aisha_aisha 07.09.09, 21:05 może jakieś opinie o animatorach z les colombes i ich kolegach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aika111 Re: les Colombes animatorzy 13.09.09, 15:58 hej ja właśnie wrociłam z les colombes i jesli chodzi o animatorow to w zyciu nie widzialam takiego przystojnego chłopaka niestety nie pamietam jego imienia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ley-laa Re: les Colombes animatorzy 13.09.09, 20:37 Pewnie chodzi o chłopaka, który prowadził aquaaerobik, łucznictwo i tańczył na wieczornych animacjach, najniższy z animatorów. Bardzo przystojny, wiele kobiet się za nim oglądało :) ale on nie był jakiś nachany, nie narzucał się w przeciwieństwie do kelnerów :) Odpowiedz Link Zgłoś
aika111 Re: les Colombes animatorzy 13.09.09, 21:45 tak mi sie wydaje ze chodzi o tego samego bardzo przystojny i bardzo mily Odpowiedz Link Zgłoś
aisha_aisha Re: les Colombes animatorzy 15.09.09, 15:18 chodzi pewnie o szefa animatorów, hmmmmm... nieziemsko przystojny i kulturalny :) Odpowiedz Link Zgłoś