stalker7 05.09.07, 22:20 Dlaczego one w kółko tylko paplają i chcą się całować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: Ach te kobiety 05.09.07, 22:29 z tego samego powodu,z jakiego faceci tylko piją piwo i obsikują deski klozetowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
stalker7 Re: Ach te kobiety 05.09.07, 22:32 Ja nie piję piwa i nie sikam. Czy to znaczy, że jestem idealny? PS. Za to kobiety zawsze zapominają podnieść deskę klozetową Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ach te kobiety 05.09.07, 22:44 ja jej po prostu nie opuszczam jak jest podniesiona.Czy to znaczy,że jestme idealna? Jak nie pijesz piwa tto dla mnei nie jestes ideałem, nie lubię pić sama Odpowiedz Link Zgłoś
stalker7 Re: Ach te kobiety 05.09.07, 23:43 bitch.with.a.brain napisała: > ja jej po prostu nie opuszczam jak jest podniesiona.Czy to znaczy,że jestme ide > alna? Nie. To znaczy, że jesteś facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ach te kobiety 06.09.07, 00:27 To znaczy, Biniex, żeś przynajmniej jeden raz w życiu się pomyliła, bo ja na przykład nie lubię i nie piję piwa. =) Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Ach te kobiety 06.09.07, 09:42 bo mają bardzo dużo do powiedzenia interesujących rzeczy i sa spragnione naszych ust oraz ciał tak mysle ja - piczykłak Odpowiedz Link Zgłoś
karolana Re: Ach te kobiety 06.09.07, 10:04 TYLKO paplają i chcą się całować?? o jaaa, ale mają fajnie!! ja też tak chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Ach te kobiety 06.09.07, 19:42 kazdy spotyka takie kobiety na jakie zasluguje Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Ach te kobiety 07.09.07, 08:58 Oprocz tego ze lubia byc sluchane z "zangazowaniem i zrozumieniem" czyli bez moralizowaia i triumfalizmu. Czy to naprawde tak duzo ;))) A co lubia faceci ? Może lubia byc podziwani ? Ja swojego bardzo podziwiam ;)))) Nie wiem tylko czy on o tym wie ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Które kobiety? 07.09.07, 15:48 Ja wczoraj naprawiałam kibel,dzisiaj walczę z kompem , a jutro będę starać się o pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Które kobiety? 07.09.07, 22:17 kochanica-francuza napisała: > Ja wczoraj naprawiałam kibel,dzisiaj walczę z kompem , a jutro będę starać się o pracę... staraj sie o robote hydraulika albo informatyka,masz juz doswiadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Które kobiety? 07.09.07, 22:55 > staraj sie o robote hydraulika albo informatyka,masz juz doswiadczenie... Idąc tym tropem, w czym ja nie mam doświadczenia... Tłumaczka, asystentka osobista, sekretarka, korepetytorka... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Które kobiety? 07.09.07, 23:49 jan_stereo napisał: > bezrobotna :"))) > > Daruj. Ja? A kto zaczął, żebym się starała o posadę hydraulika , bo mam dośiwadczenie z jedną naprawą kibla? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Które kobiety? 07.09.07, 23:50 jan_stereo napisał: > bezrobotna :"))) > > Daruj. Ja tylko kontynuuję twoją cenną myśl typu "Raz zajmowałaś się X, staraj się o pracę w branży X". Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Które kobiety? 07.09.07, 23:03 kochanica-francuza napisała: > Ja wczoraj naprawiałam kibel, Na szczęście postanowiłaś posłużyć się eufemizmem ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Które kobiety? 07.09.07, 23:19 > Na szczęście postanowiłaś posłużyć się eufemizmem ... Wczoraj naprawiałam sracz. Kibel to nie eufemizm. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Które kobiety? 07.09.07, 23:48 Miałem na myśli czasownik, samą czynność ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Które kobiety? 07.09.07, 23:51 johnny-kalesony napisał: > Miałem na myśli czasownik, samą czynność ... No cóż, niestety, naprawdę go naprawiałam. Mam świadków. Kupiłam i wynieniłam dzwon i pływak. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Które kobiety? 07.09.07, 23:51 johnny-kalesony napisał: > Miałem na myśli czasownik, samą czynność ... Kaleson, to , że ty nic nie umiesz, nie znaczy, że wszyscy tak mają... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Które kobiety? 08.09.07, 00:11 To, że wymieniłaś pływak nie świadczy o osiągnięciu wszystkiego ... (śmiem twierdzić), ani o dotarciu do jakiegoś manichejskiego źródła wiedzy tajemnej. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: Ach te kobiety 13.09.07, 19:51 A moj twierdzi, ze ja tylko bzykac sie w kolko chce. O calowaniu i paplaniu nic nie mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Ach te kobiety 13.09.07, 20:34 tierieszkowa napisała: > A moj twierdzi, ze ja tylko bzykac sie w kolko chce. O calowaniu i > paplaniu nic nie mowil. Nie jesteś jedyna: scoby.wrzuta.pl/audio/d4keGuFrom/erotyczne_hity_-_na_wznak link tylko dla dorosłych ;) Odpowiedz Link Zgłoś