Gość: olus2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 00:49 Czy ktoś mógłby mi napisac coś więcej o tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rex Re: Club Esplanade Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:01 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1226;name=Club%20Esplanade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Club Esplanade Monastir IP: *.lublin.mm.pl 06.09.07, 09:57 Byłam w tym hotelu we wrześniu 2006. Pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olus2 Re: Club Esplanade Monastir IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.07, 11:38 Najbardziej interesuje mnie czystość pokoi. Wiem że nie mogę wiele oczekiwać po *** hotelu ale ciekawa jestem czy da sie przeżyc te dwa tygodnie. No i jeszcze obsługa, posiłki, położenie i wszystko co powinno mi byc przydatne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Club Esplanade Monastir IP: *.lublin.mm.pl 06.09.07, 12:22 czystość - pokoje codziennie sprzątane, bez zarzutów, panie układają fantazyjnie pościel i przynoszą kwiaty :) łazienki stare i trochę pleśni koło prysznica, ale da się wykąpać obsługa - wszyscy mili i pomocni jedzenie - śniadania: zawsze takie same, jajka, dżemy wędlina, kakao, kawa, herbata, soki, bagietki, proste sałatki, obiadokolacje: kilka dań na gorąco, pyszne, egzotyczne, rybki, kuskus, makarony, sosy, ziemniaki, kilka rodzajów mięs, sałatki, bagietki. Można brać do woli położenie - mała plaża po przejściu przez ulicę, w samym centrum miasta, przy starówce W tym roku też jadę :) 20 września :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olus2 Re: Club Esplanade Monastir IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.07, 18:36 A jeśli nie będzie podobał mi sie pokój mogę go bez problemu wymienic na inny czy są jakieś problemy. Ja jade dopiero 5 października, możesz mi jeszcze powiedzieć czy znasz numer jakiegos fajnego pokoiku.I czy wszystkie pokoje sa z widokiem na morze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Club Esplanade Monastir IP: *.lublin.mm.pl 06.09.07, 23:45 Można prosić o zamianę pokoju, są mili w recepcji. My mieliśmy chyba 259, o ile pamiętam. Lepiej prosić o pokój na 1 piętrze, gdyż fajniej widać morze. Ja nie lubię parterów. Wszystkie pokoje mają balkony i widok na morze. Miło w nocy szumi :) Odpowiedz Link Zgłoś