Dodaj do ulubionych

Lokale w Sousse

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:39
Planuje zorganizować mój wieczór panienski w Tunezji. Od razu zaznaczam, że
absolutnie nie jestem zainteresowana przedmałużeńskimi romansami z
Tunezyjczykami. Chciałabym w gronie najbliższych przyjaciółek spędzić miły
wakacyjny tydzien na plaży i oczywiście zorganizować jakąś impreze. Czy są
tam przyzwoite dyskoteki, a jeśli to która mi polecilibyście? Czy na
przełomie maja i kwietnia będzie już tam sie coś działo? Dodam,że lecimy do
Sousse co doradziła nam pani w biurze podróży.
Obserwuj wątek
    • czekoladka23 Re: Lokale w Sousse 30.03.07, 19:35
      Witam :) Polecam dyskotekę "LIVING", która znajduje się obok hotelu SAMARA, są
      tam dwie salki - jedna z muzyką house i techno, a druga z RnB, popem i różnymi
      tunezyjskimi rytmami egzotycznymi :D Drugi lokal jaki polecam to
      dyskoteka "MARACANA", która znajduje się koło hotelu TEJ MARHABA - tam grają
      głównie house i techno :)Trzecim lokalem jest SALOON, niedaleko
      dyskoteki "LIVING", o której pisałam wcześniej. W kompleksie hotelowym:
      Marhaba, Marhaba Club i Tour Khalef znajduje się dyskoteka hotelowa "LA GROTE" -
      mniejsza niż poprzednie, ale także rewelacyjna :D Jeżeli chcecie sie pobawić
      to Sousse jest naprawdę miejscem odpowiednim. A którego lecicie? i skąd? i do
      jakiego hotelu ? Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Lokale w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:11
        Dziękuje, że odpowiedziałaś! Uspokoiłaś mnie troche. Bałam sie, że tam nic nie
        ma i jedyną możliwą imprezą byłoby ognisko na plaży:)Jak wygląda kwestia
        alkoholi? Czy można coś kupić na mieście, czy tak jak w Egipcie raczej tylko w
        hotelu i dyskotekach? W tej sytuacji powinnam chyba wcześniej wysłac do Sousse
        kontener z zawartością z Polski:)))Lecimy na początku maja z Warszawy
        • czekoladka23 Re: Lokale w Sousse 30.03.07, 20:29
          Nie ma za co :) Ja lece z przyjaciolka z 3 na 4 maja z Katowic do hotelu
          Marhaba :P A alkohole dostaniesz w dyskotece - sprzedają tam piwo, winko,
          drinki itp... tylko trochę drożej niz w sklepie :P A alkohol bodajże kupisz w
          GENERAL MAGAZINE, ale to juz nie wiem dokladnie gdzie jest. Ja pilam drinki w
          hotelu i w dyskotece. Ale jak możecie to se kupcie trochę na strefie
          bezcłowej :) Aha, wiem , że jeszcze w Porcie El Kantauoi jest
          dyskoteka "Metalicca", ale o tej to mało słyszałam :P W Monastirze tez cos
          jest, ale Sousse wystarczy - jest bardzo gwarno i głośno :D Juz sie nie moge
          doczekać :D Pozdro
          • Gość: Ania Re: Lokale w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:31
            A tobie jaka sie najbardziej podobała? Chodzi też o możliwośc rezerwacji
            stolika.Jeśli sie wybierasz do Sousse to pewnie sie spotkamy.My będziemy w
            Marhabie1
            • czekoladka23 Re: Lokale w Sousse 01.04.07, 12:43
              adsl.hexabyte.tn/n-joy/modules/myalbum/index.php

Aniu, tutaj masz zdjęcia z tunezyjskich dyskotek :) Jak pisze "LIVING"
              czy "MARACANA" czy "SALOON" to sa te o ktorych Ci mowilam :P Nie wiem czy można
              rezerwować stoliki, w każdym razie tam dyskoteki sie zaczynaja dopiero koło
              1.00, wa wczesniej jest mało ludzi, dopiero potem sie zbierają :) Bedziecie w
              Marhabie, to na pewno sie spotkamy :) Pozdrowionka
              • czekoladka23 Re: Lokale w Sousse 01.04.07, 12:50
                adsl.hexabyte.tn/n-joy/modules/myalbum/index.php
                • czekoladka23 Re: Lokale w Sousse 01.04.07, 12:50
                  sorki za bład w poście przedostatnim :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka