Dodaj do ulubionych

Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań

IP: *.system-sat.pl 25.09.07, 13:43
Hej! leci ktos tego dnia do hotelu El Hana ? Mala imprezka bedzie,
tylko chetni :) Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: 195.140.155.* 25.09.07, 15:50
      Witam Bede tam z dziewczyna od 27.09
      A co to za imprezka sie szykuje...moze bysmy sie zalapali :D
      • Gość: tomek Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.system-sat.pl 25.09.07, 16:53
        tak jak my od 27.09... poprostu bedzie trzeba cos zorganizowac
        jakies "picie", nasze polskie 40% alkohle bierzemy :)
        • Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.kopnet.pl 25.09.07, 17:46
          Ja tez myslalem zeby wziasc cos mocniejszego bo slyszalem ze tam z
          alkoholem moze byc kiepsko....
          A kiedy bys chcial robic ta imprezke hehe bo w niedziele jedziemy na
          Sahare :P
          Tak apropo...jedziesz tez ??
          • Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.kopnet.pl 25.09.07, 18:38
            Ahia...jeszcze jedno...zajmii dla nas jakis pokoj z widokiem na
            morze :D
            Pozdrawiam
            • Gość: Krzys Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 19:34
              Hehehe!!!Pokój z widokiem na morze juz jest zajęty...A co do alk...Tez słyszałem
              że jest taki sobie...Choć niektórzy zachwalają wina...Ale i tak nic nie do równa
              polskiej tradycyjnej...Ponoć nawet można tam ją kupić choć jest niezwykle
              droga...A co do imprezki...To może właśnie w niedziele w oazie??Z jedziecie może
              z Sahelem??

Pozdr
              • Gość: gusia Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.chello.pl 25.09.07, 21:11
                A ja lecę z okęcia 27.09, czy wszyscy lecicie z Poznania? Do imprezki chętnie się dołącze
          • Gość: tomek Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.system-sat.pl 25.09.07, 22:03
            tak, na sahare tez 30.09 :) pogadamy na miescu :)Tomek & Krzys to
            my :) pozdro
            • Gość: Krzys Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:32
              Dołączyć się może każdy kto lubi i umie się
              bawić...Warszawa...Gdańsk...Wrocław...Poznań...Przecież to nie ma
              znaczenia...Odległość nie ma znaczenia!!!Liczą się ludzie i dobra zabawa!!!

Mnie łatwo znajdziecie w hotelu...Dość charakterystyczną koszulkę będę miał na
              sobie z pewnym napisem na plecach...A jak my was rozpoznamy??
              A i jeszcze jedno!!! - czwartek po przylocie wieczorem trzeba by zrobić jakiś
              mały clubbing...jak by co sms na miejscu lub jeszcze w Polsce:
              693449097...Umówimy się i bawimy się...

Pozdrowienia dla Wszystkich
              • Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.kopnet.pl 26.09.07, 17:54
                Oj ja niestety na clubbing sie nie pisze bo bede dopiero w piatek
                rano.Wylatujemy z Katowic o 23.45.
                Jedziemy na Sahare z Sahelem 30.09 wiec tam na pewno sie spikniemy
                hehe.Bore flaszeczke mam nadzieje ze sie tamnapijemy.Pozdroo.....
                • angi_89 Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań 26.09.07, 18:11
                  ale Wam zazdroszczę heh MILEJ ZABAWY , a napewno taka będzie:)
                • Gość: Krzys Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 01:01
                  Czarny...Pewnie jeszcze przeczytasz to forum zanim wylecisz...Napisz sms to na
                  pewno wypijemy na Saharze...Nie odpisuj na forum bo jest godz 1 w nocy a o 6
                  rano muszę byc na lotnisku w Poznaniu i pewnie już nie zdążę odczytać...W każdym
                  razie flaszka na Saharę jest już w bagażu...Więc jakiś znak a na pewno
                  pijemy...A co do clubbingu...Zrobimy później...Zresztą...Jak co noc...

Pozdro i odezwij się!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka