Gość: Kasia IP: *.eranet.pl 02.09.08, 14:02 Czy ktoś z Was był z biurem Sun&Fun w Tunezji bo z opinii ciężko stwierdzić czy to biuro jest OK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eris67 Re: Sun&Fun Tunezja IP: *.chelm.mm.pl 02.09.08, 14:31 znajdź wpisy pod moim nickiem- pisałam dużo na ten temat- wróciłam bardzo zadowolona a biuro spiswąło isę na medal pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misinka Re: Sun&Fun Tunezja IP: *.strong-pc.com 02.09.08, 14:44 Byłam raz i jadę za kilka dni powtórnie, to o czymś świadczy!!!!! Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Sun&Fun Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 15:28 Ja osobiscie nie mam wielkich zastrzezen (poza tym, ze rezydentka nie przychodzila na dyzury, ale mi nie byla do niczego potrzebna na szczescie). Ludzie narzekali jednak, ze nie pomogla im, kiedy dostali pokoj z zepsuta klimatyzacja. I jeszcze byla jakas afera, ze nie zalatwila nam posilku zastepczego, ktory nam sie nalezal w dzien wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
mk3065 Re: Sun&Fun Tunezja 02.09.08, 17:38 Ja byłam z Sun&Fun w Sousse w czerwcu tego roku . Wróciłam bardzo zadowolona. Rezydentki Pani Kasia i Ania, które się nami zajmowały to super dziwczyny. Szczególnie Pani Ania to bardzo kontaktowa dziewczyna. Przy następnym wyjeżdzie będę szukała ofert z tego biura. Życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Sun&Fun Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 22:30 Bylam z tym burem w Tunezji i zadnych problemow nie bylo. Polecam to biuro naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś