Dodaj do ulubionych

Do moderatorow

31.03.06, 02:47
Dzien dobry drodzy moderatorzy. Chcialem zlozyc skarge na dziewice. Nie wiem
czy w liczbie mnogiej czy pojedynczej :). Tak czy sie to jakis wstretny trol.
Zasmieca moj watek!!!! Tak nie moze byc! Czy da sie to jakos zalatwic
polubownie? :) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • evita_duarte Do foruma 101 31.03.06, 02:50
      Drogi forumie sto jeden, wszelkie zgloszenia watkow do usuniecia, a takze
      podejrzenia o trolling nalezy przesylac na adres e-mail, ewentualnie kliknac w
      czerwony kosz i czekac na reakcje administracji.
      • forum101 Re: Do foruma 101 31.03.06, 03:01
        to bylo tak troche pol zartm pol serio... mysle jednak ze sprobuje...
        w sumie musialem otworzyc nowy watek... no ale mniejsza z tym...

Zapytam o cos ciekawszego...
        Czy jest mozliwosc podczepiania tematow czyli dawania wazniejszych watkow jakos
        wyroznionych czy jak chce taki watek stworzyc to po prostu musze napisac
        artykul? Czy taki artykul gdzies by sie mogl ukazac? Na stronie na przyklad?
      • dokowski To skandal taki moderator. Nie buława lecz chęć... 31.03.06, 13:20
        ... szczera...

Mam nadzieję, że będąc moderatorem powstrzymasz na wodzy swoje skłonności do
        obrażania dyskutantów. Będąc z natury optymistą zaufam tym, którzy Ci zaufali i
        usunę Cię z listy nieprzyjaciół. Jeżeli jednak znów zaczniesz mnie po chamsku
        atakować niczym nie sprowokowana, to opiszę Twój przypadek na forum o moderacji.

Z góry wybaczam Ci to, co napiszesz w odpowiedzi na ten post, gdyż świadom
        jestem tego, że nie jest on zbyt miły.

Ciekawe, czy mianowanie na moderatora uszlachetnia, czy przeciwnie, uderza do
        głowy
        • tgmen Re: To skandal taki moderator. Nie buława lecz ch 31.03.06, 13:25
          EVI!

Ja na Twoim miejscu z wrażenia szukałbym szczęki w piaskownicy (jeżeli tam stałaś...)...

I pamiętaj! Nobilitacja -->Obliguje!

-------------------
          "Ciurlać się Wam zachciewa! Ot, co!"
          • evita_duarte Re: To skandal taki moderator. Nie buława lecz ch 31.03.06, 16:20
            Nie no tgmen, umiem robic uniki przed damskimi bokserami :0)
            • kocia_noga Re: To skandal taki moderator. Nie buława lecz ch 31.03.06, 16:23
              evita_duarte napisała:

> Nie no tgmen, umiem robic uniki przed damskimi bokserami :0)

Ojej, doku i ciebie miał na czarnej liscie :))) chyba się popłaczę ze śmiechu.
              • evita_duarte Re: To skandal taki moderator. Nie buława lecz ch 31.03.06, 16:28
                kocia_noga napisała:

> evita_duarte napisała:
                >
                > > Nie no tgmen, umiem robic uniki przed damskimi bokserami :0)
                >
                > Ojej, doku i ciebie miał na czarnej liscie :))) chyba się popłaczę ze
                śmiechu.

To mi nawet odpowiadalo, przynajmniej nie odpisywal na moje posty. No chyba, ze
                byly oficjalnie na czerwono :)
                • dziewice nie potrafie zrozumiec o czym piszecie 31.03.06, 19:53
                  chyba jestem jakis inny

--
                  CEO
            • tgmen Re: To skandal taki moderator. Nie buława lecz ch 31.03.06, 16:24
              ...ale zobligowana mam nadzieję jesteś i solenną poprawę obiecujesz...tak?
              • dokowski Nie musi, jest moderatorką 31.03.06, 16:31
                tgmen napisał:

> ...ale zobligowana mam nadzieję jesteś i solenną poprawę obiecujesz...tak?

Samo podjęcie się tej funkcji jest implicite obietnicą poprawy
                • zlotoslanos Do Doka 31.03.06, 19:01
                  Moderator to nie tron piotrowy.

Za tak lakoniczną, urzędową odpowiedź aż taka ostra riposta? Wymaga się od
                  moderatora unikania osobistych animozji to sama zasada powinna obowiązywać w
                  obie strony a będziemy zdrowsi.
                  • dokowski Jaką ripostę masz na myśli? 04.04.06, 14:54
                    zlotoslanos napisała:

> Za tak lakoniczną, urzędową odpowiedź aż taka ostra riposta?

Miałem ją na liście nieprzyjaciół, tak nisko oceniałem jej kulturę dyskusji.
                    Mimo to podjęła się moderowania i została przyjęta. Mogłem wyrazić po prostu
                    oburzenie z tego powodu, ale ja zachowałem się życzliwiej - postanowiłem
                    zapomnieć o dawnych urazach, zamiast robić aferę i cytować jej najgorsze posty
                    na forum o moderacji, gdzie tylko czyhają na takie kąski.

Poza tym słowo "riposta" sugeruje, że masz mnie za wielonickowca. Nie ma w tym
                    wątku żadnej riposty z mojej strony.
                    • evita_duarte forum o moderacji 04.04.06, 19:33
                      zawsze czeka na twoje nowe watki. Prosze idz tam i zacytuj tylko wiedz, ze
                      zanim ktos zostanie moderatorem administracja sprawdza watki tej osoby.
                      Sugerowanie jakoby istnialy jakiekolwiek posty, ktorych moglabym sie wstydzic
                      jest zwykla niegodziwoscia.
    • dziewice Re: Do moderatorow 31.03.06, 19:45
      w sumie to jakos podswiadomie nie chcialem pisac w twoich watkach gdzies miedzy
      wierszami cos wyczytalem, trafilo sie i troche jest tam mojego, nie widze
      problemu aby to wyrzucic, next time postaram sie zwrocic uwage czyj jest watek.

przepraszam,
      dziewice

--
      CEO
      • evita_duarte Re: Do moderatorow 31.03.06, 19:47
        Mysle ze forum sie nie obrazil niedobry Ty
        • dziewice Re: Do moderatorow 31.03.06, 19:57
          evita_duarte napisała:

> Mysle ze forum sie nie obrazil niedobry Ty

w sumie i tak moglbym zaobserwowac u siebie pewna poprawe, nie zakladam watkow :)
          poza tym skasowanie mnie z forum mogloby doprowadzic do mojego wczesnego
          ojcostwa w wyniku nudy, a chyba tego nie chcecie?

--
          CEO
      • forum101 Re: Do moderatorow 03.04.06, 21:23
        Spoko ale pogadanki o pilnikach i tuszach do rzes zostawcie sobie na priv ok :)
        Ogolnie to luzik no ale bez przesady :) Pozdrawiam :)
        • dziewice Re: Do moderatorow 03.04.06, 21:27
          forum101 napisał:

> Spoko ale pogadanki o pilnikach i tuszach do rzes zostawcie sobie na priv ok :)
          > Ogolnie to luzik no ale bez przesady :) Pozdrawiam :)

Podrawiam Serdecznie Rownierz, Do uslyszenia/Zobaczenia i love its beau..,
          slicznie wygladasz itd.

--
          CEO
          • dziewice Re: Do moderatorow 03.04.06, 21:29
            analfebetyzm - rowniez

--
            CEO
          • forum101 Re: Do moderatorow 03.04.06, 21:31
            > slicznie wygladasz itd.

eno nie swiruj... no co ty... wez przestan...
    • tom.machine ja odmieniam Dziewic. Ale chyba tylko z nazwy 31.03.06, 20:17
      Kiedyś napisał "miałem przed chwilą seksik" czy jakoś tak więc chyba nie
      powinien uzurpować sobie tego miana.
      Co ty na to Dziewic?
      • dziewice Re: ja odmieniam Dziewic. Ale chyba tylko z nazwy 31.03.06, 20:26
        tom.machine napisał:

> Kiedyś napisał "miałem przed chwilą seksik" czy jakoś tak więc chyba nie
        > powinien uzurpować sobie tego miana.
        > Co ty na to Dziewic?

nie widze co piszesz, jest bardzo niewyrazne, rozumiem tylko ze mam kontynuowac
        misje, ok nie ma problemu.

www.chomiks.com/chomiki37.htm
        co ja na to poradze, ze gdy mialem 16 lat uwiodla mnie 11 lat starsza Kobieta?

--
        CEO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka