Dodaj do ulubionych

SUN&FUN hotel Sandra Club

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:59
Witam!!!
Mam prośbe co myslicie o hotelu Sandra Club i o biurze podróży
Sun&Fun..POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: SUN&FUN Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.chello.pl 06.07.07, 13:10
      SUN&FUN ŻENADA NA MAKSA ! WCZORAJ WRÓCIŁEM Z WCZASÓW ! PO 4 DNIACH WALKI
      POJECHALIŚMY DO MARHABY NASZEGO HOTELU DOCELOWEGO ! WĄTPISZ ZADZWON DO BIURA
      NIECH POWIEDZA JAK TRAKTJA KLIENTOW I ZAMIAST REZYDENTKI WYSLAJA BOSSA
      TUNEZYJSKIEGO BIURA KTORY GROZI, KAZE WYNOSIC SIE DO AMBASADY SPYTAJ
      • Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:24
        A dokładniej mółbyś opisać o co chodzi??
      • Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:50
        Dzieki Tasja:):):)

Wylatuje 19 lipca..i mam nadzieje ze bedą to niezapomniane wakcje:):)
    • tasja Re: SUN&FUN hotel Sandra Club 06.07.07, 23:01
      Witaj biura podróży nie znam,(byłam z oasisem) ale w sandrze byłam dwa lata temu
      i były to najlepsze wakacje w życiu, cudowna atmosfera, ekstra animacje, dobre
      żarcie, baw się dobrze i wypoczywaj:-)pozdrawiam
      • Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:51
        Dzieki Tasja:):):)

Wylatuje 19 lipca..i mam nadzieje ze bedą to niezapomniane wakcje:):)
        • Gość: Basiek Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.crowley.pl 09.07.07, 10:27
          Witaj, była w Sandra Club w czerwcu ze Sun Fun. Rewelacja, hotelik fajny,
          obsługa przemiła, jedzonko pyszne. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane,
          żadnych problemów. No i bliziutko do Carthage Land (po drugiej stronie ulicy).
          Polecam, wypoczywaj i baw się. Ale ci zazdroszczę, chętnie bym tam wróciła
          • Gość: PYTAJĄCA Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:23
            Basiu dziekuje za informacje:):) a czy mogłabyś mi cos więcej napisać..np czy
            da rady wytrzymac akim skwarze na wyprawie na sahare,co jest jeszce godne
            polecenia,gdzie jest np dobre Tunezyjskie jedzenie,i czy zeczywiscie jest tak
            blisko na plaze z hotelu:):)

Dziekuje Basia,bo tyle co sie naczytałam negatywny opinii na temat hotelu i
            iura podrózy ze wow...POZDRAWAIM CIEBIE CIEPLUTKO
            • Gość: Basiek Re: SUN&FUN hotel Sandra Club IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 19:46
              Witaj, co do Sahary to nie udzielę odpowiedzi, bo my byliśmy z 4 letnim
              dzieckiem i nawet nie braliśmy pod uwagę takiej wycieczki. Z tego co czytałam
              to jest super, moze kiedyś jeszcze uda mi się to zrealizować :-) Powiem Ci, że
              nie byliśmy w żadnej kanjpie na jedzeniu. W hotelu karmili doskonale i naprawde
              można było dużo dobroci pokosztować, makarony, mięsa różne, ciasto przepyszne i
              owoce, sałatek ogrom plus sosy różne do tego. Każdy znalazł coś dla siebie.
              Napisz do mnie na gg: 26244 jesli zechcesz wyśle ci kilka fotek. Na plażę jest
              kawałek, ale idzie się całkiem przyjemnie, wdzłuż takiego sporego hotelu.
              Rezydent powiedział że 500m, choć w katalogu podają 200m. Plaża czysta, zawsze
              ktoś tam jest z obsługi hotelowej i dbają o klienta. Tam na miejscu możesz
              wybrac się w rejs statkiem piracim, taksówki sa tanie, poza tym okolica fajna.
              Pozdrawiam. Jesli masz pytania to proszę na gg, BASIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka