Dodaj do ulubionych

Corniche Palace

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:09
Potrzenbe najnowsze informacje o tym hotelu i all inclusive z Sun&fun
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Corniche Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:13
      a co Cię interesuje?
      • Gość: Andy Re: Corniche Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:26
        Jakie są pokoje , jak z wyżywieniem i napojami bo troche się naczytałem
        negatywnych opinii z zeszłego roku.
        • Gość: Elwira Re: Corniche Palace IP: *.chello.pl 10.07.07, 21:38
          Witam, a kiedy jedziecie bo my 19 lipca na 2 tygodnie ??
          Oto ostatnie zdjęcia jakie udało mi się znaleźć w internecie:

obiezyswiat.org/index.php?gallery=1461

oraz

picasaweb.google.pl/pola2501/CornichePalaceBizerteTUNEZJA

Teraz są tam moi rodzice i są bardzo zadowoleni. Byli w niejednym hotelu na
          świecie (również tych **** i *****)i chyba by nie pisali głupot. Podobno
          czysto, dobre jedzenie i ogolnie ok. Więc nie bardzo wiem kto pisze takie
          opinie. Naczytałam sie tego tyle, że już nie wiedziałam co mam o tym sądzić. A
          tym bardziej moi znajomi (jedzie nas 8 osób dorosłych i 3 dzieci). Ale rodzicom
          ufam. Mam nadzieję, że bedzie ok. Wczoraj byli na Saharze. Jak pisała Mama,
          było zaje.....cie, wrócili umęczeni, ale podobno warte każdych pieniędzy. Byli
          tam i ludzie z dziećmi.

Pozdrawiam
          • Gość: zuzu Re: Corniche Palace IP: 89.171.136.* 10.07.07, 23:18
            my też tam będziemy 12-26 07,,,, 6 dorosłych 5 dzieci ( chłopaki
            7,7.9,11,12.lat) lecimy z Pyrzowic
            PA PA
        • Gość: kasia Re: Corniche Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:43
          pokoje są czyste, średniej wielkości, łazienka z wanną(z widokiem na górę) albo
          z prysznicem( z widokiem na morze). W każdej łazience bidet, albo wężyk z
          wodą :-):-).
          Ręczniki i prześcieradła codziennie wymieniane.
          Ani razu nie widziałam karaluchów.
          Jedzenia dużo, kilka posiłków ciepłych do wyboru, ryby, mięsa, warzywa
          zapiekane, spagetti, owoce morza, sałatki, owoce.
          Jednynie śniadanie jest zawsze takie samo: kozi ser, pomidory, ogórki, cebula,
          2 rodzaje dżemów, kilka rodzajów słodkich bułek, jajecznica,płatki.
          Alkohol serwują od 10-tej.
          Co do czytości szklanek ,to bywa różnie.
    • Gość: kobo9 Re: Corniche Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:35
      Bylam w tym hotelu od 21.06 do 5.07 Hotel w miare czysty Jedzenia duzo tylko
      b.monotonne.Rano jajka ser bialy i mortatedala.W pokoju byly dwa karaluchy
      jedenmartwy a drugi u meza za poduszka zywy.Ale nie gryzly.Basen gleboki teren
      bardo ladny i czysty.Plaza waska ale zadbana,Moze plytkie i piaszczyste do
      kapieli dla wszystkich.Wycieczki drohi e Sahara 195 DT.Tunis 95 DT my nie
      bylismy bo ludzie byli skonani po Saharze 70 stopni.Za jeppy trzeba placic
      osobno i za napoje do posilkow i wielblady.Co do napoji to do oporu ale
      szklanki nie myte.Trzeba uwazac.Animacje wspaniale mozna sie ubawic.Ogolnie na
      4 kobo9
      • Gość: Andy Re: Corniche Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:06
        Dzięki za opinie. Chyba pojedziemy - ryzyk fizyk.
    • ewakmg Re: Corniche Palace 19.07.07, 16:13
      Wrocilismy 12.07 z dwojką dzieci.Jestesmy bardzo zadowoleni i chętnie jeszcze
      tam wrocimy. Pokoje czysciutkie,wąska ale bardzo fajna plaza,jedzonka pod
      dostatkiem i bardzo pyszne,personel też ok,szczególnie animatorzy. Polecam ten
      hotel.
    • turhotel Re: Corniche Palace na forum hotelowym 27.07.07, 18:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38559009
      • chatti Re: Corniche Palace na forum hotelowym 29.07.07, 22:53
        Prosze napiszcie jacy w tym roku byli animatorzy, kto byl ich szefem
        • Gość: kasia Re: Corniche Palace na forum hotelowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 18:04
          animatorzy byli po prostu świetni.
          Nie wiem kto był ich szefem, bo nie było mi to potrzebne do niczego
          • chatti Re: Corniche Palace na forum hotelowym 31.07.07, 20:25
            zawsze sa świetni:)) mozesz podac ich imiona? po prostu chce wiedziec czy ci
            sami co rok temu
          • chatti Re: Corniche Palace na forum hotelowym 31.07.07, 20:33
            zawsze są świetni:) po porstu chcę wiedzieć czy ci sami co w zeszlym roku
            • Gość: kasia Re: Corniche Palace na forum hotelowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:30
              przykro mi, nie pamiętam, aż tak się z nimi nie zaprzyjaźniłam.
        • Gość: Julietta Re: Corniche Palace na forum hotelowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:26
          W tym roku szefem animatorów był Nino:) Byli też Zizou,Momo, Bobo,
          Dali,Ali,Mido,Jojo...oraz Ola i Suzu:D Wszyscy są super.
          • Gość: zuzu Re: Corniche Palace na forum hotelowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:29
            BOOOOOOOOOOOOOOMBa..............
            • Gość: gość Re: Corniche Palace na forum hotelowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 10:34
              ma ktos może zdjęcia Nino?Jestem ciekawa czy mówimy o tym samym
              facecie...
          • Gość: Andz Re: Corniche Palace na forum hotelowym IP: *.rybnet.pl 25.11.07, 22:07
            trzeba było póść na całość z beżowymi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka