a_ania22 03.05.05, 16:20 solarium a harmonet sa jakies skutki uboczne, ide 1 raz na solarium robic depilacje nog czy nie bo niewiem moze to glupie pytanie ale sie pytam dziek za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:41 solarium depiluje nogi?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ania22 Re: solarium 03.05.05, 18:04 nie nie jasne ze nie solarium depiluje nog po prostu zle napisalam chodzilo mi o to czy zrobic wczesniej depilacje nog bo niewiem czy nie bede miala krostek jak wroce z solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:11 to ja sie zagubilam... chodzi ci o skutki uboczne, harmonet, czy kiedy robić depilację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:18 oj drogie e! chodzi o to czy lepiej mieć krostki na wydepilowanych nogach po solarium czy lepiej nie brać harmonetu i być w ciąży tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: solarium IP: *.dolsat.pl 03.05.05, 18:34 chyba chodzi o jego i drugie po 1 - jak bierzesz tabletki i idziesz do solarium to mozesz ale nie musisz miec skutki w postaci białych plam po 2 - jak szłam do solarium to nie miałam zadnych krost, a gole nogi maszynka Odpowiedz Link Zgłoś