nadja11 04.04.03, 18:52 Chciałam zapytac jakie sa główne objawy podwyzszonego poziomu prolaktyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj Re: prolaktyna - pytanie 04.04.03, 19:14 Z tego co wiem główne objawy to bolesność piersi, może pojawić się także wydzielina z sutków a także zaburzenia menstruacyjne (w skarajnych wypadkach zanik miesiączki) jako że prolaktyna wpływa na hormony płciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: prolaktyna - pytanie 04.04.03, 19:45 monikaj napisała: > Z tego co wiem główne objawy to bolesność piersi, może pojawić się także > wydzielina z sutków a także zaburzenia menstruacyjne (w skarajnych wypadkach > zanik miesiączki) jako że prolaktyna wpływa na hormony płciowe. Nie wiem co myslec... obserwuje u siebie takie objawy bolesnosc piersi kilka tygodni temu zauwazyłam bezbarwną wydzieline z piersi miesiaczka spoznia mi sie znacznie, ostatnich kilka dni obserwuje biały nalot na bieliznie zastanawiam sie czy to ciąza czy podwyzszony poziom prolaktyny... odstawilam ponad miesiac temu diane35 brałam je kilka cykli czy to one mogły rozregulowac hormonalnie? Juz nie wiem co myslec.... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj Re: prolaktyna - pytanie 06.04.03, 16:08 Trudno mi odpowiedzieć na Twoje wątpliwości. Może po pierwsze zrób test ciążowy a jeśli wyjdzie negatywny to badanie prolaktyny, to w końcu tylko test krwi. Trudno zgadywać nie mając konkretnych danych. Nie martw się na zapas tylko zacznij działać. Powodzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś