Dodaj do ulubionych

sultan beach hammamet i kelner

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:51
Ludzie, był tam ktos w tym hotelu? szukam kontaktu z kelnerem tam
pracującym ( ma na imię Monham). Byłam tam w lipcu 2008. Moja
znajoma miała z nim romans, okazało się że ma aids (ona). twierdzi
że to on musial ja zarazić, choc ona robila badania pierwszy raz w
życiu, a jak ja znam to niestety "lubi ten sport" - była pare razy w
Egipcie Turcji no i w Tunezji. Nie mamy zadnego kontaktu do
chłopaka. Chcialabym tam zadzwonic, powiedziec mu o tym, sporo
dziewczyn sie zawsze koło niego kręci. No i tak naprawde nie wiadomo
kto kogo zaraził. Straszna sprawa...ale ja polubiłam tego chłopaka.
Chciałabym żeby wiedział... pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: women85 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.system-net.pl 11.02.09, 12:51
      a jak ja znam to niestety "lubi ten sport" - była pare razy w
      > Egipcie Turcji no i w Tunezji

czyli wcale nie wiadomo kto ja zaraził...
      Ludzie, dziewczyny otwórzcie wkońcu oczy, i zacznijcie myslec głową
      a nie d...
    • Gość: mieszka Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 14:08
      a cos więcej o tym delikwencie? sporo Polaków jeżdzi do tego hotelu
      latem....
    • Gość: ona90 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.09, 14:46
      Jeśli możesz to podaj jakieś konkretniejsze dane, ponieważ wszyscy
      mieli na imie podobnie.
      A ja poznałam wszystkich kelnerów tam i mam z kilkoma do tej pory
      kontakt, wiec może pomoge :)
      • Gość: krysia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 14:56
        Ma na imie Monhom. Ma cyba 27 lat, jest z Hammametu, pracował rano i
        wieczorem, na lunchu nie. Średni wzrost, krótkie włosy, bardzo
        długie rzęsy. Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać. Masz do niego
        jakis namiar?
        • Gość: ona90 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.09, 15:01
          Hmm...niestety nie kojarze, aczkolwiek napewno wiem, który to jest,
          ponieważ byłam tam 2 tygodnie na początku sierpnia, więc to mało
          prawdopodobne żeby go zwolnili.
          I zazwyczaj większość kelnerów byla zarówno na śniadaniu jak i
          kolacji.
          Najlepiej byłoby gdybyś miala może jego jakeiś zdjęcie.
          • Gość: krysia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 15:07
            No ale jesli masz z nimi kontakt to chyba wiesz z kim, jak ma na
            imię? Jaki to kontakt? telefon, email? jak sie z nimi konatrujesz?
            piszesz: Ej Ty?
            Niestety nie mam zdjęć. Kurcze jak się z nim skontaktować? ja sie w
            tym roku na pewno do Tunezji nie wybieram.
            • Gość: ona90 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.09, 15:14
              Po prostu nie jestem pewna czy to akurat ten, ponieważ oni często
              używają ksywek, a jeszcze częściej podawają zupełnie inne imiona,
              dlatego tez nie przypominam sobie żadnego Monhama i nie mam z
              takowym kontaktu.
              • Gość: krysia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 15:17
                Ten ma na pewno Monhom na imię. A może jakis jego kolega z pracy ma
                jego numer?
                • Gość: ona90 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.09, 15:31
                  img141.imageshack.us/my.php?image=obraz392oa5.jpg
                  to nie przypadkiem ten?
                  bo jak nie to nie wiem, ma podobne imie i wiekowo również tak samo.
                  • Gość: krysia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:04
                    No kochana dzięki!!! To dokładnie ON. To przynajmniej ostrzezenie
                    dla innych. Jesli masz z nim kontakt - to przekaz mu newsy z Polski.
                    A jak nie chcesz sama to daj namiary, zadzwonie do delikwenta.
                    • Gość: ona90 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.09, 16:26
                      no akurat z nim nie mam kontaktu, chociaż zaprzyjaźniliśmy się.
                      Zawsze ostrzegał mnie przed 'hotelowymi podrywaczami' i zapoznał
                      mnie z tymi fajnymi, a sam nie dał się poderwać nigdy.
                      Dlaczego? bo ma żone i dwójke dzieci. Dlatego też codziennie rano i
                      wieczorem pracował, bo musi ich utrzymać.
                      No, ale jak widać nie był taki święty.
                      Nr postaram się załatwić, bo mam kontakt z jego kolegą z pracy i
                      postaram się jak najszybciej Ci go przekazać.
                      • Gość: tunezyjka Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:29
                        Żone i dwójke dzieci? Monhom??? hahaha,No to Ci naściemnial nieźle,
                        znam go od dwóch lat, nieraz bylam u niego w domu, bo jest
                        przyjacielem mojego męża. Ciekawego czemu nie dal Ci sie poderwac,
                        raczej inne nie maja z tym problemu, tyle że on lubi starsze... No
                        cóz, mam do niego obydwa telefony, dzwonię:( zawsze mu mowilam ze te
                        jego podboje źle sie dla niego skończa:(
                        • Gość: ona90 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.09, 16:42
                          Nie wiem, może masz i racje ;)
                          Nie będe się kłocić, bo większość z nich dobrze potrafi ściemniać.
                          Co prawda słyszałam to nie tylko od niego, ale i od jego
                          przyjaciół...ale dobra spierać się nie będe.
                          Może po prostu nie jestem jak inne kobiety, które jadą do Tunezji po
                          to by podrywać, a potem jak się okazuje ciężko za to płacić...
                          • Gość: tunezyjka Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 17:41
                            Przecież sama napisalaś że nie dał Ci sie poderwać ;)
                            • Gość: ona90 Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.09, 21:31
                              Miałam na myśli brak reakcji na jakiekolwiek spojrzenia, słówka za
                              nim się z nim zgadałam po koleżeńsku, bo zazwyczaj obsługiwał mój
                              stolik. Bo nie powiem, był jednym z przystojniejszych tam ;)
                              Tak czy siak nie spodziewałabym się...
            • dinah33 Re: sultan beach hammamet i kelner 14.02.09, 11:29
              Gość portalu: krysia napisał(a):

