Dodaj do ulubionych

BP Kopernik

IP: *.magsoft.com.pl 05.03.08, 22:58
Prosze o opinie i te pozytywne i negatywne :-)/ wykupilam 7 dni
pobytu w Tunezji z BP KOPERNIK/
Obserwuj wątek
    • wp2007 Re: BP Kopernik 06.03.08, 11:02
      O koperniku jest duzo postów na forum Egipt. WP2007
    • Gość: Artur7171 Re: BP Kopernik IP: *.aster.pl 09.03.08, 21:38
      W zeszłym roku byliśmy z Kopernika w Egipcie, z uwagi na fakt że późno
      podjęliśmy decyzję o urlopie i oferty były poprzebierane zdecydowaliśmy się
      ofertę z mało znanego ''dla nas'' biura podróży Kopernik. Muszę przyznać, że
      jechaliśmy z duszą na ramieniu, dużo pytań , mało odpowiedzi, opinii itp.
      Od samego początku do końca byliśmy cały czas bardzo pozytywnie zaskakiwani.
      Osoba na lotnisku odpowiedzialna za bilety była na czas, wylot odbył się bez
      niespodzianek, po przylocie czekał na nas rezydent, transport do hotelu odbył
      się bez problemów, zakwaterowanie również (warto do paszportu włożyć trochę $)
      zawsze jest szansa na lepszy pokój np; daleko od klimatyzatorów. Na wycieczki
      zawsze mieliśmy do swojej dyspozycji autokar - oczywiście z klimą , z
      polskojęzycznym przewodnikiem. Wróciliśmy bardzo zadowoleni.
    • Gość: ivaz Re: BP Kopernik IP: *.ptim.net.pl 14.03.08, 16:34
      byłam w tamtym roku z tym biurem w Tunezji, nie mam żadnych
      zastrzeżeń, wszystko było OK, Polecam
    • Gość: marcin Re: BP Kopernik IP: 80.48.102.* 18.07.08, 12:36
      Wczoraj wróciłem z Egiptu gdzie niestety pojechałem z Kopernikiem. Wykupiliśmy
      wczasy w hotelu Aqua Blue w Hurgadzie (7000 zł w listopadzie) Miało być exstra
      hotel 4+ ALL. Na miejscu po przylocie rezydent (zresztą bardzo niemiły Arab)
      powiedział że w naszym hotelu nie ma miejsc i zawiezie nas do innego w centrum
      miasta z widokiem na główną ulice miasta. 50 osób z małymi dziećmi.
      Zdecydowaliśmy się nie wysiadać z autokaru i po godzinie pojechaliśmy do naszego
      hotelu. Tam okazało się że Kopernik nie zarezerwował miejsc i 10 godzin
      spędziliśmy na recepcji, bez jedzenie picia z dziećmi śpiącymi na fotelach.
      Potem przyjechał rezydent i powiedział że jak chcemy to możemy sobie tu siedzieć
      na recepcji jeszcze dwa dni bo dopiero wtedy może będą pokoje, albo pojechać do
      innego hotelu na te 2 dni a potem nas tu przywiozą. Napisaliśmy pismo które on
      miał podpisać że tak będzie - i po ok 2 godzinach krzyków że on nic nie będzie
      podpisywał i w ogóle jak nie chcemy to możemy tu siedzieć dwa dni, podpisał i
      pojechaliśmy do innego hotelu (no ta bene STRASZNA NORA - jak ktoś jedzie do
      SIGAL-a to proszę się dwa razy zastanowić) Potem przyjechaliśmy z powrotem ale
      oczywiście nie do naszego hotelu ale do hotelu obok, nie 4+ tylko 4 (a to w
      Egipcie przepaść) Zostaliśmy rozlokowanie po całym kompleksie. Tym co się udało
      dostali pokoje w nowym hotelu i do końca mieli już wczasy OK. Pozostali idąc nad
      morze musieli zabrać ze sobą napoje lub prosić kogoś z tych szczęśliwców z
      nowego hotelu aby w barku przy plaży wzięli im coś do picia. KANAł KANAł I
      JESZCZE RAZ KANAł!!! To co odstawiło z nami BP KOPERNIK w Egipcie to czysta
      abstrakcja. Ich rezydenci to mówiący troszkę po polsku arabowie którzy ogólnie
      mają wszystko i wszystkich w d... Po nas grupa miała to samo tylko że oni
      siedzieli 8 godzin w autokarze przed hotelem! Pozostałe polskie biura
      kwaterowały ludzi bez problemów. My czekaliśmy nowi z innych biur przylatywali i
      szli do pokoi. RAZ NA ZAWSZE WYLECZYłEM się z KOPERNIKA i wszystkim tak radzę .
      Nic taniej a można nocować na plaży.
      • 4temp Re: BP Kopernik 26.07.08, 13:55
        Witam,
        niestety i ja miałem podobnego pecha przy wyborze biura podróży Kopernik.Z moją
        rodziną również uczestniczyłem w tej wycieczce i stanowczo nie polecam tego
        biura.Jeżeli chcecie spędzić wymarzone,rodzinne wakacje to nie z KOPERNIKIEM.
        Aż dziw bierze,że tak niepoważna firma jaką jest w/w biuro podróży nosi nazwę
        jednego z naszych najwybitniejszych rodaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka