Gość: rowetta IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.01.05, 11:18 Czy ktoś was brał Gynalgin? I jak głeboko go włozyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: GYNALGIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:27 chyba jak najgłębiej się da.mój lekarz zawsze móił,że głęboko,a ja palce mam bardzo długie Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: GYNALGIN 23.01.05, 11:30 im glebiej tym lepiej tylko w trakcie uzywania musisz pamietac o wkladkach, bo strasznie brudzi... po prostu "wycieka", nie jest to przyjemne, ale nie ma wyjscia! ja dodatkowo dostalam Lactovaginal - paleczki kwasu mlekowego, identyczne z naturalnymi w pochwie, dlatego, ze Gynalgin to antybiotyk i wyjalawia on naturalne srodowisko! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: GYNALGIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:54 Moja p. ginekolozka nakazala umieszczac bardzo gleboko "az do oporu" pokazujac na schemacie - az do szyjki - do momentu az poczujesz opor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga26 Re: GYNALGIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:41 Przecież takie rzeczy są normalne i każda kobieta powinna to wiedzieć....!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowetta Re: GYNALGIN IP: *.ipt.aol.com 29.01.05, 00:38 a c\zy wkladajez tabletke mozna sie wspomoc zelem nawilzajacym? czy moze raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowetta Re: GYNALGIN IP: *.ipt.aol.com 29.01.05, 00:43 i jeszcze mam pytanko, przez ile dni wkladalyscie gynaligin? tak dla porownania. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi, szczegolnie porada z wkladkami naprawde okazala sie pomocna, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: GYNALGIN IP: *.ec.pl / *.ec.pl 29.01.05, 11:06 trzeba zużyć wszystkie bo jak się skończy za wcześnie objawy mogą powrócić. Mi niestety do końca nie pomogły i musiałam wziąć antybiotyk i jeszcze inne globulki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowetta Re: GYNALGIN IP: *.ipt.aol.com 29.01.05, 20:16 A jak sobie radzilas z wkladaniem tabletki? Bo ja wspomagam sie żelem intymnym nawilzającym. Probowalam wlozyc bez zelu, ale nie udawalo mi sie. Zastanawiam sie tylko czy nie ma to wplywu na dzialanie lekarstwa? Podzielcie się prosze doświadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: GYNALGIN IP: *.ec.pl / *.ec.pl 29.01.05, 21:48 Z w wkłądaniem nie było aż takich problemów po prostu rozlużnij się z dnia na dzień bedzie coraz łątwiej nie martw się. Za pierwszym razem myślałam że wcale tego nie zrobię, ale to tylko nerwy. Z tym żelem to nie wiem czy jakoś on działa na globulki. Problemy to mam teraz z albothylem jest dwa razy większy od zwykłych globulek tamte to były pryszcz. Niektóre globulki można zanużyć w wodzie w celu łatwiejszego włożenia ale nie pamiętam, czy tyczy się to też gynalginu Odpowiedz Link Zgłoś