Gość: rezd IP: *.spacerowa.ronus.pl 12.06.07, 21:08 Wy juz wróciliście , my jeszcze czekamy .Podzielcie się wrażeniami !!!Jak było ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Prima Life Garden Park IP: 135.245.72.* 13.06.07, 13:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38559842 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Prima Life Garden Park IP: *.spacerowa.ronus.pl 14.06.07, 10:37 Dzięki za odpowiedź.Ja te wszystkie informacje już przeczytałam , ale interesuje mnie aktualna sytuacja w hotelu . Kilka osób z forum wybierało się do niego i teraz juz powinni być w domku.Ciekawi mnie jakie oni mają wrażenia ,bo ten hotel wzbudza wyjątkowe kontrowersje, od zachwytów do totalnej klęski ( a ja się tam wybieram niestety...) ( a może stety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mopuch Re: Prima Life Garden Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:52 Wróciłam z tego hotelu 2 tygodnie temu. Zacznę od ogólników: pogoda na Djerbie po 34 stopnie, woda w morzu ciepła (jeden bar z piciem na plarzy dla all) leżaki i parasole bezpłatne, plaża szeroka wysprzątana (około 300 metrów od hotelu). Hotel przyjemny, najlepiej dostać pokój powyżej numeru 500 (najnowsze i największe), dwa baseny ze zjeżdżalniami (tak jak w katalogu - nic nie oszukane) coddzienie animacje dla wszystkich od rana do nocy, jak dla mnie to jedzenie z tego wszystkiego najmniej ciekawe (głodnym się nie chodzi na pewno bo jest dużo) ale mało urozmaicone (arbuzy, brzoskwinie, lody, słodkie, ryż, makarony ziemniaki, surówki, sałatki, kurczak i inne mięsko)Najważniejsze jet to że ma się pogodę ciepłe morze lub basen i widoki palm, pozdrawiam (więcej zdjęć mogę wysłać na meila) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Prima Life Garden Park IP: *.spacerowa.ronus.pl 16.06.07, 00:40 Dziękuję za dobre chęci :) Jeśli można to poproszę o fotki ja5555555@wp.pl. Czy plaża jest bardzo mała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Prima Life Garden Park IP: *.spacerowa.ronus.pl 16.06.07, 00:45 tzn. piszesz ,że szeroka , a widziałam gdzieś na fotce ,że jest ograniczona jakimś molo i już zgłupiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mopuch Re: Prima Life Garden Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:51 Jak wchodzi się na plaże to po prawej stronie jest molo ale po lewej masz całą plaże, zawsze wystarczało leżakow nawej jak chodziliśmy o późnej godzinie (dla mnie szeroka porównywanla z polska plażą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Prima Life Garden Park IP: *.spacerowa.ronus.pl 27.06.07, 16:43 hej , hej podbijam wątek !!! Nikt więcej nie wrócił z Primy ??? Może jeszcze maleńka garść info ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Prima Life Garden Park IP: *.spacerowa.ronus.pl 29.06.07, 12:59 naprawdę nikt już tam nie jeździ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:15 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1125 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 30.06.07, 22:28 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 02.07.07, 19:15 znów podbijam wątek , a chętnych do opisywania wrażeń nie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 05.07.07, 13:18 ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 07.07.07, 14:04 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 11.07.07, 22:13 czy w Primie all ma bransoletki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 13.07.07, 20:57 już nie mam sił podbijać wątek ! Czy ten hotel wyburzyli , czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 17.07.07, 11:45 jak z wiktem tzn czy bardzo ubogi w mięsko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 17.07.07, 17:56 ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 23.07.07, 21:50 ludzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 30.07.07, 16:27 chyba naprawdę wyburzyli hotel :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:59 no ja tam byłam (tzn nie mieszkałam- ale byłam kilka razy) i wydawal sie no co tu duzo móiwc- mi sie nie podobała...mial fajne animacje to jest n aplus...dobre winko;)...ładny basenik...i tyle co moge o nim powiedziec...ale mialam do wybory gardena i Djerba palace- wybrałam ten 2 i majac porównanie obydwu cieszyłam sie z wyboru ...a moze zmien swój wybór hotelu czy juz za pózno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezd Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.spacerowa.ronus.pl 31.07.07, 16:09 na razie tylko zaliczkowałam , ale to mój drugi wyjazd na otarcie łez po skończonych wakacjach i nie mogę szaleć finansowo.Ważne żeby było all i ciepło :)Rozpieszczać się będę na wakacjach :)A co najbardziej Ci tam nie odpowiadało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Powracający z Prima Life Garden park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:56 ja tez we wrzesniu sie szykuje n aotarcie łez...i cos czuje ze tez skoncze w Tunezji...chociaz wolałabym w inne miejsce ale puki co tu jest najtaniej;) a i pogoda pewna...ale wracajac do wątku...nie mam jakis konkretnych uwag, ponieważ tam nie mieszkałam tylko bywałam gościnnie...ale wiesz alkohol do woli, fajne animacje, impreza w hotelu do miasteczka 6km nie wiem jaka plaża...basen z tego co widziałam ładny...nie wiem też czego sie spodziewasz i czego oczekujesz... Odpowiedz Link Zgłoś