Dodaj do ulubionych

Hotel LE PRINCE - Nabeul

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 10:21
Jade we wrześniu do hotelu Le Prince w Nabeulu, był ktoś może tam?
Proszę o opinie i rady w stosunu do tego hotelu.
Lece z biurem Selectours.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ad Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.as.kn.pl 15.08.08, 14:04
      taki wątek już istnieje, radzę dobrze poszukać
    • Gość: Kaśka Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: 80.54.201.* 17.08.08, 16:16
      Hej, podaj gg, jeśli masz, właśnie wróciłam stamtąd, chętnie
      opowiem.
      • Gość: Olek Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 17:02
        O fajnie, moje gg: 4105581.

• Gość: Kla Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.chello.pl 17.08.08, 18:20
        cześć Kasiu... ja tez wybieram sie tam z tydzień chętnie dowiedziała bym sie
        jeszcze czegoś... Mogłybyśmy pogadać na gg??? :)
        • Gość: kaśka Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: 80.54.201.* 18.08.08, 22:43
          ok, napisz numer, odpiszę
          • Gość: krzyś Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.08, 10:43
            ja tez zamierzam lecieć mój nr 8608227 .daj znać czy warto
    • Gość: Darianka Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.net137.okay.pl 14.09.08, 16:46
      To Raj na ziemi ;(( sątam wspaniali ludzie;)) naprawdę nie do
      opisania;d naprawdę pięknie ;d tęsknie za tym miejscem;)
      • slazaczka.only Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul 14.09.08, 20:31
        CUDOWNE MIEJSCE!!!!
        pierwszy raz jechałam do Tunezji i trochę się obawiałam tego co tam
        zastanę, szczególnie kiedy naczytałam się wielu postów ludzi, którzy
        chyba mają ciut zawyżone mniemanie o sobie!!!!
        leciałam z selectoursem, obsługa ze strony biura-profesjonalna(nie
        jestem pracownikiem tego biura!!! :) )
        Hotel świetny, obsługa hotelowa również, animatorzy... no cóż na
        pewno paru jest całkiem przystojnych- popatrzeć można, ale na resztę
        szkoda czasu :D
        jedzenie trzeba przyzać dość monotonne, ale ja nie narzekałam,
        na zakończenie dodam tylko, że w połowie mojego pobytu obiecałam
        sobie, że wróce tam za rok i to na 3tygodnie!!!
        już nie mogę się doczekać :D
        • bvb09d Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul 16.09.08, 19:54
          Witam
          Miałem okazję pomieszkiwać tam 2 tygodnie w 2004 r i może za dwa
          tygodnie tam będe, chyba że znajdę jakiś inny miły hotelik w opcji
          last minute. Tak więc za tą cenę i 3* polecam :)
          Pozdrawiam
        • Gość: Adinqa Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.as.kn.pl 17.09.08, 16:24
          slazaczka - zgadzam się z Tobą w 100%, byłam tam w sierpniu 2
          tygodnie i też uważam, że hotel jak na swoje 3* jest bardzo ładny,
          na biuro też narzekać nie mogę :) urlop udał się wspaniale i na
          pewno kiedyś tam wrócę :)
          • Gość: nuna Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: 88.156.164.* 17.09.08, 17:34
            bylam w nabeul 2 razy w pyramidach i kheopsie i chcialabym sie dowiedziec gdzie znajduje sie le prince, tzn w ktora strone miasta-centrum, hammametu czy wogle w innej czesci, bo miasto jest ok i chetnie odwiedze jeszcze kiedys;)
            • Gość: Adinqa Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.as.kn.pl 17.09.08, 20:58
              Nuna: jak wychodzisz z Kheopsa to musisz iść w lewo, a nie w
              prawo. Nie idziesz w stronę centrum tylko w drugą stronę. Hotel
              znajduje się w pobliżu "pałacu ślubów" to taki charakterystyczny
              okrągławy różowy budynek :)
    • alibabadwa Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul 17.09.08, 18:35
      Ludzie, po co tworzycie nowe posty??!! Minimum wysiłku, proszę,,,
      • Gość: nuna Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.rze.vectranet.pl 17.09.08, 21:28
        Adinqa dziekuje za odpowiedz:)
    • Gość: Ryba Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 22:21
      Kochani!!Kto jedzie 26.09 do tego hotelu? piszcie, bo właśnie wybieram się z dziewczyną i parką przyjaciół, więc będzie bardzo miło, jak spotkamy się w tym samym czasie z innymi rodakami:-))mamy wylot o 3:20 z Poznania. Pozdrawiam!
      • Gość: gosia Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.centertel.pl 19.11.08, 15:29
        Witam,jak tam wakacje? Mam nadzieje,że udane. Wybieram się z mężem i dwójką
        dzieci do tego hotelu. Czy warto? Jest ok? Odpisz proszę:-)
        • Gość: etam Re: Hotel LE PRINCE - Nabeul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 18:03
          hotel dno!
          wróciłem kilka dni temu z tego przybytku (tfu!) i mam jak najgorsze wspomnienia.
          po pierwsze - przez tydzień fachowcy hotelowi nie byli w stanie naprawić
          klimatyzacji w pokoju (o tej porze roku jest tam raczej zimnawo nocami). nikt
          się tym nie
          przejął, nie przeprosił, nie zaproponował zmiany pokoju.po drugie - dwa razy pod
          rząd znalazłem w restauracji karaluchy buszujące między talerzami.
          poinformowałem o tym recepcję i zamknięto restaurację, stołowano nas w
          sąsiedniej sali "bistro".
          po trzecie - pokoje dość czyste, ale fragmentami zdezelowane. uwaga na zamki w
          łazienkach, można się zatrzasnąć, bo mechanizm otwierania od wewnątrz bywa
          zepsuty. itp. itd.
          po czwarte - i to najlepsze!!! w tunezyjskich hotelach obowiązuje zakaz
          wnoszenia własnych napojów: wody butelkowanej, napojów gazowanych, alkoholi.
          dlaczego? bo hotele chcą zarobić. cena butli wody w sklepie - 375 mili, a w
          hotelu 2 dinary. przebitka kilkukrotna. hotele, tylko dlatego, że zdecydujesz
          się na wybór właśnie ich oferty pozbawiają cie prawa swobodnego wyboru i stosują
          praktyki monopolistyczne. dlatego wszyscy wnoszą napoje w plecakach. ale w
          hotelu Le Prince zdarzyło mi się o tym zapomnieć i wchodziłem na teren obiektu z
          trzema butlami wody pod pachą i trzema w plecaku. ochroniarz w bramie odebrał mi
          trzy butle z ręki i poinformował recepcję, że pewnie w plecaku też mam wodę
          (miał nosa skubany!). i co? ano recepcjonistka chciała zrewidować mój plecak!!!
          nie zgodziłem się, pojawił sie jakis facet podający się za menadżera - nie był
          nim jak sie potem okazało. po kilkunastu minutach słownych przepychanek, facet
          powiedział, że jeśli oddam butle z plecak, i kupie jedna butlę w hotelu, to on
          mi nazajutrz moje butle odda. zgodziłem się, żeby nie przedłużać idiotycznej
          sytuacji. niestety, gość mnie okłamał - wody nie odzyskałem. dlatego kolejne
          butle przemycałem w plecaku nie nosząc nic w rękach. i już trudno było im
          zarzucić mi cokolwiek. generalnie, dla kilku dinarów, załoga hotelu gotowa jest
          do najgorszych świństw.
          poza tym - poza sezonem ten hotel jest ponurym, zimnym, ciemnym gmaszyskiem.
          załoga co i rusz wygasza światło w holu. wykładziny w korytarza są brudne,
          niektóre ściany obłażą z farby. po prostu dramat, nie hotel. a byłem już w wielu
          hotelach w różnych miejscach, w tym także w Tunezji i naprawdę nie jestem
          specjalnie wybredny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka