saarenka1 29.07.08, 21:23 Czy ktoś zna animatorów Tutu i Zuzu z Piramid?Byłam tam w lipcu 2008 i chciałam sie dowiedziec coś niecoś o nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topek2000 Re: Les Piramides 30.07.08, 11:19 > Czy ktoś zna animatorów Tutu i Zuzu z Piramid?Byłam tam w lipcu 2008 > i chciałam sie dowiedziec coś niecoś o nich. A co to jest cos niecos? Odpowiedz Link Zgłoś
saarenka1 Re: Les Piramides 03.08.08, 15:25 Przeczytałam prawie wszystkie posty na tym forum i doszłam do wniosku,że w hotelu Les Piramides animatorzy są najbardziej nastawieni na swoją pracę a nie na uganianie się za dziewczynami (choć wszyscy są bardzo przystojni).Dożo pisze się o animatorach jako podrywaczach,lecz nie wszyscy są tacy sami.Ja będąc w hotelu zaprzyjaźniłam się z niektórymi.Po zakończeniu ich pracy ok.23.00 spotykaliśmy się przy basenie i robiliśmy sobie imprezki.Chłopaki śpiewali nam po arabsku i tańczyli swoje narodowe tańce.Naprawdę żal było wyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltasukienka Re: Les Piramides 19.09.08, 21:38 ci bedacy na poczatku wrzesnia tez byli ok, prawili komplementy ale byli bardzo kulturalni,chetni do rozmow a nie "rozrywek", tylko jeden w sumie najprzystojniejszy ale niestety taki jak w innych postach podrywal codziennie inna (Elyes) czasem kilka, przypatrzylam mu sie troche przez 2 tyg bo gdy olalam go na poczatku turnusu zwyczajnie sie obrazil i byl jedynym animatorem z ktorym nie rozmawialam i chyba nie mam czego zalowac;) wszyscy inny bardzo pozytywni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_a Re: Les Piramides 26.11.08, 15:25 witam ja byłam tam w październiku i już nie było tych animatrów byli Kimo, Manou (nie wiem jak sie pisze), Ali, dj Jamajca i jeszcze jeden na W... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltasukienka Re: Les Piramides 26.11.08, 20:33 o to ci sami co na przelomie sierpien/wrzesien tylko wtedy bylo jeszcze 2 dodatkowych, a ten na w to zapewne walid, moglabys napisac co dzieje sie w tym terminie w hotelu? chodzi mi wlasnie o animacje a konkretnie o sporty, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_a Re: Les Piramides 20.12.08, 22:08 tak to ten na w. a co sie dzieje w hotelu normalnie są prowadzone sporty jakis areobik to w wodzie przy basenie to jakies gry w piłke tańce animacje wieczorne i chyba na tyle ;p pozdrawiam (sory ze tak późno ale dano nie było mnie tu) Odpowiedz Link Zgłoś