vera-su 08.09.08, 21:14 jak jest z tymi kwestiami? czy napięcie jest takie jak u nas i wtyczki też? czy można sobie bez problemu naładować baterie np? no i jak z owadami? bardzo obrzydliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: prąd i insekty IP: 62.61.46.* 08.09.08, 21:23 Spokojnie, wszystko jest takie same. Można naładować. Radzę zwrócić uwagę na taką rzecz: my włączając ładowarkę w łazience do ładowania na cała noc, wyłaczyliśmy światło i się okazało, że wówczas w gniazdku nie było prądu, hehe:)) Warto sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: prąd i insekty IP: 62.61.46.* 08.09.08, 21:24 aaaa, owady nie były obrzydliwe, bo ich nie było. No, może jakieś małe mróweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: prąd i insekty IP: 88.156.164.* 08.09.08, 21:30 czesto oprocz pstryczek do wylaczania swiatla jest taka do wylaczania calego pradu w pokoju;p co do owadow to ja akurat trafilam na jakas plage chyba komarow, sprzedaja tam w sklepach i aptekach takie przeciwko do wsadzania w gniazdko i dziala to rewelacyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: prąd i insekty 09.09.08, 09:42 jak ja byłem nie było w ogóle ani jednego komara chyba. Jeśli chodzi o prąd to warto zabrać ze sobą rozgałęziacz. Odpowiedz Link Zgłoś