rezd 05.05.07, 17:58 czy ktoś może mi napisać jak wygląda przelot z Wrocławia na Djerbę ? Lecę w październiku(Exim) i zastanawia mnie czy będzie to lot bezpośredni ,czy z międzylądowaniem na polskich ,lub tunezyjskich lotniskach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madziar Re: djerba międzylądowanie IP: 83.2.77.* 06.05.07, 12:02 powinienes miec to w ofercie ... jakimi liniami lecisz? nouvelair,karthago,tunis, ? na djerbe lataja bezposrednio wiec sadze ze z Wroclawia tak ze bedzie bezposredni Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: djerba międzylądowanie 06.05.07, 13:57 mozesz miec miedzyladowanie w monastirze tak ja to mialam siedzielismy w samolocie z pol godzinki i polecielismy na djerbe z tym ze ja lecialam z warszawy i to bylo w marcu... pierwszym razem lecialam w listopadzie i nie mialam miedzyladowania,bezposrednio na djerbe, zadzwon do biura i sie dowiesz :) bo to juz zalezy chyba od lini badz od miejsc w samolocie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: djerba międzylądowanie IP: *.spacerowa.ronus.pl 07.05.07, 11:41 ŚLICZNE DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ Odpowiedz Link Zgłoś
mitort Re: djerba międzylądowanie 10.05.07, 08:19 Leciałam na Djerbę z Wawy i trasa wyglądała tak: Warszawa - Djerba. Samolot ten miał międzylądowanie we Wrocławiu(gdzie wysiadali i wsiadali Goście wakacyjni) zanim przyleciał do Warszawy. Z powrotem: Djerba - Wrocław(gdzie wsiadali następni Goście wakacyjni) - Warszawa - Djerba. Loty planuje się w zależności od ilości osób. Mogą być bardzo różne kombinacje. Jeśli z Wrocławia będzie pełny samolot polecicie bezpośrednio. Prawdopodobnie obsłuży Was nowa linia lotnicza - Prima Charters, której współwłaścicielem jest Exim Tours. Ale jak będzie wyglądał Wasz lot i kto będzie go obsługiwał dowiecie się najwczęśniej tydzień przed wylotem, bo teraz jest jeszcze dużo czasu i to się będzie co chwilę zmieniało - godziny wylotów, międzylądowania itd. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś