xaf8zc34 11.07.08, 10:05 Był ktoś ostatnio w hotelu soviva resort? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oiathira Re: soviva 11.07.08, 13:18 ja byłam, wróciłam 6 lipca. Co Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieciu Re: soviva IP: *.budimex.com.pl 11.07.08, 13:50 Podpisuje się pod pytaniem. Interesuje mnie wszystko :) - jakie warunki w pokojach dla małych dzieci (2 i 5 lat) - czy lepiej pokój w budynku głównym czy w bungalowach - czy jedzenie jest smaczne i nadaje się dla dzieci - jaka jest plaża i czy dojście do niej jest łatwe - jak z rezydentem? - czy obsługa hotelu jest komunikatywna? da się dogadać? i ogólnie Twoje wrażenia z pobytu. acha i z jakiego jechałeś BP, jakimi liniami? i czy długo jedzie się z lotniska na miejsce? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
xaf8zc34 Re: soviva 11.07.08, 13:57 Na forum niewiele jest informacji o tym hotelu a jeśli już to niezbyt dobre opinie, więc trochę się martwię. nteresuje mnie: - czy pokoje są w porządku (czysto? jak z klimą? czy nie są przyciasnawe? czy jest tv? czy mam zabierać suszarkę z domu czy jest w pokoju?) -przy basenie czy jest walka o leżaki, czy względnie? -jedzenie (podobno jest dobre) możesz coś polecić smacznego do jedzenia i picia (drinki) -czy w pobliżu są jakieś sklepy z pamiątkami i co warto kupić I ogólnie na co zwracać uwagę. Będę wdzięczna za każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: soviva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:54 zgadzam sie, na forum nie ma wiele informacji o tym hotelu. Ja tez bym sie chciała czegoś dowiedzieć. Lecę 18 września. Jedyne co wiem - suszarki do włosów nie ma w pokojach Sovivy, tylko jest w Glden Soviva. Troszkę wyższy standard chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
oiathira Re: soviva 14.07.08, 18:35 napiszcie do mnie na : msokoluk@poczta.onet.pl. jutro z poczty odeślam info i wskażę, na jakich linkach są moje i innych b.szczegółowe informacje. przepraszam, nie miałam dotychczas zbyt wiele czasu, by napisać, jutro koło południa odpiszę, tylko nie na forum, bo podszyci za internautów-pracownicy b.p. piszą potem o nas, że sami nie wiemy, czego chcemy i jesteśmy malkonentami. pozdr. Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieciu Re: soviva IP: *.centertel.pl 09.08.08, 21:01 Hej, wlasnie wrociłam z hotelu Soviva i w poniższym linku postaralam sie opisac na goraco swoje wrazenia i opinie, w razie pytan prosze o pytania w tamtym watku, bede go sledzila :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=80414430&a=83199681 Odpowiedz Link Zgłoś