liste_k 17.11.03, 19:24 Czy zna któraś dobry i skuteczny proszek na bóle miesiączkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issbe Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 19:52 wyklucz najpierw choroby ginekologiczne, ale jeśli się okaże że jest ok- to oprócz tego że może ci coś poleci lekarz- to z apteki bez recepty dobry jest ibuprom max- u mnie jeszcze działa a się objadam prochami co mc od bardzo dawna...a boli mnie przeraźliwie.. a reszta to już na receptę, dużo osób poleca ketonal i mocniejszy ketonal forte... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 20:19 Nurofen Menstrual, albo Pyralginum - pomaga, bo ja też jestem z tych umierających z bólu podczas...nawet do tego stopnia czasem że ciężko mi ustać na nogach... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 20:58 Bedac po operacji ginekologicznej, moj lekarz polecil mi na bole (rowniez na silne bole menstruacyjne) SOLPADEINE tabletki musujace. Rewelacja!!! A probolwalam wielu prochow i zaden nie byl tak skuteczny jak Solpadeine. 6 podwojnych saszetek kosztuje ok. 10 zl - pzdr - aga Odpowiedz Link Zgłoś
annuczek Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 20:54 Mi pomagał Ibuprom (zwykły, nawet nie Max). A przy pigulkach hormonalnych juz tak bardzo nie boli i spokojnie radze sobie bez lekow przeciwbolowych. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu56 Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 22:53 Kiedyś brałam Saridon (nie wiem, czy jeszcze jest w sprzedaży) i naprawdę pomagał. Teraz biorę Ibum i jestem bardzo happy ) bo ból szybko mija. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 23:06 ja miałam bardzo bolesne miesiączki, zdarzało się, że traciłam przytomność z bólu. okazało się, że mam zaburzenia hormonalne. nie pomagały mi żadne leki dostępne w aptekach. dostawałam zastrzyki w gabinecie zabiegowym, ale niestety nie pamietam nazwy, bo to było jakieś 10 lat temu. wiem, że po każdym taki zastrzyku zasypiałam nawet na 8 godzin i ból mijał. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 23:18 vegantalgin H, solpadeina musujaca, pyralgina ogólnie mówiąc nie należy przyjmowac duzego bólu podczas miesąiaczki za coś normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
rafewa Re: Proszki na ból menstruacyjny 17.11.03, 23:38 Cześć "Cataflam 50" Jest super, niestety na receptę, więc musisz porozmawiać z lekarzem. Pozdr.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Po 1: NO-SPA 17.11.03, 23:42 ...bo działa rozkurczowo, a to przez skurcze cię boli. Bardzo skuteczna.Po 2 nurofen forte, bo wypróbowane a naprawdę duże mam bóle i przechodzi do strzału. Odpowiedz Link Zgłoś