> No ale jesli masz z nimi kontakt to chyba wiesz z kim, jak ma na
              > imię? Jaki to kontakt? telefon, email? jak sie z nimi konatrujesz?
              > piszesz: Ej Ty?
              > Niestety nie mam zdjęć. Kurcze jak się z nim skontaktować? ja sie w
              > tym roku na pewno do Tunezji nie wybieram.

sorry krysia, to koleżanka "uprawia sport" i nie wie z kim???
              nic tylko pogratulować bezmyślności ...no comments
              • Gość: krysia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:02
                Ona wie z kim. I jej to zwisa kto kogo zarazil. Bezmyslna sucz. Ja
                szukam tylko kontaktu do faceta. Wiem troche o nim ale nie mam
                telefonu ani innego kontaktu, to wszystko.
    • Gość: xyz Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 21:43
      On sie prowadzal z moją córką....................
      • Gość: Kasia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.centertel.pl 20.02.09, 22:51
        xyz napisał: On sie prowadzal z moją córką...................

oj no to ladnie, lepiej wyslil corke do lekarza..Chociaz wiesz to
        nic pewnego, bo dziewczyna nie wie od kogo to zlapala, ale skoro z
        nim tez spala to mogla go zarazic.
    • turkeyissexi Re: sultan beach hammamet i kelner 22.02.09, 10:30
      Najłatwiej powiedzieć o tej dziewczynie, że suka i puszczalska, ale ja raczej
      myślę o tym co teraz przeżywa. Strasznie mi jej szkoda... Pewnie nigdy nie
      przypuszczała, że taki los może ją spotkać! Ojojoj... Uważam, że powiadomienie
      tego kelnera jest absolutnie konieczne, choć tam świadomość zdrowia i
      antykoncepcji jest niższa i nie wiem czy uświadomienie tego człowieka o ew.
      zagrożeniu cokolwiek zmieni w jego zachowaniu... OBY!!
      • Gość: krysia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:16
        Chłopak już wie. Jest przerażony. Twierdzi że nigdy nie robil tego
        bez prezerwatywy. Ma zglosić sie badania mimo to. I powiedział że to
        laski za nim latają a nie on za nimi. Że błagają go nieraz o seks.
        Potrafią wysłac męża z dziecmi na Sahare a potem zabawiają sie z
        polową obslugi hotelu...
        No i jeszcze kwestia zarażenia... byc może on juz miala hiv przed
        przyjazdem do Tunezji, to nie byl jej pierwszy przygodny seks...
        • turkeyissexi Re: sultan beach hammamet i kelner 22.02.09, 18:57
          Szczerze to jestem w stanie w to uwierzyć, że tak za nim latają, bo przecież
          opowieści o sex turystyce nie są wyssane z palca ani nie opierają się jedynie na
          dziewczynach, które zakochując się w animatorach czy kelnerach dały ponieść się
          emocjom.
          Dobrze, że on o tym już wie! Nie dziwę się, że jest przerażony! Mam jedynie
          nadzieję, że skorzysta z tej wiedzy i nie będzie zarażał innych!
          • Gość: krysia Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 19:03
            turkeyissexi,narazie nie wiadomo czy on jest zarażony.... oby nie.
            • Gość: tunezyjka Re: sultan beach hammamet i kelner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 07:52
              hej ludzie. Monhom ma juz wyniki...ale nie wiem jakie:( Nie chciał
              mi powiedziec. Pozwolił na udostepnienie swoich nr telefonów i kto
              cos miał z nim wspolnego ma dzwonic. Tak więc panie i panowie (?kto
              wie?), do dziela.
              00216 22273416
              00216 95615235
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka