mmarusia 15.07.07, 18:56 Piszcie prosze swoje opinie o hotelach : forum.gazeta.pl/forum/71,72324.html?f=775 Niech bedzie przyzwoita baza hoteli gdzie kazdy moze zajrzec i poczytac opinie wypoczywajacych tam ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mili Djerba Palace/Cezar Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:16 Piękny kompleks hoteli dla osób wybierających sie na Djerbę. Hotel zapewnia tyle atrakcji, że nie spoób się tam nudzić. Przepyszne jedzonko. Wszedzie czyściutko. Piękny ogród, 3 baseny, mnóstwo atrakcji, bliziutko do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Marhaba Club- Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:19 Również kompleks hotelowy tym razem w miasteczku Sousse. Blisko do plaży, szeroka ładna plaża, fajne baseny, polecam aerobik w morzu. jedzonko bardzo dobre. Hotel usytuowany blisko miasteczka. Polecam zarówno rodzinom z dziećmi, którzy chcą odpocząć- jak i młodym ludziom, którzy chcą korzystać z atrakcji nie tylko hotelowych a również nocnego życia w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Ranking hoteli-piszcie swoje opinie ! IP: *.160.unknown.vectranet.pl 15.07.07, 22:28 To już jest na tym forum od kilku lat.Nie rozumiem po co powtarzać kiedy można dopisać do poprzednich.Patrz forum hotele recenzje,do wyboru i koloru nawet pisze na czerwono u góry.Czyżby blondynka?Nie grzeszą rozumkiem ale reszta zazwyczaj owszem owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarusia Re: Ranking hoteli-piszcie swoje opinie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:23 Czy to mnie? Czyzbys Ty blondyn? A moze ktos czytac nie potrafi? Przeciez podalam link,zeby tam umieszczac swoje opinie.Forum jest od kilku lat,ale opinii tam malo.Wszyscy pisza tu,a dobrze by bylo,zeby i tam byly opinie w "pigulce". Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Ranking hoteli-piszcie swoje opinie ! 16.07.07, 14:18 Gość portalu: mmarusia napisał(a): > Czy to mnie? Czyzbys Ty blondyn? > A moze ktos czytac nie potrafi? W rzeczy samej że do Ciebie.Blondynem co prawda nie jestem czytać też słabo bo słabo ale umiem w zasadzie,gorzej z pisaniem i błędami,ale cóż dziwnego,widocznie nie mam odpowiedniej kindersztuby a i studia miałem pewnie tylko pół roku jak to teraz w modzie np;u naszych wybrańców z Samej-Brony.Dlatego nie mogę pojąć po co podajesz link który już jest,a jeśli ktoś ma ochotę to się do danych hoteli dopisze.Jeśli nie pisze nic to znaczy że wszystko w porządku i nie ma co koloryzować lub wydziwiać.Przypominanie więc jest troszkę bez sensu,nikogo nie zmusisz.Ja jednak co roku w rankingach hoteli piszę opinie na ich temat,raz że mogą być nowości a dwa żeby się uaktualniało w czasie,bo różnie bywa z tymi hotelami w zależności od kraju.A tak na marginesie jeśli trafiłem z tą blondynką,a chyba tak to nie jest jeszcze powód do obrazy,to raczej komplement.Pod każdym względem przebijają inne kobitki.A że trochę roztrzepane i nie grzeszą logiką to nawet lepiej,inaczej życie by było nudne i ubogie,a tak to i płeć odmienna ma radość z życia bo nie raz bywają nie tylko pieszczoszkami,pielęgniczkami czy innymi,ale bywają też wkurzające i jednocześnie intrygujące.Ciężko więc czasami pojąć o co im nie raz biega,tak jak nie mogę pojąć po co ten wpis na forum.Poza tym sądząc po sygnaturce może jest coś nie tak.Idealny mąż nie istnieje,tak samo jak idealna blondynka.Zawsze znajdą się jakieś wady. Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: Ranking hoteli-piszcie swoje opinie ! 16.07.07, 00:53 Ludzie - na Allacha ! nie powielajcie wątków . Na tym forum jest ranking hoteli i tam należy umieszczać ( i szukać ) informacje o hotelach - po prostu dlatego , żeby łatwiej nam było znaleźć odpowiednią informację !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarusia Re: Ranking hoteli-piszcie swoje opinie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:28 a szukales tam informacji? O moim hotelu byly 2 opinie,sprzed 2 lat i roku. Wszyscy pisza tu,a po to dalam link,aby uaktualniac istniejaca juz od dawna baze. Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Forum Tunezja Hotele 16.07.07, 15:23 Każda dodatkowa opinia na forum hotelowym ma sens, nawet taka która potwierdza wcześniejsze opinie. Jeśli hotel nie zostanie opisany w ciagu 12 miesiecy od ostatniego wpisu, wówczes po prostu znika z forum. Wiekszość forumowiczów jest na tyle leniwa, że z chęcią czyta opinie napisane przez innych, dokonuje wyboru hotelu, ale po powrocie nie czuje się w obowiazku dopisac swoje wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powracający Re: Forum Tunezja Hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:52 NASEREK!!!! NIE MASZ RACJI!!!!!!!!!!!! Część opisów to są FORA PRYWATNE!!! Pisane przez NAJEMNIKÓW!!!!! Np. Prima Life Imperial Park (byłem i widziałem i mogę polecić ALE z zastrzeżeniami) Pytałem się czy to nie jest wazelina bo pisali,że JEST SUPER- to co zrobili? WYWALILI MNIE i dostałem BANA!!!!!!! Radzę ostrożność bo za 19,90 $ można mieć 150 pozytwnych wpisów, a ty pojedziesz do SYFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Re: Forum Tunezja Hotele 16.07.07, 23:46 Sprawdziłem Imperial Park. Nie zostałeś zabanowany (a powinieneś) a twoje wpisy na forum zostały usunięte ponieważ naruszały podstawowe zasady obowiazujące na forum hotelowym. Żaden z Twoich wpisów nie był opinią o hotelu a jedynie uporczywymi pytaniami o potwierdzenie pozytywnych opinii. Po powrocie nawet nie zadałeś sobie trudu oby napisac kilka słów własnej opinii o Imperial Park. Osoby, które zamieszczają opinie na forum hotelowym zazwyczaj nie zagladaja tam ponownie, więc kilkukrotne zasmiecanie forum pytaniami nie ma najmniejszego sensu. I kolejna zasada: na forum nie piszemy WIELKIMI literami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.s. Re: Ranking hoteli-piszcie swoje opinie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:50 Marhaba Club przyllączam sie do opinii o tym hotelu.Jest super a jedzenie po prostu rewelacyjne!!no i ocziwiście cudowny basen przy hotelu oraz czyściutka plaża!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ranking hoteli-piszcie swoje opinie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:08 A zdjecia turystow mozna obejrzec tez na Travelzone: www.travelzone.pl/?show=hotele;name=ranking%20hoteli%20wycieczki%20wakacje Odpowiedz Link Zgłoś