IP: *.btc-net.bg 17.07.12, 17:25
Drogie dziewczyny! Mam pytanie odnośnie naszej comiesięcznej przypadłości. Mam 17 lat, okres powinnam dostać tydzień temu. Nie współżyję z moim chłopakiem, jednak nie raz uprawialiśmy petting. Za każdym razem kiedy się spuścił dbaliśmy o to, żeby wszystko `wytrzeć`. ( przepraszam za tą bezpośredniość wink ) Jestem drugi tydzień na wyjeździe i staram się ograniczyć tu jedzenie, jednak nie nazwałąbym tego dietą. Powiedzcie mi, czy to mogą być czynniki wpływające na spóźnienie się miesiączki? Zdarzały Wam się podobne przypadki? Dodam, że do tej pory spóźniał mi się do 3-4 dni. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: okres 17.07.12, 18:58
      W Twoim wieku nieregularne okresy to raczej norma, hormony jeszcze się nie ustabilizowały.
    • dorotakatarzyna Re: okres 17.07.12, 21:09
      Moja piętnastolatka właśnie dostała spóźniony o dwa tygodnie. Na szczęście nie bała się ciąży wink Mi też zdarzały się opóźnienia - to widocznie normalne, jak to mówią, organizm kobiety to nie szwajcarski zegarek. Zwłaszcza jest to normą na wyjeździe. A więc nie ma się czym przejmować!
      • doral2 Re: okres 17.07.12, 21:28
        a może by tak test ciążowy zakupić w aptece, wykonać i mieć pewność, zamiast pytać na forum??
        a jeżeli już na forum pytać, to nie na tym, tylko na wróżbiarskim...
        • dorotakatarzyna Re: okres 17.07.12, 21:34
          doral2 napisała:

> a może by tak test ciążowy zakupić w aptece, wykonać i mieć pewność, zamiast p
          > ytać na forum??
          > a jeżeli już na forum pytać, to nie na tym, tylko na wróżbiarskim...

Ale dziewczyna nie pyta, czy jest w ciąży, tylko czy zdarzają się takie przypadki. Co ma do tego wróżbiarstwo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka