Gość: PYTAJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:59 Witam!!! Mam prośbe co myslicie o hotelu Sandra Club i o biurze podróży Sun&Fun..POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SUN&FUN Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.chello.pl 06.07.07, 13:10 SUN&FUN ŻENADA NA MAKSA ! WCZORAJ WRÓCIŁEM Z WCZASÓW ! PO 4 DNIACH WALKI POJECHALIŚMY DO MARHABY NASZEGO HOTELU DOCELOWEGO ! WĄTPISZ ZADZWON DO BIURA NIECH POWIEDZA JAK TRAKTJA KLIENTOW I ZAMIAST REZYDENTKI WYSLAJA BOSSA TUNEZYJSKIEGO BIURA KTORY GROZI, KAZE WYNOSIC SIE DO AMBASADY SPYTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:24 A dokładniej mółbyś opisać o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:50 Dzieki Tasja:):):) Wylatuje 19 lipca..i mam nadzieje ze bedą to niezapomniane wakcje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
tasja Re: SUN&FUN hotel Sandra Club 06.07.07, 23:01 Witaj biura podróży nie znam,(byłam z oasisem) ale w sandrze byłam dwa lata temu i były to najlepsze wakacje w życiu, cudowna atmosfera, ekstra animacje, dobre żarcie, baw się dobrze i wypoczywaj:-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:51 Dzieki Tasja:):):) Wylatuje 19 lipca..i mam nadzieje ze bedą to niezapomniane wakcje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiek Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.crowley.pl 09.07.07, 10:27 Witaj, była w Sandra Club w czerwcu ze Sun Fun. Rewelacja, hotelik fajny, obsługa przemiła, jedzonko pyszne. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, żadnych problemów. No i bliziutko do Carthage Land (po drugiej stronie ulicy). Polecam, wypoczywaj i baw się. Ale ci zazdroszczę, chętnie bym tam wróciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:23 Basiu dziekuje za informacje:):) a czy mogłabyś mi cos więcej napisać..np czy da rady wytrzymac akim skwarze na wyprawie na sahare,co jest jeszce godne polecenia,gdzie jest np dobre Tunezyjskie jedzenie,i czy zeczywiscie jest tak blisko na plaze z hotelu:):) Dziekuje Basia,bo tyle co sie naczytałam negatywny opinii na temat hotelu i iura podrózy ze wow...POZDRAWAIM CIEBIE CIEPLUTKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiek Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 19:46 Witaj, co do Sahary to nie udzielę odpowiedzi, bo my byliśmy z 4 letnim dzieckiem i nawet nie braliśmy pod uwagę takiej wycieczki. Z tego co czytałam to jest super, moze kiedyś jeszcze uda mi się to zrealizować :-) Powiem Ci, że nie byliśmy w żadnej kanjpie na jedzeniu. W hotelu karmili doskonale i naprawde można było dużo dobroci pokosztować, makarony, mięsa różne, ciasto przepyszne i owoce, sałatek ogrom plus sosy różne do tego. Każdy znalazł coś dla siebie. Napisz do mnie na gg: 26244 jesli zechcesz wyśle ci kilka fotek. Na plażę jest kawałek, ale idzie się całkiem przyjemnie, wdzłuż takiego sporego hotelu. Rezydent powiedział że 500m, choć w katalogu podają 200m. Plaża czysta, zawsze ktoś tam jest z obsługi hotelowej i dbają o klienta. Tam na miejscu możesz wybrac się w rejs statkiem piracim, taksówki sa tanie, poza tym okolica fajna. Pozdrawiam. Jesli masz pytania to proszę na gg, BASIA Odpowiedz Link Zgłoś