margot_may 13.12.05, 01:13 w nocy przybywa najwięcej postów na tm forum. jak grzybów po deszczu. może ulokować tu swoją gotówkę? jak myślicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: CUD! 13.12.05, 01:17 uzaleznione jest to od ilosci pracy w pracy, obecnie jest okres gdzie nic nowego sie wydarzyc nie moze i trzeba tak dzialac aby to co juz jest sie nie rozwalilo przed swietami i wolnym okresem, ale moze jest tez inny czynnik o ktorym nie wiem. najlepiej kup akcje google :) Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: CUD! 13.12.05, 01:24 > sie wydarzyc nie moze i trzeba tak dzialac aby to co juz jest sie nie rozwalilo > przed swietami i wolnym okresem, ale moze jest tez inny czynnik o ktorym nie w > iem. znaczy co? masz jakąś misję? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: CUD! 13.12.05, 01:29 ciekawe czy moj sasiad jest feministka od pol roku remontuje po nocach swoj pokoj, jest po 1am.. a on cos skrobie, czesto jest 4 am a on nadal cos wierci. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: CUD! 13.12.05, 01:47 to brzydko podsłuchiwać przez ścianę, co robią inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: CUD! 13.12.05, 01:52 przykro mi ze moj sasiad jest tak glosny ze slysze jak cos piluje co noc, przesuwa itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: CUD! 13.12.05, 04:39 margot_may napisała: > w nocy przybywa najwięcej postów na tm forum. jak grzybów po deszczu. > może ulokować tu swoją gotówkę? jak myślicie? :) Dla jednych noc dla innych wieczor a u innych trzeba juz wstawac... Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: CUD! 13.12.05, 05:14 > Dla jednych noc dla innych wieczor a u innych trzeba juz wstawac... A niekórzy idą dopiero spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: CUD! 13.12.05, 05:31 abaddon_696 napisał: > > Dla jednych noc dla innych wieczor a u innych trzeba juz wstawac... > > A niekórzy idą dopiero spać:) To ja to ja :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: CUD! 13.12.05, 18:38 Pewnie ejstes z jakiegos uniwerku...wy tam nie musicie nic robic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: CUD! 13.12.05, 16:07 margot_may napisała: > w nocy przybywa najwięcej postów na tm forum. jak grzybów po deszczu. > może ulokować tu swoją gotówkę? jak myślicie? :) Gdzie tam "cud". A co lepszego w nocy mają do roboty feministki? Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: CUD! 13.12.05, 20:27 nie wiesz tad, że najlepiej jest się kochać rano? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza To bleman i dziewice też są feministkami, tadzie? 13.12.05, 20:33 tad9 napisał: > margot_may napisała: > > > w nocy przybywa najwięcej postów na tm forum. jak grzybów po deszczu. > > może ulokować tu swoją gotówkę? jak myślicie? :) > > Gdzie tam "cud". A co lepszego w nocy mają do roboty feministki? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To bleman i dziewice też są feministkami, tad 13.12.05, 21:20 feministka - fenol Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga A mi przykro 13.12.05, 21:24 bo tad mi dowalił , tak strasznie ! No , że nie mam z kim seksować nocą. Bo feministki nie mają .Dobrze że chociaż tad ma z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: A mi przykro 13.12.05, 21:35 kocia_noga napisała: > bo tad mi dowalił , tak strasznie ! No , że nie mam z kim seksować nocą. Bo > feministki nie mają .Dobrze że chociaż tad ma z kim. Zwracam uwagę, że w tym co napisałem nie pada słowo "seks". Mógłbym teraz napisać "głodnemu chleb na myśli", ale właściwa mej naturze delikatność powstrzymuje mnie od tego czynu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: A mi przykro 14.12.05, 00:50 tad9 napisał: > kocia_noga napisała: > > > bo tad mi dowalił , tak strasznie ! No , że nie mam z kim seksować nocą. > Bo > > feministki nie mają .Dobrze że chociaż tad ma z kim. > > Zwracam uwagę, że w tym co napisałem nie pada słowo "seks". Mógłbym teraz > napisać "głodnemu chleb na myśli", ale właściwa mej naturze delikatność > powstrzymuje mnie od tego czynu ..... oczywiście, wszyscy wiemy, że jesteś bardzo kobiecy i delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: A mi przykro 14.12.05, 00:53 > oczywiście, wszyscy wiemy, że jesteś bardzo kobiecy i delikatny. a to znaczy, że masz skłonności do znęcania się nad słabszymi... jak sam powiedziałeś. o mój boże, z jakim strasznym bagażem przyszło ci zyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś