Dodaj do ulubionych

Kobiety wiecej myslą:)

19.06.06, 11:56
Kiedy mężczyzna śpi,aktywne jest 70% jego mózgu. U kobiety 90% szarych komórek
pracuje pełną para:)

Drogie panie, mamy o 30% więcej połaczeń między obiema pólkulami mózgowymi.

Eh...kocham Cosmo,to taka pouczająca gazeta:))))
Obserwuj wątek
    • snegnat Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 11:57
      Nie wiedziałem, że Cosmo stało się popularno naukowe ;-P
      • bri Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:11
        A w ogóle czytałeś kiedykolwiek Cosmo? ;)
        • pavvka Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:12
          To Cosmo jest do czytania? Nigdy bym nie pomyślał :-P
          • bitch.with.a.brain Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:18
            musisz kiedys kogos poprosil,zeby ci zamazal markerem zdjecia mdoelek,to moze
            zauwazysz tekst:)
            • pavvka Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:59
              Smutno będzie wyglądała taka gazeta w 90% zamalowana na czarno ;-)
        • snegnat Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:20
          > A w ogóle czytałeś kiedykolwiek Cosmo? ;)

Jasne, że czytałem. głupio by było naśmiewać się z czegoś czego się nie zna ;-P
    • illiterate Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:37
      A czy kochane kosmo podalo, co z tego wynika?
      Bo tak golym okiem to nic.
      • bitch.with.a.brain Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:45
        Napisało,ale jak chcesz wiedziec co to kup gazetę:)
        • snegnat Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:48
          > Napisało,ale jak chcesz wiedziec co to kup gazetę:)

Co Ty masz jakieś udziały w cosmo, że zalezy Ci na tym by ludzie kupili tą
          gazete? ;-P
          • bitch.with.a.brain Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:58
            czekalam na taka sugestie:)

Niestety nie,ale fajnei byloby tam pracowac
            • snegnat Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:59
              > Niestety nie,ale fajnei byloby tam pracowac

Praca była by zajefajna. Płacili by Ci za wymyslanie głupich tekstów, w które
              musi uwierzyć przeciętna nastolatka ;-P Żyć nie umierać ;-))
        • illiterate Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 13:31
          Bardzo chce wiedziec, i jeszcze, zeby podali, kto to badal i gdzie byl
          afiliowany. Jednak ja, jako biedne illiterate, jestem za glupia na kosmo, jak i
          zreszta cala prase kobieca. W takich pismach to ja tylko ogladam obrazki, wiec
          nie badz podla i napisz, co napisalo.
          • pavvka Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 13:42
            illiterate napisała:

> Bardzo chce wiedziec, i jeszcze, zeby podali, kto to badal

Jak znam życie (i Cosmo), byli to "uczeni amerykańscy", może nawet "z
            renomowanego uniwersytetu" :-)
            • bitch.with.a.brain Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 13:47
              uczona brytyjska susan Nolen - Hoeksema.

a artykul dotyczy nadmiernego myslenia,krotko mowiac zajmowania umyslu
              pie..mi i myslenia naraz o wielu rzeczach.
              • bleman Ale to sie nazywa architektora wielopotokowa ;-) 19.06.06, 14:11
                Poprostu kobiety sa superskalarami ;-)))
                • bitch.with.a.brain Re: Ale to sie nazywa architektora wielopotokowa 19.06.06, 14:13
                  o kurde,gdyby facet mi powiedzial "jesteś superskalarem" to juz bym była jego:)
                  • pavvka Re: Ale to sie nazywa architektora wielopotokowa 19.06.06, 14:17
                    Ciekawe czy ble już tego sposobu na podryw próbował...
                    • bitch.with.a.brain Re: Ale to sie nazywa architektora wielopotokowa 19.06.06, 14:22
                      pewnie wlasnie polecial testowac na kolezankach:)
                      • bleman hohoho ;-) smiejcie sie :P 19.06.06, 14:46
                        a na codzien nie emcze ludzi terminologia fachowa ;-)
                        • pavvka Re: hohoho ;-) smiejcie sie :P 19.06.06, 14:50
                          bleman napisał:

> a na codzien nie emcze ludzi terminologia fachowa ;-)

A jak widać z reakcji BWAB, powinieneś.
                          • bleman Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 14:51
                            bo jest w zbyt dobrym humorze ;-)
                            • bitch.with.a.brain Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 15:08
                              Pewnie że w dobrym:) Jak mogłoby być inaczej. Wczoraj wrócił mój
                              mężczyzna,właśnei piję pyszną kawe i jem tiramisu, za chwlę idę na basen.Życie
                              jest piekne:)
                              • bleman Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 15:10
                                > Pewnie że w dobrym:) Jak mogłoby być inaczej. Wczoraj wrócił mój
                                > mężczyzna,właśnei piję pyszną kawe i jem tiramisu, za chwlę idę na basen.Życie
                                > jest piekne:)

Zazdrosze ci tego basenu i tiramisu :|

Ja sie za to ucze do ...jutrzejszego egzaminu :/
                                • bitch.with.a.brain Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 15:15
                                  Jak będziesz dla mnie miły to Ci kiedyś zrobie tiramisu.Świetnie mi wychodzi:)

Ja egzamin mam w piatek,bede sie uczyc po basenie
                                  • bleman Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 15:17
                                    > Jak będziesz dla mnie miły to Ci kiedyś zrobie tiramisu.Świetnie mi wychodzi:)

a to ja bywam niemily ? ;-)

> Ja egzamin mam w piatek,bede sie uczyc po basenie

Ja mam egzamin, jutro, w czwartek i w sobote :/
                                • pavvka Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 15:18
                                  I bez tiramisu jesteś za gruby, ble :-P
                                  • bitch.with.a.brain Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 15:19
                                    pfff..ja tez jestem za gruba, od dawnych dobrych czasow przybylo mi 10 cm w talii:/
                                    Dlatego ide popływac.
                                    • pavvka Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 15:20
                                      W takim razie powinnaś pływać i nie jeść tiramisu.
                                      Ja się za to ostatnio obżeram truskawkami z bitą śmietaną :-)
                                      • bleman Prosze nie pisac o truskawkach z bita smietana!! 19.06.06, 15:21
                                        Bo inni przez to moga w depresje popasc ;-)
                                        • bitch.with.a.brain Re: Prosze nie pisac o truskawkach z bita smietan 19.06.06, 15:22
                                          dlaczego? Nie lubisz truskawek z bita śmietaną? Pyszne są.Wczoraj sie objadlam:)
                                          Ale dzis nad soba musze zapanowac,choc jeszcze mi bita smietana została.
                                          • bleman Uwielbiam!!!, ale nie mam mozliwosci zjedzenia :/ 19.06.06, 15:28

• pavvka Przecież truskawki są teraz wszędzie n/t 19.06.06, 15:29

• bleman Ale ja sobie nie kupilem i bitej smietany tez nie 19.06.06, 15:30
                                                mam :/
                                                • pavvka Re: Ale ja sobie nie kupilem i bitej smietany tez 19.06.06, 15:31
                                                  To kup, i śmietanę ubij i nie marudź.
                                                  • bleman Ale ja nie umiem ubijac ;-) 19.06.06, 15:32

• pavvka Re: Ale ja nie umiem ubijac ;-) 19.06.06, 15:33
                                                    To znajdź kobietę, która umie i Ci ubije hłehłehłe
                                                  • bleman Tak, na korytarzu wykrzycze 19.06.06, 15:34
                                                    "szukam dziewczyny która ubije mi troch smietany"
                                                    ;-))))))))))
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Tak, na korytarzu wykrzycze 19.06.06, 15:35
                                                    kup bita smietane w sprayu
                                                  • pavvka Re: Tak, na korytarzu wykrzycze 19.06.06, 15:36
                                                    W spreju to nie jest prawdziwa śmietana, tylko coś sztucznego i niedobrego.
                                                  • pavvka A tak w kwestii formalnej... 19.06.06, 15:35
                                                    czy naprawdę uważasz, że ubijanie śmietany jest trudne?
                                                  • bitch.with.a.brain Re: A tak w kwestii formalnej... 19.06.06, 15:36
                                                    trudne nie,ale jak ostatnio ubijałam to ubrudziłam cała kuchnie i wygladalam jak
                                                    aktorka w filmie bukkake:)
                                                  • pavvka Tak to jest... 19.06.06, 15:39
                                                    ...jak się kobieta zabierze za poważne zajęcie :-P
                                                  • bleman ;-))))))), to dzisiaj ubij ku uciesze swojego 19.06.06, 15:41
                                                    faceta ;-)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: ;-))))))), to dzisiaj ubij ku uciesze swojego 19.06.06, 15:42
                                                    jego raczej brudna kuchnia nie cieszy:)
                                                  • bleman ehh.... ;-) 19.06.06, 15:43

• bleman Nie jest trudne, ale mi sie neichce ;-) 19.06.06, 15:41
                                                    A ubijac umiem, nie raz sie piane na omlety ubijalo...nie raz ;-)
                                                  • pavvka Re: Nie jest trudne, ale mi sie neichce ;-) 19.06.06, 15:47
                                                    I jest to zgodne z moją teorią, wg której tyją ludzie leniwi.
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Nie jest trudne, ale mi sie neichce ;-) 19.06.06, 15:50
                                                    prawdziwy leń jest zbyt leniwy żeby zrobić sobie jedzenie:)
                                                  • pavvka I w związku z tym żywi się czipsami 19.06.06, 15:51
                                                  • bitch.with.a.brain Re: I w związku z tym żywi się czipsami 19.06.06, 15:53
                                                    nie,leniwemu sie po czipsy nie chce isc:)
                                                    Moja koleżanka,zreszta znana Blemanowi jest tak leniwa,ze nieraz jej sie nie
                                                    chce isc do kuchni po jedzenie:)
                                                  • pavvka Re: I w związku z tym żywi się czipsami 19.06.06, 15:55
                                                    I taki ktoś zwykle znajduje sobie partnera, któremu się chce gotować :-)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: I w związku z tym żywi się czipsami 19.06.06, 15:55
                                                    no tak:) U niej efekty sa juz po miesiacu:)
                                                  • pavvka Re: I w związku z tym żywi się czipsami 19.06.06, 15:56
                                                    Jakie efekty? Już utyła?
                                                  • bitch.with.a.brain Re: I w związku z tym żywi się czipsami 19.06.06, 15:59
                                                    tak:) albo jest w ciązy:) Trudno stweirdzic:P
                                                  • bleman Utyła :O ? ;-)) 19.06.06, 16:51

• pavvka Re: Utyła :O ? ;-)) 19.06.06, 17:07
                                                    To dobrze, będziecie teraz lepiej do siebie pasowali :-P
                                            • snegnat Re: Uwielbiam!!!, ale nie mam mozliwosci zjedzeni 19.06.06, 16:29
                                              A ja już się trochę przejadłem. Ileż w końcu można jeśc tych omletów z
                                              truskawkami i truskawek ze śmietaną ;-P
                                  • bleman Wszyscy sie czepiaja tego ze ejstem guby :( 19.06.06, 15:22
                                    dajcie mi spokuj, albo niech ktos wreszcie dostrzeze we mnie troche "chudosci " ;-))
                                    • bitch.with.a.brain Re: Wszyscy sie czepiaja tego ze ejstem guby :( 19.06.06, 15:23
                                      Wszyscy tak?????A ja to sie nie liczę?!Pewnie,moje zdanie nikogo nie obchodzi:((((
                                      • bleman ;-)) 19.06.06, 15:29
                                        > Wszyscy tak?????A ja to sie nie liczę?!Pewnie,moje zdanie nikogo nie obchodzi:((((

Nie no, kogos pewni obchodzi ;-)))

Ok, dzieki za ta niewelka dawke chudosci ktora mi co jakis czas serwujesz;-)
                                        • bitch.with.a.brain Re: ;-)) 19.06.06, 15:30
                                          nie marudź, moim zdaniem jesteś wielkosciowo akurat,najwyżej mozesz troche nad
                                          umiesnieniem popracować.A tak to jest ok.
                                          Nie bede wspominac o wizycie u fryzjera;)
                                          • bleman Re: ;-)) 19.06.06, 15:31
                                            nie marudź, moim zdaniem jesteś wielkosciowo akurat,najwyżej mozesz troche nad
                                            > umiesnieniem popracować.

Wiem...

> A tak to jest ok.

:) dzieki ;-)

> Nie bede wspominac o wizycie u fryzjera;)

a co ci z tymi wlosami nie pasuje ? ;-)

a jakie niby by lepiej mi pasowaly ? hę ?
                                            • bitch.with.a.brain Re: ;-)) 19.06.06, 15:35
                                              jakeis w ktorych bys wygladal jak facet a nie zakompleksiony małolat:)
                                              Idź do fryzjera,stylistka ci cos dobierze
                                              • pavvka Np. jakieś blond pasemka ;-) n/t 19.06.06, 15:37

• bitch.with.a.brain Re: Np. jakieś blond pasemka ;-) n/t 19.06.06, 15:43
                                                  raczej dobre strzyzenie
                                              • bleman Taaa, asymetryczna grzywke ;-) 19.06.06, 15:43

• bitch.with.a.brain Re: Taaa, asymetryczna grzywke ;-) 19.06.06, 15:47
                                                  a dlaczego nie:)
                                                  choć raczej cieniowanie wokół twarzy
                                                  • bleman Znaczy siie co ? 19.06.06, 16:51

• pavvka Re: Wszyscy sie czepiaja tego ze ejstem guby :( 19.06.06, 15:23
                                      bleman napisał:

> niech ktos wreszcie dostrzeze we mnie troche "chudosci "

Trudno ją dostrzec, bo jest schowana pod grubą warstwą tłuszczu hehehe
                                      • bleman och ty! ;-) 19.06.06, 15:29
                                        wcale nie, warstwa nie jest gruba!
                                        • pavvka Just kidding 19.06.06, 15:30
                                          Zresztą nawet nie wiem jak wyglądasz, podłapałem te teksty od KF :-)
                                          • bleman ;-))) 19.06.06, 15:32

• snegnat Re: Ona sobie tak zartuje, droczy sie ze mna ;-) 19.06.06, 16:28
                                    > I bez tiramisu jesteś za gruby, ble :-P

Bleman spaślak ;-P
              • bleman A czy czytanie cosmo przypadkiem nie sprzyja 19.06.06, 14:47
                nadmiernemu myslenmiu o pierdołach ? ;-)
                • bitch.with.a.brain Re: A czy czytanie cosmo przypadkiem nie sprzyja 19.06.06, 15:08
                  chyba nie,zreszta to wszystko wina budowy mozgu:)
      • bleman Ale prawda jest ze kobiety np.zachowuja 19.06.06, 13:40
        na starosc lepsza sprawnosc umyslowa. ;-)

I ponoc maja lepsza pamiec... ;-)
        • pavvka Re: Ale prawda jest ze kobiety np.zachowuja 19.06.06, 13:43
          bleman napisał:

> na starosc lepsza sprawnosc umyslowa. ;-)
          >
          > I ponoc maja lepsza pamiec... ;-)

Bo mniej piją :-)
          • bleman A dowodem na poparcie tej tezy jest malzenstwo 19.06.06, 13:46
            Ozzy'iego i Sharone Osbourne ;-))))))))))))))))))))))))))))))
    • dziewice Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 12:42
      :-), mam w zwiazku z tym kilka teorii, nawet je napisalem ale w ostatniej chwili
      je wyrzucilem z ekranu :).

bitch.with.a.brain napisała:

> Kiedy mężczyzna śpi,aktywne jest 70% jego mózgu. U kobiety 90% szarych komórek
      > pracuje pełną para:)
      >
      > Drogie panie, mamy o 30% więcej połaczeń między obiema pólkulami mózgowymi.
      >
      > Eh...kocham Cosmo,to taka pouczająca gazeta:))))
    • bleman O tak cosmo ;-) najbardziej stereotypowe kolezanki 19.06.06, 13:41
      z mojego LO to czytaly ;-)))
    • evita_duarte no wiadomo cosmo:) 19.06.06, 13:55

• pavvka Re: no wiadomo cosmo:) 19.06.06, 14:06
        Tak, Cosmo to czołowy organ (bez brzydkich skojarzeń ;-) feministycznie
        nastawionych intelektualistek :-P
        • evita_duarte lol 19.06.06, 14:09
          Ciebie dawno nie widzialam. gDzie sie podziewasz (moze w watkach, w ktore nie
          zagladam..)
          • pavvka Re: lol 19.06.06, 14:16
            Mądraratorka powinna zaglądać wszędzie.
            • evita_duarte Re: lol 19.06.06, 16:02
              Wcale nie, bo od tego jest kosz zeby na niego klikac. Jak widze kilka znajomych
              osob sobie gadajacych na temat, ktory mnie nie interesuje to nie zagladam. No
              chyba, ze to sa osoby trollujace.
              • pavvka Re: lol 19.06.06, 16:07
                Czyli mądraratorka robi za śmieciarza - jej rolą jest regularne opróżnianie
                kosza
                • evita_duarte :))) 19.06.06, 21:35
                  Nie to admini oprozniaja kosz. Ja nie widze watkow wklikanych. Jak ktos chce
                  cos zglosic musi maila napisac, ale generalnie porownanie trafne :)
    • bleman masz,poczytaj ;-)))) 19.06.06, 14:50
      en.wikipedia.org/wiki/Superscalar
    • jaona27 uwielbiam cosmo... 19.06.06, 14:50
      czytam juz dobre pare lat,choc lubialam bardziej z byla redaktorka,teraz te
      zdjecia tych chlopaczkow mlodych mnie denerwuja i zabieraja tylko miejsce...
      • bitch.with.a.brain Re: uwielbiam cosmo... 19.06.06, 15:09
        mnie też te zdjecia denerwują,bo oni są zawsze w majtkach!
        a w ogole to cosmo mogloby z okazji Mundialu rozebrac naszych piłkarzy:)
        • bleman A jestes moze zainteresowana 19.06.06, 15:11
          reprezantantkami roznych krajow w "strojach spotrowych" ? ;-)))))))
          • bitch.with.a.brain Re: A jestes moze zainteresowana 19.06.06, 15:16
            nie,jestem zainteresowana reprezentantami naszego kraju bez strojow:)
            • bleman eee, naprawde nie ejstes zainteresowana 19.06.06, 15:16
              paniami w "strojach sportowych";-))))) ?
              • bitch.with.a.brain Re: eee, naprawde nie ejstes zainteresowana 19.06.06, 15:22
                ich to pełno pokazuja,już mi sie znudzily. Teraz interesuje mnie nagi Artur Boruc:)
                • bleman Re: eee, naprawde nie ejstes zainteresowana 19.06.06, 15:32
                  > ich to pełno pokazuja,już mi sie znudzily. Teraz interesuje mnie nagi Artur Bor
                  > uc:)

hmm, jakis fotomontarz sie znajdzie ;-))))
                  • bitch.with.a.brain Re: eee, naprawde nie ejstes zainteresowana 19.06.06, 15:37
                    pff...fotomontaż mnie nie interesuje,juz wole wyobraźnie:)
    • tad9 Teraz wszysko jasne! 19.06.06, 16:21

> Kiedy mężczyzna śpi,aktywne jest 70% jego mózgu. U kobiety 90% szarych komórek
      > pracuje pełną para:)

A więc kobiety myślą - gdy śpią. To wiele wyjaśnia...
    • magnusg Szkoda,ze tylko o horoskopach,telenowelach i 19.06.06, 16:30
      malowaniu paznokci:)))
      Lista wynalazcow pokazuje,ze mezczyzni mysla bardziej pozytecznie.
      • kochanica-francuza Bo magnus to siedzi w naszym mózgu 19.06.06, 16:32
        i wie o czym myślimy hahaha
        • magnusg Re: Bo magnus to siedzi w naszym mózgu 19.06.06, 17:04
          Rozgladnij sie dookola w swoim mieszkaniu i pomysl,ktore z tych rzecz cie
          otaczajacych wymyslily kobiety.
          A oczym myslicie widac po waszych wypowiedziach i waszych gazetkach.(Oczywiscie
          to mocne uogolnienie,ale nie calkiem bezpodstawne)
          • pavvka Re: Bo magnus to siedzi w naszym mózgu 19.06.06, 17:07
            Gdyby ktoś próbował mi imputować o czym myślę na podstawie zawartości magazynów
            dla mężczyzn, to chyba bym się zrobił agresywny.
          • bitch.with.a.brain Re: Bo magnus to siedzi w naszym mózgu 19.06.06, 18:17
            tak,a pomysl ile rzeczy wynalazły osoby pochodzenia chłopskiego.Też
            zastanawiajaco mało. Polki moga studiowac od końca XIX wieku, poczatkowo bez
            mozliwosci uzyskiwanai tytułów naukowych.
            Zastanow sie dlaczego tak malo z tego co nas otacza wynaleźli Polacy. widocznie
            nasz narod masowo mysli o horoskopach:)
          • kochanica-francuza Re: Bo magnus to siedzi w naszym mózgu 19.06.06, 21:31
            magnusg napisał:

> Rozgladnij sie

rozejrzyj się

dookola w swoim mieszkaniu i pomysl,ktore z tych rzecz cie
            > otaczajacych wymyslily kobiety.

jak cię zamknę w klatce i będę dostarczać jedynie pożywienia, też niewiele
            wymyślisz... porównaj to z sytuacją kobiet przez wieki.

Pomijam że mam na sobie ciuchy - kto wynalazł szycie, dzierganie i tkanie, hę?
            Krasnoludki?

> A oczym myslicie widac po waszych wypowiedziach i waszych gazetkach.

Jakich "naszych gazetkach" Babskich pismach? Nie ja je tworzę, mnie od nich mdli...
    • kochanica-francuza No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:31
      chyba schudłeś odrobinę ;-) ale może mi się zdawało...

ale to NIE znaczy, że masz wrócić do dawnych nawyków żywieniowych, jasne?????
      • pavvka Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:33
        kochanica-francuza napisała:

> ale to NIE znaczy, że masz wrócić do dawnych nawyków żywieniowych, jasne?????

Zmieniłaś blemanowi nawyki żywieniowe? :-o
        • kochanica-francuza Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:34

> Zmieniłaś blemanowi nawyki żywieniowe? :-o

Skoro schudł to mam taką nadzieję...
          • pavvka Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:42

>
            > > Zmieniłaś blemanowi nawyki żywieniowe? :-o
            >
            > Skoro schudł to mam taką nadzieję...

Może np. nabawił się solitera :-P
            • kochanica-francuza Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:44

> Może np. nabawił się solitera :-P

Pavvek ty dziś jesteś sadystą. ;-)
              • pavvka Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:44
                To była jeno hipoteza.
        • snegnat Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:35
          > Zmieniłaś blemanowi nawyki żywieniowe? :-o

Jemu się dopiero zmienią jak BWAB zrobi mu tiramisu ;-P
          • kochanica-francuza Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:37
            snegnat napisał:

> > Zmieniłaś blemanowi nawyki żywieniowe? :-o
            >
            > Jemu się dopiero zmienią jak BWAB zrobi mu tiramisu ;-P

Zrobiła ci bwab tiramisu czy co??? Skąd wiesz?
            • snegnat Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 16:38
              > Zrobiła ci bwab tiramisu czy co??? Skąd wiesz?

Mnie nikt nie zrobił tiramisu, ale jemu obiecała zrobić ;-P
          • bitch.with.a.brain Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 18:18
            tiramisu i truskawki z bita smietaną:)
            • snegnat Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 18:22
              > tiramisu i truskawki z bita smietaną:)

No prosze. Tak Blemana rozpieszczac będziesz? A co na to Twój facet? ;-P
              • bitch.with.a.brain Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 18:24
                No jego tez rozpieszczam:)wiec nie sądze żeby mial coś przeciw. zreszta on
                uważa,ze heteroseksualny facet nie nosi długich wlosow wiec nie poczuje sie
                zagrozony:)
                • snegnat Re: No bleman pocieszę cię 19.06.06, 18:26
                  zreszta on
                  > uważa,ze heteroseksualny facet nie nosi długich wlosow wiec nie poczuje sie
                  > zagrozony:)

LOL Blem jest gejem? No w sumie na takiego mi zawsze wyglądał ;-P
                • bleman To ciekawe dlaczego wiekszosc gejow ma 19.06.06, 21:36
                  krotkie wlosy ;-))

> No jego tez rozpieszczam:)wiec nie sądze żeby mial coś przeciw. zreszta on
                  > uważa,ze heteroseksualny facet nie nosi długich wlosow wiec nie poczuje sie
                  > zagrozony:)

To sredniwoiecze, 18 wiek i 19w to jedno wielkie gej party ;-))
                  • kochanica-francuza Blem masz maila hehe nt 19.06.06, 21:37
    • razatroc Re: Kobiety wiecej myslą:) 19.06.06, 16:41
      ciesze sie niezmiernie :D naprawde ..nie ma to jak myslaca kobieta ,a dzisiaj
      trudno o taka :(
      szkoda tylko ze na mysleniu sie konczy i nie wynika z tego zazwyczaj nic
      pozytecznego ;D
      • kochanica-francuza Następny znawca nt 19.06.06, 16:41
        • razatroc Re: Następny znawca nt 19.06.06, 16:45
          :))))
          jesli zadna kobieta nie daje mi powodu aby myslec inaczej ...to myslec inaczej
          nie bede :)
          przykro mi ;)...
          ja Ciebie nie oceniam :D wiec powstrzymaj sie od wyrazania opini:)...
          • tad9 a o czym śnią kobiety, skoro... 19.06.06, 21:41
            ..tyle wtedy myślą...
            • kochanica-francuza O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 21:42
              Wiesz ile to by zajęło?
              • tad9 Re: O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 21:45

> Wiesz ile to by zajęło?

Wystarczy jeden. Jestem znawcą sennej symboliki. Zobaczymy jakie archetypy
                kołaczą ci się w głowie...
                • kochanica-francuza Re: O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 21:48

> Wystarczy jeden. Jestem znawcą sennej symboliki. Zobaczymy jakie archetypy
                  > kołaczą ci się w głowie...

Śniło mi się, że poszłam z przyjaciółką na wystawę rzeźby. Hehe.
                  • tad9 Re: O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 21:56

> Śniło mi się, że poszłam z przyjaciółką na wystawę rzeźby. Hehe.

A co to były za rzeźby?
                • bitch.with.a.brain Re: O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 21:49
                  Wiec rozszyfruj mi archetypicznie seks z Romanem Giertychem na stole komisji
                  sledczej:)
                  • kochanica-francuza Re: O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 21:49

> Wiec rozszyfruj mi archetypicznie seks z Romanem Giertychem na stole komisji
                    > sledczej:)
                    A komu się śniło?
                  • tad9 Re: O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 21:57

> Wiec rozszyfruj mi archetypicznie seks z Romanem Giertychem na stole komisji
                    > sledczej:)

Ale tu nie ma żadnego kodu. Jeśli śniło ci się coś takiego, znaczy to, że
                    marzysz o czymś podobnym. I tyle.
                    • bitch.with.a.brain Re: O matko tad opisywać ci moje sny? 19.06.06, 22:44
                      ee tam,rozczarowaleś mnie:)
                  • bleman To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 21:58
                    stolu do jadalni ;-)
                    • kochanica-francuza Nooo, widać jak na dłoni 19.06.06, 22:42
                      jakim Tad jest znawcą.

Na pewno nie były to rzeźby falliczne hehe
                    • bitch.with.a.brain Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 22:44
                      moim zdaniem znaczace w tym snie jest to,ze stol był okragłu:)
                      Zreszta ja nie mam jadalni:)
                      • snegnat Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 22:46
                        > Zreszta ja nie mam jadalni:)

Może to jakies ukryte pragnienie żeby ją posiadac? ;-P
                        • bitch.with.a.brain Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 22:47
                          tak,na pewno o to chodziło.Moze jak mi sie to sniło byłam po prostu glodna?:)
                          • snegnat Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 22:48
                            > tak,na pewno o to chodziło.Moze jak mi sie to sniło byłam po prostu glodna?:)

Gdybyś była głodna to śniło by Ci sie, że coś masz w ustach ;-P
                            • bitch.with.a.brain Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 23:38
                              to też mi sie śniło:)
                              Zdecydowanie caly ten sen by z głodu:)
                              • snegnat Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 23:39
                                No widzisz, musisz coś zjeść przed snem wtedy nie będą Ci się takie rzeczy śnić ;-P
                                • bitch.with.a.brain Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 23:41
                                  ale to był przyjemny sen:)
                                  teraz jem truskawki,wiec pewnei mi sie ie przysni:)
                                  • snegnat Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 23:47
                                    > ale to był przyjemny sen:)
                                    > teraz jem truskawki,wiec pewnei mi sie ie przysni:)

Albo przyśni Ci się Roman Giertych wysmarowany bitą śmietaną z truskawkami w
                                    niektórych miejscach ;-P
                                    • bitch.with.a.brain Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 23:56
                                      przyśni mi sie przed egzaminem wtedy.Zwykle mi sie w takich stresowych
                                      sytuacjach snia przesluchania.
                                      a jak mi sie przyśni z truskawkami to nie mam nic przeciwko:)
                                      • snegnat Re: To dowodzi twojej checi kupienia wiekszego 19.06.06, 23:58
                                        Stresujesz się na noc przed egzaminem? To trochę takie niezdrowe ;-P
    • kochanica-francuza Pavvka 19.06.06, 21:42
      Nerja mówi, że wie, o czym myślisz - o przedłużkach. Tego nie ma ani w męskich,
      ani w kobiecych pismach. ;-)
      • pavvka Re: Pavvka 20.06.06, 08:15
        Nie o przedłużkach, jak już, to raczej o anagramach z zestawów 7 liter :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka