Dodaj do ulubionych

Jacenty jest szalony

03.09.03, 22:18
Moze to nie jest argument jakiego powinno sie uzyc w cywilizowanej dyskusji,
ale czytajac jego posty mozna dojsc tylko do takiego wniosku. poza tym,
powtarza sie, nie jest chyba zbyt tworczy. Ciagle epatuje mordowaniem
nienarodzonych. Az podejrzenie ze ma cos na sumieniu. Moze jest ginekologiem
i czerpie zyski z nielegalnej aborcji??
Obserwuj wątek
    • wasza_bogini Loko sam o tym wie, stad jego nick. 03.09.03, 22:21
    • Gość: AGNES Re: Jacenty jest szalony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 22:25
      kociamama napisała:

> Moze to nie jest argument jakiego powinno sie uzyc w cywilizowanej dyskusji,
      > ale czytajac jego posty mozna dojsc tylko do takiego wniosku. poza tym,
      > powtarza sie, nie jest chyba zbyt tworczy. Ciagle epatuje mordowaniem
      > nienarodzonych. Az podejrzenie ze ma cos na sumieniu. Moze jest ginekologiem
      > i czerpie zyski z nielegalnej aborcji??
      HE HE :) DOBRE! PEWNIE TAK JEST I ODREAGOWUJE NA FORUM.
      POZDRAWIAM I POPIERAM
    • Gość: Jacenty Zachowanie perwersyjne... IP: 217.96.29.* 04.09.03, 09:54
      bo jeśli nie miałby to być argument to bys go nie stosowała. I jeszcze
      drobiazg: mogę zrozumieć kompensacje z racji zabicia dziecka przed narodzeniem
      ale z racji nie płacenia podatków za nielegalną tzw aborcję... moze też... ale
      wtedy pisałbym chyba na jakiś stronach ekonomicznych

• Gość: Jacenty kocia_mamo co widzę! IP: 217.96.29.* 04.09.03, 10:58
      Przejżałem Twoje wypowiedzi i dostrzegam, ze chcesz pełnić rolę oficera
      politycznego, zamieszczasz apele nt z kim można rozmawiać, a z kim nie należy
      No no, powinnaś sie wcześniej urodzić mogłabys pracować w Inkwizycji w Czeka
      albo NSDAP. Ty nie chcesz dyskutować Ty chcesz niszczyć...Gdybyś Ty mogła
      rządzić krew by płynęła...;))))
      • Gość: AGNES Re: kocia_mamo co widzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:09
        Gdybyś Ty mogła
        > rządzić krew by płynęła...;))))

TAK, TAK. KREW NIEWINNYCH NIENARODZONYCH DZIECI.
        POZDRAWIAM KOCIA MAMO
        PS.ZAWSZE MAS ZMOJE POPARCIE.
        • Gość: jacenty "Zawsze masz moje poparcie"! IP: 217.96.29.* 04.09.03, 13:06
          Przypomina mi to hitlerowskie: "naszym honorem jest wierność". To jest
          najcelniejsza odpowiedź na pytanie dlaczego feministki są dla mnie Fe. Ktoś
          kiedys na tym forum pytał co mają na sztandarach przeciwnicy Fe. Tutaj własnie
          znalazł odp.: Nie dla fanatyzmu bez względu na kolor jego sztandaru!
      • Gość: barbinator Maciej, Tad, Buzz, Agrafek - wy to widzicie i nic? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 11:27
        Gość portalu: Jacenty napisał(a):

> No no, powinnaś sie wcześniej urodzić mogłabys pracować w Inkwizycji w Czeka
        > albo NSDAP.

Oj moi kochani 217 96 29, stanowczo musicie się podszkolić ideologicznie.
        Umieszczanie inkwizycji w jednym szeregu z czeka i nazistami jest zazwyczaj
        określane mianem feministycznej propagandy. Oficjalny pogląd lobby z którym wy
        się identyfikujecie jest taki, że inkwizycja uratowała cywilizację przed
        upadkiem i teraz też by się przydała, jako młot na feministki.
        • Gość: Jacenty A od kiedy to Fe. krytykują Czeka??? IP: 217.96.29.* 04.09.03, 13:12
          Przecież państwo bolszewików wcielało w życie ideały feminizmu! Czy ty wiesz
          ile wspaniałych feministek oddało swe życie dla Kraju Rad? traktorzystki,
          wspólne żony, budownicze kanałów i drwalki(?). A wszystko dzięki Czeka!
          • Gość: barbinator mózg owinięty w gazetę to jeszcze nie rozum IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 16:14
            Czytanie ze zrozumieniem to dla niektórych jak widzę zbyt trudna sztuka. Nie
            zniechęcaj się jednak zbyt prędko. Pracuj nad sobą a może jak za jakieś 10 lat
            przeczytasz ponownie mój post, to zrozumiesz o co w nim chodzi.
      • kociamama Re: kocia_mamo co widzę! 04.09.03, 14:54
        Gość portalu: Jacenty napisał(a):

> Przejżałem Twoje wypowiedzi i dostrzegam, ze chcesz pełnić rolę oficera
        > politycznego, zamieszczasz apele nt z kim można rozmawiać, a z kim nie należy
        > No no, powinnaś sie wcześniej urodzić mogłabys pracować w Inkwizycji w Czeka
        > albo NSDAP. Ty nie chcesz dyskutować Ty chcesz niszczyć...Gdybyś Ty mogła
        > rządzić krew by płynęła...;))))

Jezeli chodzi o agresje, to to akurat twoje posty az nia ociekaja. Nierozumiem
        dlaczego w ogole w chodzisz na forum feministyczne, skoro sa one dla ciebie
        takie Fe, jak natretnie powtarzasz. Chcialam zauwazyc, ze to nie ja atakuje
        mezczyzn na forum mezczyzna. Sam sie przedstawiasz jako jakis fanatyk, ktory
        plecie w kolko to samo, choc niby przeciwko fanatyzmowi wystepujesz. A twoja
        argumentacja przypomina do zludzenia sposob prowadzenia dyskusji osob z kregu
        Radia Maryja.

Zycze wiecej spokoju wewnetrznego. Zacznij medytowac, moze popraw sobie zycie
        seksualne, to nie bedziesz wkurzac sie pierdami i czerpac sadystycznej
        przyjemnosci z obrazania innych.

Pozdrawiam Twoja zone i goraco jej wspolczuje.
        • Gość: hot_dog Re: Jacenty ma brzuszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 18:14
          IP Jacentego na forum dziecko ma mdłości i brzuszek, bo jest w ciąży. Moze
          dlatego tak sobie plecie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka