Gość: mexica IP: 82.10.37.* 06.01.07, 14:35 Czy ktoś z Was był w tym hotelu? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja334 Re: Residence Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:02 Niestety Tak. Mimo wielu gwiazdek - zagrzybione łazienki i cuchnąca wykładzina podłogowa. Obsługa obcesowa, KELNERZY czekali tylko na napiwki. Na plaży i przy basenie za małó leżaków, za materace nawet w opcji all incklusive trzeba płacić. Byłam w Tunezji 4 X , poprzednio mieszkałam w MARHABA, było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Residence Kantoui IP: 212.160.172.* 07.01.07, 15:23 Komentarze wszystkich na temat tego hotelu to takie 4- , 3+ .. Wykupiłem wakacje w lipcu 2007 i mam zamiar się dobrze bawić ... płacę kwotę na którą mnie stać i tyle .. Oczywiście wielkorotnie spotkałem naszych rodaków ,którzy płacili za przelot ,2 tygodniowy pobyt i jakieś tam posiłki kwotę np 1250 i chodzili wkurzeni ze leżaki posiłki itd itp...... Cytując jednego klasyka """"ŚMIECH NA SALI"""" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłek Re: Residence Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:48 Moją opinię i wiele innych znajdziesz tutaj: www.wakacje.pl/hotele/tunezja/residence-el-kantaoui-2666.html Poza tym na forum też już wiele osób się wypowiedziało, wystarczy użyć wyszukiwarki. W razie konkretnych pytań, chętnie ospowiem. Chyba, że Residence Kantoui to coś innego niż Residence El Kantaoui, ale wątpię :) Choć różnie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Residence El Kantoui 10.01.07, 19:08 ja tam byłam w zeszłym roku i nie narzekałam, moją opinię znajdziesz w rankingu hoteli. wychodzimy z założenia, że nikt nie musi nam zmieniać ręczników codziennie, bo sama w domu też tego nie robię i nie chcę za to płacić, zaoszczedzone na "gwiazdkach" pieniądze przeznaczylismy na podróżowanie po Tunezji, co dostarczyło nam wielu przeżyć i niezapomnianych wspomnień, oraz skutecznie zajmowało nam czas, także nie musieliśmy siedzieć w hotelu i utyskiwać, jaki jest okropny i dlaczego ma tylko trzy gwiazdki. za taki zapłacilismy i taki dostalismy i bylismy zadowoleni. grzyba w łazience nie widziałam, wykładzina też mi nie śmierdziała, na basenie nie byłam ani razu, bo na basen chodzę w Warszawie, a tam pojechałam nad morze, więc w tym temacie się nie wypowiem. zalezy na czym komu zależy, jeśli oczekujesz luksusów, to wybierz coś innego, natomiast jeśli chcesz mieć normalne zakwaterowanie za normalne pieniądze, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Residence El Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:01 mam tylko jedno pytanie do... domi_mikolka ..mój pobyt w Tym Hoteliku jest już prawie od miesiąca przesądzony jestem tego samego zdania co TY .... Gdzieś przeczytałem ze hałas z pobliskiego wesołego miasteczka jest uciązliwy ... pytanko ..do jakiego stopnia jest uciążliwy.... czy np muza leci i drą mordy do 5 rano ... Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Residence El Kantoui 15.01.07, 12:12 hałas z wesołego miasteczka? w ogóle nie zwróciłam na to uwagi... co prawda mieliśmy pokój wychodzący na ogród, ale to pewnie nie ma żadnego znaczenia. mord nikt nie darł, było bardzo spokojnie, zresztą w Tunezji w ogóle jest bardzo spokojnie, gdzieś nawet czytałam statystki dotyczące przestępstw popełnianych w tym kraju i np. gwałty są tam liczone w ilości kilku sztuk w ciągu całego roku... nieźle:), ale to trochę tak off-topic. ogólnie w hotelu nie przeszkadzało nam kompletnie nic, poza rodakami, którzy lecieli na śniadanie chyba o 6.30 i wynosili fury rogalików francuskich, tak, że dla innych już nie starczało... kultura to się nazywa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecek Re: Residence El Kantoui IP: 212.160.172.* 18.01.07, 18:52 dzięki ..........wielkie dzięki ze dane o gwałtach będę spokojniejszy....... Odpowiedz Link Zgłoś