Dodaj do ulubionych

marhaba hotel w sousse

IP: 92.24.24.* 17.04.09, 21:50
czy był ktoś w hotelu marhaba w sousse?? jeśli tak to prosze o
opinie tego hotelu:) z góry dziękuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabi Re: marhaba hotel w sousse IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 09:47
      Ja co prawda nie byłam ale wybieram się do Marhaba Club 8 maja z Katowic, z tego
      co wiem hotele są obok siebie ;] po powrocie podzielę się wrażeniami ;] no chyba
      ze jedziesz za niedługo ;p pzdr
      • Gość: zzzzz Re: marhaba hotel w sousse IP: 89.243.39.* 18.04.09, 23:15
        tak tak te hotele sa obok siebie:) ja lece w czerwcu takze jeszcze
        troszke czasu zostało :) mam nadziej ze jeszcze ktoś sie wypowie
        na temat marhaba hotel, dziekuje:)
    • Gość: ania wawa Re: marhaba hotel w sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:44
      Witam, może się przyda...:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=89000941&a=93651696
      • Gość: Nina Re: marhaba hotel w sousse IP: *.177.124.123.algrim.pl 27.05.09, 22:56
        Bylam w Marhabie i naprawde polecam.Sam hotel,ogrod hotelowy,obsluga i jedzonko to wszystko to rewelacja!!!
        • Gość: zzzzz Re: marhaba hotel w sousse IP: 78.146.107.* 28.05.09, 00:20
          ciesze się:) a powiedz byłaś w tym hotelu w tym roku czy
          wczesniej ?? czy pokoje sa na morze?? ja mam zaznaczone w
          widokiem na basen <nie maogłam zaznaczyc na morze bo w biurze nie
          mieli takiej opcji zaznaczyc z widokiem na morze> takze czy widok na
          basen to jednoczesnie widok na morze?? pozdrufffki :)
          • Gość: Gabi Re: marhaba hotel w sousse IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 01:08
            Nie ma w tym hotelu bezpośredniego widoku na morze, masz na basen czyli w stronę
            morza, po tej stronie jest też ogród palmowy. Morze możesz zobaczyć chyba tylko
            z wyższych pięter i to zza palm a są one wysokie. Jeśli będziesz miała widok na
            basen to super :) jest naprawdę ślicznie. Nie byłam w samej Marhabie ale w
            Marhaba Club czyli tuż obok i u nas była identyczna sytuacja. Chyba nawet
            pisałam posta powyżej przed wyjazdem. Jestem po i uważam ze kompleks hoteli
            Marhaba jest cudownym miejscem - bedziesz zadowolona :) pozdrawiam :)
            • Gość: Nina Re: marhaba hotel w sousse IP: *.177.124.123.algrim.pl 28.05.09, 10:00
              Ja takze mialam widok na basen i bajkowy ogrod palmowy.Bylam w tym hotelu w tamtym roku.Pokoje sa ok.Nad basenem wieczorami codzienne animacje,takze nie bedziesz sie tam nudzic.W tym roku jade do Grecji i boje sie,ze tam nie bedzie tak pieknie jak w Marhabie.
              • Gość: Wrocek Re: marhaba hotel w sousse IP: 188.33.11.* 05.06.09, 13:40
                My lecimy do Marhaby 11.07 z Katowic. Pozdrawiamy wszystkich współtowarzyszy. Z
                pewnością ten pobyt będzie świetny... Do zobaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka