Gość: aga Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.net.stream.pl 20.07.09, 15:54 I jak było, bo my lecimy 23.07 na 2 tyg. i nie wiem czy dobrze zrobiliśmy rezerwując, bo opinie są różne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam110 Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.biznesdsl.etel.pl 21.07.09, 08:58 Wszystko zależy od tego jak jesteście nastawieni. My byliśmy w tamtym roku i wróciliśmy zadowoleni. Pokoje skromne, codziennie sprzątane, hotel na dużym terenie z własną bardzo szeroką plażą, na której są dwa boiska do siatkówki i pilki nożnej. Czyste baseny, dobre tunezyjskie powtarzam tunezyjskie a nie polskie jak się niektórzy chyba spodziewali jedzenie. My byliśmy we wrześniu więc nie wiem jak działa klimatyzacja i z powodu mniejszej ilości turystów nie mielismy problemu z tłokiem na stolowce czy na basenie. Dużo animacji, aerobic, taniec brzucha , strzelanie z łuku, jest kort tenisowy. Niedaleko hotelu są malutkie wykopaliska archeologiczne- świetnie zachowane mozaiki o których nikt nie informował. Na zorganizowanej wycieczce byliśmy tylko na Saharze. Resztę to znaczy Tunis, Kartagina i Sidi bu Said zwiedziliśmy na wlasną rękę korzystając z tunezyjskich środków lokomocji.(dużo taniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: 195.205.202.* 21.07.09, 22:26 Jesteśmy bardzo zadowoleni i gdyby nie to że już kilka lat temu obiecaliśmy sobie że co roku jedziemy do innego hotelu to pewnie byśmy go jeszcze odwiedzili..... Przy zakwaterowaniu daliśmy w recepcji 10 dolarów prosząc o pokój mieszczący się w przedziale numerycznym od 1-100 , te pokoje są po remoncie a własciwie mają wymienione okna na plastiki bo umeblowanie jest takie same jak w pozostałych pokojach...jeśli traficie do starszych pokoi to poproscie o pokój na pietrze -bedziecie mogli zostawiać otwarty balkon wychodząc na plaże czy baseny.Pokoje wyposażone skromnie ALE wygodne łóżko jest,nocne szafki,stół,krzesła,szafa,duże lustro-nam naprawdę nic wiecej nie było potrzebne.Toaleta oddzielna z łazienką w której jest wanna-woda gorąca zawsze,tylko czasem słabe ciśnienie. Jedzenie w miarę.....mnie najbardziej smakowały śniadania-głodni na pewno nie bedziecie - jedyny minus to mało owoców , właściwie przez dwa tyg na przemian był arbuz,melon i brzoskwinie. największy plus tego hotelu to zespół animatorów,którzy dwoją się i troją od rana do nocy-wieeelki ukłon dla Chico,Kimo,Tito,Mamadu i Dory..... Plaża piękna ,morze cieplutkie -żyć nie umierać!!!! Zyczę miłego wypoczynku-najważniejsze to na samym początku powiedzieć sobie: "Przylecieliśmy do trzy gwiazdkowego hotelu dobrze się bawić i odpocząć i nie traćmy czasu na pierdoły , niedociągnięcia i szukanie schabowego na stołówce :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.net.stream.pl 22.07.09, 12:28 Bardzo dziękuję o opinie! Najbardziej martwię się o łazienkę i jedzenie, ponieważ lecimy z 2 letnim dzieckiem... Boję się, żeby nie złapał jakiejś biegunki czy czegoś podobnego... Mamy wykupioną opcję all. Na pałac się nie nastawiamy:) O jaki nr pokoju najlepiej poprosić?? Będę wdzięczna za podpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.09, 11:24 z tego hotelu wróciłam wczoraj generalnie jestesmy bardzo zadowoleni tunezyjskie jedzenie z przepysznymi warzywami, do wyboru do koloru (oczywiście POLACY narzekali!) w pokojach czysto, NIE dałam 10 dolców (POLACY dają!) i bez problemu zamieniłam pokój - chciałam bungalow (rozmawiac bezpośrednio z dyrektorem) plaża przyjemna, woda bardzo płytka na basenach leżaki zajmują POLACY! ok 5 rano bardzo fajne animacje my jesteśmy BARDZO zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalalulala Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.rybnik.vectranet.pl 29.07.09, 15:30 witam, wybieram się do tego hotelu 30.07.09 - jestem ciekawa czy pokoje dla rodzin 2+2 w budynku piętrowym składają się z dwóch pomieszczeń tak jak to jest w bungalowach? Dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Wróciliśmy z Club el bousten 29.07.09, 18:23 Jak z opcją All co wchodzi w jej skład? mam na mysli alkohole Czy w okolicy jest sie gdzie zabawić dyskoteki kluby itp? Z jakiego biura byliście? na plazy leżaki sa darmowe rozumiem? Dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 13:57 w tym hotelu jest chyba tylko opcja all (nie widziałam żeby ktoś miał inną - lipiec 2009) w skład wchodzą: -alkohole: bukha, whisky, wódka, gin, wina białe, różowe czerwone i piwo nierozcieńczane:) -inne napoje typu cola, sprite, mirinda, soki, woda min gaz i niegaz -pizza o 23.00 -lody, naleśniki i pączki o 16.00 - no i jadełko na stołówce na dyskoteki nie chodziliśmy bo wypoczywaliśmy z dzieciakami:) byliśmy z SUN FUN - wspaniały rezydent!!!!! na plaży leżaki sa płatne! na basenie zarówno leżaki jak i materace są w cenie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Wróciliśmy z Club el bousten 31.07.09, 11:02 Greka:) dzieki za info tez zamierzam wybrac sie z Sun Fun.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 13:55 życzę udanych wczasów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 13:52 pokoje 2+2 w hotelu składają się z jednego pokoju, łazienki, małego przedpokoju i balkoniku, my mieliśmy łóżko małżeńskie i łóżko pietrowe jako dostawka w hotelu wyremontowane są pokoje od nr 1 do (chyba) 150, reszta nie jest zaciekawa, aczkolwiek są tacy co tam mieszklali i byli zadowoleni:) my wybraliśmy bungalowy (zamiana bezproblemowa i bezłapówkowa - wystarczy poprosić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalalulala Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.rybnik.vectranet.pl 30.07.09, 15:43 Mam nadzięję że pobyt się nam uda, zwłaszcza że jedziemy z dwójką dzieci 3 i 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 13:54 my pobyt zaliczamy do bardzo udanych! byliśmy również z 2 dzieci (5 i 9 lat) - weź sobie na wszelki wypadek jakiś antybiotyk, moi mieli obydwoje anginę, podałam amoksiklaw i augmentin i przeszło (wezwanie lekarza z ubezpieczenia biura kosztuje 50 dol (opłata bezzwrotna), daje zastrzyk i też antybiotyk, chyba z grupy cefuroksim...czy coś tam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janekloto Re: Finanse IP: 212.122.206.* 13.09.09, 11:24 Lecę 17.09 br czy w hotelu lub jego pobliżu jest bankomat. Jak lepiej zabrać pieniądze z kraju (euro, dolory czy funty), czy kożystać z bankomatu. Jak z płaceniem kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka~ Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.tktelekom.pl 02.08.09, 15:17 Mam pytanie odnośnie bungalowów... chodzi o to ze jesteśmy grupką 6 osób i mamy zarezerwowane 2 pokoje, czy można w recepcji poprosić o taki bungalow, żebyśmy byli razem... Ile osób w ogole może być tam zakwaterowanych? nie jest nas za dużo? I jeszcze jedno... ile tam jest pokoi w takim bungalowie, zebyśmy się mogli dogadać?? z góry dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 15:44 w bungalowie są dwa pokoje (nie są zamykane tylko otwarte łukiem na przedpokój) po dwa łóżka w każdym + ewentualna dostawka jednoosobowa w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
adamagnes Re: Wróciliśmy z Club el bousten 04.09.09, 14:17 Witam, czy ktoś będzie w El Bousten od 17 września ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: 212.122.206.* 13.09.09, 19:54 17 września wylot z BYDGOSZCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Wróciliśmy z Club el bousten IP: *.rene.com.pl 14.09.09, 01:39 A już myślałyśmy z Adamagnes, że tylko my lecimy 17.09 z Bydgoszczy :-) my do Tunezji po raz trzeci ale do El Bousten pierwszy :-) więc do zobaczenia na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś