Gość: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 10:30 wybieramy sie 31 07 do sousse w tunezji. co lepiej zabrac ze soba, euro czy dolary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: euro czy dolar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:51 Byłam rok temu, i lecąc drugi raz wzięłabym dolary. Raz, lepszy kurs, dwa, można nimi płacić w sklepach(np. Magazine General do którego też trafisz zapewne i jest to bardzo korzystne miejsce jeżeli chodzi o niektóre zakupy), prywatni sklepikarze też często przyjmują dolary a na targu nie ma znaczenia czy płacisz w dolarach czy dinarach. Baw się dobrze, zazdroszczę Ci bo to naprawdę niesamowite miejsce. do jakiego hotelu się wybierasz?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: euro czy dolar? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 10:57 dzieki za informacje :) hotel samara. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: euro czy dolar? IP: 83.238.144.* 18.07.08, 23:32 Może i w tamtym roku był lepszy kurs dolara, ale w tym widać że i w Polsce dolar spada.Byłem w czerwcu w Tunezji i przykładowo dolar 1,160 a euro 1,800 więc widać,że euro ma lepszy kurs.Teraz może być nawet większa różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: euro czy dolar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 19:26 my tez wybieramy sie do samary tylko wylatujemy 30 z warszawy ale napewno sie spotkamy:) a ile macie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: euro czy dolar? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.08, 09:51 ja 21 a chłopak 26, do zobaczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: euro czy dolar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 18:02 Wróciłam właśnie z Tunezji,miałam euro i dolary różnica kursu jest nie wielka,ale lepszy jest euro.Miłego pobytu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś