Gość: Tomek IP: *.system-sat.pl 25.09.07, 13:43 Hej! leci ktos tego dnia do hotelu El Hana ? Mala imprezka bedzie, tylko chetni :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: 195.140.155.* 25.09.07, 15:50 Witam Bede tam z dziewczyna od 27.09 A co to za imprezka sie szykuje...moze bysmy sie zalapali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.system-sat.pl 25.09.07, 16:53 tak jak my od 27.09... poprostu bedzie trzeba cos zorganizowac jakies "picie", nasze polskie 40% alkohle bierzemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.kopnet.pl 25.09.07, 17:46 Ja tez myslalem zeby wziasc cos mocniejszego bo slyszalem ze tam z alkoholem moze byc kiepsko.... A kiedy bys chcial robic ta imprezke hehe bo w niedziele jedziemy na Sahare :P Tak apropo...jedziesz tez ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.kopnet.pl 25.09.07, 18:38 Ahia...jeszcze jedno...zajmii dla nas jakis pokoj z widokiem na morze :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 19:34 Hehehe!!!Pokój z widokiem na morze juz jest zajęty...A co do alk...Tez słyszałem że jest taki sobie...Choć niektórzy zachwalają wina...Ale i tak nic nie do równa polskiej tradycyjnej...Ponoć nawet można tam ją kupić choć jest niezwykle droga...A co do imprezki...To może właśnie w niedziele w oazie??Z jedziecie może z Sahelem?? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.chello.pl 25.09.07, 21:11 A ja lecę z okęcia 27.09, czy wszyscy lecicie z Poznania? Do imprezki chętnie się dołącze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.system-sat.pl 25.09.07, 22:03 tak, na sahare tez 30.09 :) pogadamy na miescu :)Tomek & Krzys to my :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:32 Dołączyć się może każdy kto lubi i umie się bawić...Warszawa...Gdańsk...Wrocław...Poznań...Przecież to nie ma znaczenia...Odległość nie ma znaczenia!!!Liczą się ludzie i dobra zabawa!!! Mnie łatwo znajdziecie w hotelu...Dość charakterystyczną koszulkę będę miał na sobie z pewnym napisem na plecach...A jak my was rozpoznamy?? A i jeszcze jedno!!! - czwartek po przylocie wieczorem trzeba by zrobić jakiś mały clubbing...jak by co sms na miejscu lub jeszcze w Polsce: 693449097...Umówimy się i bawimy się... Pozdrowienia dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.kopnet.pl 26.09.07, 17:54 Oj ja niestety na clubbing sie nie pisze bo bede dopiero w piatek rano.Wylatujemy z Katowic o 23.45. Jedziemy na Sahare z Sahelem 30.09 wiec tam na pewno sie spikniemy hehe.Bore flaszeczke mam nadzieje ze sie tamnapijemy.Pozdroo..... Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań 26.09.07, 18:11 ale Wam zazdroszczę heh MILEJ ZABAWY , a napewno taka będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Sousse - EL HANA B... 27.09 :) Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 01:01 Czarny...Pewnie jeszcze przeczytasz to forum zanim wylecisz...Napisz sms to na pewno wypijemy na Saharze...Nie odpisuj na forum bo jest godz 1 w nocy a o 6 rano muszę byc na lotnisku w Poznaniu i pewnie już nie zdążę odczytać...W każdym razie flaszka na Saharę jest już w bagażu...Więc jakiś znak a na pewno pijemy...A co do clubbingu...Zrobimy później...Zresztą...Jak co noc... Pozdro i odezwij się!!! Odpowiedz Link Zgłoś