zuzazuzka 09.06.08, 17:58 Możecie mi polecić jakiegos proktologa w W-wie? Najlepiej z NFZ ale niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Proktolog w W-wie IP: 212.76.37.* 09.06.08, 18:44 Pani Dr. Kołodziejczyk w przychodni na Solcu, na NFZ, długie terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: Proktolog w W-wie 09.06.08, 18:46 A droga jest wizyta? Masz jakies konkretniejsze namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania. Re: Proktolog w W-wie IP: 212.76.37.* 09.06.08, 23:26 Ona przyjmuje na NFZ, więc trzeba mieć skierowanie. Super babka. Nie wiem czy przyjmuje prywatnie. Pracuje w szpitalu na Solcu i w przychodni Solec 99.nr. mam tylko do szpitala, ale tam Ci podadzą do przychodni. Spróbuj-022 625 22 31. Możesz sie zapisać juz teraz, zanim dostaniesz skierowanie, bo długo się czeka. A potem sobie spokojnie załatwiaj to skierowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Proktolog w W-wie IP: *.eranet.pl 10.06.08, 11:51 Polecam dr n.med. Rafała Sopyło. Przyjmuje prywatnie w CM LIM na Alejach Jerozolimskich, wydaje mi się, że tam też można przyjść ze skierowaniem i odbyć bezpłatną wizytę, najlepiej zadzwoń i zapytaj. Wiem też, że pracuje w Centrum Onkologii na Ursynowie, więc może przyjmuje również w tamtejszej poradni na umowę z NFZ. To bardzo dobry i doświadczony lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: Proktolog w W-wie 10.06.08, 13:59 Pani Kołodziejczyk z Solca przyjmuje prywatnie na Ursynowie, nie pamiętam adresu, ale tel: 022 644 81 83 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: Proktolog w W-wie 12.06.08, 19:56 Tak mysle czy nie zbankrutuję od leczenia się prywatnie, pewnie na jednej wizycie sie nie skończy, jakiś zabieg.. Drogie to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: Proktolog w W-wie 17.07.08, 22:43 Dr Sopyło-REWELACJA dziś sprawdziłam, naprawde polecam, specjalista pierwsza klasa i fajny czlowiek, nie ma czego sie wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wdzieczna-pacjentka Re: Proktolog w W-wie 13.09.13, 14:21 Pan Dr przyjmuje w Onkolmed na warszawskim Ursynowie. Dość szybkie terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: Proktolog w W-wie 12.06.08, 12:49 O Solcu moge zapomnieć, 1 lipca bedą przyjmowane zapisy na sierpień i potrwa to jakieś pól godziny bo tyle jest chętnych. Chyba zostanie mi pójść prywatnie. Ale czy to norlane żeby w stolicy eurpoejskiej cżlowiek nie mógł pójść spokojnie do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Proktolog w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:45 Niestety, kochana. Tak to jest w naszym kraju kochanym. Ale to nie ma nic do rzeczy że stolica. Tylko nasza kochana sluzba zdrowia kuleje i jest coraaz gorzej.I nie pracownicy tu sa winni, tylko cały ten fundusz jest nieudolny. A krzycza o profilaktyce.. Taaaa.... chory sie nie dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś