety Tak. Mimo wielu gwiazdek - zagrzybione łazienki i cuchnąca wykładzina
      podłogowa. Obsługa obcesowa, KELNERZY czekali tylko na napiwki. Na plaży i przy
      basenie za małó leżaków, za materace nawet w opcji all incklusive trzeba płacić.
      Byłam w Tunezji 4 X , poprzednio mieszkałam w MARHABA, było ok.
      • Gość: jacek Re: Residence Kantoui IP: 212.160.172.* 07.01.07, 15:23
        Komentarze wszystkich na temat tego hotelu to takie 4- , 3+ ..
        Wykupiłem wakacje w lipcu 2007 i mam zamiar się dobrze bawić ...
        płacę kwotę na którą mnie stać i tyle ..
        Oczywiście wielkorotnie spotkałem naszych rodaków ,którzy płacili za przelot ,2
        tygodniowy pobyt i jakieś tam posiłki kwotę np 1250 i chodzili wkurzeni ze
        leżaki posiłki itd itp......
        Cytując jednego klasyka """"ŚMIECH NA SALI""""
    • Gość: miłek Re: Residence Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:48
      Moją opinię i wiele innych znajdziesz tutaj:
      www.wakacje.pl/hotele/tunezja/residence-el-kantaoui-2666.html
      Poza tym na forum też już wiele osób się wypowiedziało, wystarczy użyć
      wyszukiwarki. W razie konkretnych pytań, chętnie ospowiem. Chyba, że Residence
      Kantoui to coś innego niż Residence El Kantaoui, ale wątpię :) Choć różnie może być.
    • domi_mikolka Re: Residence El Kantoui 10.01.07, 19:08
      ja tam byłam w zeszłym roku i nie narzekałam, moją opinię znajdziesz w rankingu
      hoteli. wychodzimy z założenia, że nikt nie musi nam zmieniać ręczników
      codziennie, bo sama w domu też tego nie robię i nie chcę za to płacić,
      zaoszczedzone na "gwiazdkach" pieniądze przeznaczylismy na podróżowanie po
      Tunezji, co dostarczyło nam wielu przeżyć i niezapomnianych wspomnień, oraz
      skutecznie zajmowało nam czas, także nie musieliśmy siedzieć w hotelu i
      utyskiwać, jaki jest okropny i dlaczego ma tylko trzy gwiazdki. za taki
      zapłacilismy i taki dostalismy i bylismy zadowoleni. grzyba w łazience nie
      widziałam, wykładzina też mi nie śmierdziała, na basenie nie byłam ani razu, bo
      na basen chodzę w Warszawie, a tam pojechałam nad morze, więc w tym temacie się
      nie wypowiem. zalezy na czym komu zależy, jeśli oczekujesz luksusów, to wybierz
      coś innego, natomiast jeśli chcesz mieć normalne zakwaterowanie za normalne
      pieniądze, to polecam.
      • Gość: jacek Re: Residence El Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:01
        mam tylko jedno pytanie do... domi_mikolka ..mój pobyt w Tym Hoteliku jest już
        prawie od miesiąca przesądzony jestem tego samego zdania co TY ....
        Gdzieś przeczytałem ze hałas z pobliskiego wesołego miasteczka jest
        uciązliwy ...
        pytanko ..do jakiego stopnia jest uciążliwy....
        czy np muza leci i drą mordy do 5 rano ...
        • domi_mikolka Re: Residence El Kantoui 15.01.07, 12:12
          hałas z wesołego miasteczka? w ogóle nie zwróciłam na to uwagi... co prawda
          mieliśmy pokój wychodzący na ogród, ale to pewnie nie ma żadnego znaczenia.
          mord nikt nie darł, było bardzo spokojnie, zresztą w Tunezji w ogóle jest
          bardzo spokojnie, gdzieś nawet czytałam statystki dotyczące przestępstw
          popełnianych w tym kraju i np. gwałty są tam liczone w ilości kilku sztuk w
          ciągu całego roku... nieźle:), ale to trochę tak off-topic. ogólnie w hotelu
          nie przeszkadzało nam kompletnie nic, poza rodakami, którzy lecieli na
          śniadanie chyba o 6.30 i wynosili fury rogalików francuskich, tak, że dla
          innych już nie starczało... kultura to się nazywa:/
          • Gość: jecek Re: Residence El Kantoui IP: 212.160.172.* 18.01.07, 18:52
            dzięki ..........wielkie dzięki ze dane o gwałtach będę spokojniejszy.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka