IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:15
Powiedzcie mi, proszę, czy musiałyście płacić lekarzowi za usunięcie polipa na
szyjce macicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: polip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:17
      gdzie, jak, prywatnie, państwowo, na lewo, na prawo?
      • Gość: anula Re: polip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:23
        Gdybym poszła prywatnie to przecież logiczne, że płacę za wszytsko. Na
        lewo...bez przesady, to nie zabieg na który trzeba czekać latami i łapówka go
        przyspieszy. Daruj sobie więc kąsliwe uwagi i nie różb z emnie idiotki.
        Przecież teraz nie ma państwowych przychodni, lekarze podpisuja kontrakty z kasą
        chorych i się z nią rozliczają, a za dodatkowe lub luksusowe (luksusowe piszę z
        ironią) zabiegi typu kolposkopia i wymrażanie się płaci. Musze zapłacić za
        usunięcie polipa, dziwi mnie, że ten zabieg takze jest płatny, dlatego pytam.
        • katline Re: polip 01.02.07, 21:59
          A lekarz nie wypisał Ci skierowania do szpitala. Takie zabiegi robi sie w
          szpitalu.
          • Gość: anula Re: polip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:52
            Nie, miałam zabieg w gabinecie, jest absolutnie bezbolesny, nic nie czuć. A o
            tym, że muszę zaplacić dowiedzialam się po zejściu z fotela.
            • Gość: x za późno, powinien o tym uprzedzić przed IP: *.olsztyn.mm.pl 01.02.07, 22:59
              zabiegiem. Masz rachunek oczywiście? Idź do kasy i się dowiedz. A może wcale
              polipa nie było??? Wszystko możliwe. Lekarz musi dorabiać do niewielkiej
              pensji. wink
              • kalina.tt Re: za późno, powinien o tym uprzedzić przed 01.02.07, 23:13
                Nie mam rachunku. Polip był bo widziałam go podczas kolposkopii. Nie będę się
                awanturować bo mogłam zapytać przed, mea culpa, zadaję to pytanie z ciekawości,
                moze odezwa się dziewczyny, które ten zabieg miały. Raczej nic z tym nie zrobię,
                najwyżej zmienię lekarza.
                • Gość: bab Re: za późno, powinien o tym uprzedzić przed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:40
                  Mnie lekarz w prywatnym gabiniecie powiedział, że zabieg usuwania polipa będzie
                  kosztował 400 zł, w szpitalu mogę zrobić to bezpłatnie.
                  No i przede wszystkim miałaś ten zabieg bez znieczulenia??? Bo u mnie wszędzie
                  robią go pod krótką narkozą.
                  • sotie Re: za późno, powinien o tym uprzedzić przed 05.02.07, 08:31
                    mialam dwa razy wymrażanego polipa (bezbolesny zabieg w gabinecie) bezplatnie u
                    gina na kasę, a raz zabieg w szpitalu z lyżeczkowaniem szyjki - skierowanie od
                    pryw. gina pracującego tamże, zabieg bezplatny w znieczuleniu.
                    • Gość: anula Re: za późno, powinien o tym uprzedzić przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:32
                      nie rozumiem dlaczego lekarze tak naciagają pacjentki. Myślę, że kasa mniej za
                      to płci albo po prostu nie honoruje tego typu zabiegów w prywanym gabinecie,
                      nota bene zabieg w moim przypadku zupełnie bezbolesny. Moj lekarz nie pracuje w
                      szpitalu węc postarał się, zebym do ww. się nie wybrała i dała zarobic jemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka