Dodaj do ulubionych

Irygacja pochwy

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 12:00
Ginekolog zalecil mi co kilka dni irygacje pochwy specyfikiem Tantum Rosa.
Tylko nie mam pojecia jak to sie robi??Kupilam irygator tej
firmy,przeczytalam ulotke i boje sie ze cos moge zrobic nie tak.

Prosze napiszcie mi o co w tym wszystkim chodzi!!Czy to boli?Jak sie po tym
zachowac?
Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Irygacja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:02
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
      • Gość: e Re: Irygacja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:04
        jeszcze raz wink
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=tantum%20rosa
        • Gość: Kasiak Re: Irygacja pochwy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 12:09
          I nic nie masad
          • Gość: e Re: Irygacja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:19
            o rany, wyszukiwarka sie rozwalila
            wejdz do wyszukiwarki i znajdziesz tam tysiące wątków na ten temat
            przecież taka irygacja jest prosta jak drut, naprawdę trudno czegoś nie
            zrozumieć
            • Gość: Kasiak a co potem? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 12:52
              Czy po irygacji tzreba nosic jakies wkladki?Czy plyn ktory sobie
              zaaplikowalysmy wyplywa od razu na zewnatzr osadzajac sie na sciankach pochwy?
              • martta_k Re: a co potem? 07.05.05, 14:51
                nie wiem ja nigdy nie robiłam irygacji i wydaje mi sie ze jak skończysz
                irygacje to zobaczysz czy z ciebie to wypływa czy jak. to chyba logiczne????
    • Gość: ss Re: Irygacja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:18
      nalej sobie troszeczku wody do wanny zeby sie ogrzala , usiasz na pol lezac i
      wloz, przycisnij, wszystko wyleje sie z ciebie zanim wezniesz prysznic a i
      mozesz chwile polezec w wannie
    • Gość: Agnieszka Re: Irygacja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:11
      Ja robę na stojąco pod prysznicem - 'wlata i wylata' natychmiast, nic się nie
      brudzi bo płyn jest bezbarwny. Polecam lekko ciepłą przegotowaną wodę.
      • Gość: Kasiak jeszcze jedno.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 21:38

Czytalam na ulotce ze powinno sie wsypac 1 cala saszetke na pol litra cieplej
        ody,a tu na forum wszyscy pisza ze pol saszetki na szklanke wody.Wiec jak to
        jest??Czy to bez roznicy ile ma byc tego plynu?
        • Gość: pelagia Re: jeszcze jedno.. IP: *.sjs / *.sjs-franziskus.wh.uni-erlangen.de 07.05.05, 22:02
          dobrze jest, 0,5litra= 1 saszetka
          0,25=0,5saszetki
          a szklanka to wlasnie 0,25 litra
          • Gość: Kasiak dziekuje wam!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 10:45
            juz jestem po,dzieki wam wiecej juz wiem i mniej sie balam.wlasciwie nie ma sie
            czego bac-nic nie boli i nie jest wcale nieprzyjemne.Jeszcze raz wielkie
            dzieki!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka