Gość: dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 23:30 Czy komus doskwiera ta przypadłość? Jestem ciekawa co się dzieje kiedy wypadnie dysk i jak moze do tego dojść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: dyskopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 07:34 nie moze sie ruszac i kwiczy z bólu - tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dyskopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 14:17 Lekarz stwierdził u mnie dyskopatie i dlatego pytam jak jest u Was tzn. u osób które na to cierpią, jak sobie radzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momi Re: dyskopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 12:22 U mnie też lekarz,juz rok temu stwierdził dyskopatię.Wykazało to zdjęcie rentg. Bolały mnie krzyże.Przepisał mi Meloksam,który działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie,oraz kazał chodzić na basen-czego niestety do tej pory nie udało mi się zrobić.Zażartował też sobie,że mogę urodzić jeszcze jedno dziecko,mam już dwójkę i nie chcę więcej.W dodatku uważam ze ciąża to bardzo duże obciązenie dla kręgosłupa.Nierzadko mnie wtedy bardzo bolaly plecy. Teraz na szczęście rzadko mnie boli,ale może dlatego że schudłam 5 kilo (jeszcze z 8 muszę,by mniec idealną wagę).Uważam jak podnoszę coś z ziemi-nie wolno się pochylać.Czasem bywa cięzko przy dwójce małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś